Şimdi Ara

Herkesin Anlayacağı Dilden Başkanlık Sistemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=iXsJIGpWsWo

Tarafsızca izlemenizi istiyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

• 3. saniyede kapattım çünkü fox tv tarafsız olması imkansız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: magomusti

3. saniyede kapattım çünkü fox tv tarafsız olması imkansız...

izlemeden nereden biliyorsunuz ?
  • En basitinden ben anlatayım twitterda okumuştum mahallenizin muhtarı daha iyi hizmet yapabilmek için evinizin tapunu isteseydi verirmiydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

3. saniyede kapattım çünkü fox tv tarafsız olması imkansız...

izlemeden nereden biliyorsunuz ?

ben blokladım ... ak tröllerle vakit kaybetme.
  • scandarbeg S kullanıcısına yanıt
    Sol troll olmaktan iyidir...
  • O dedi diye hayır demek ,
    bu dedi diye evet demek,

böyle insanlara gerçekten acıyorum. Yok Arda Turan evet demişte yok bilmem kim hayır demişte sizene kardeşim?

Sizin kafanız,beyniniz yok mu açın okuyun maddeleri evet çıkarsa ne olacak hayır çıkarsa ne olacak yorumlama beyniniz yok mu? Başkasının düşünceleriyle yaşayan parazit asalaklardan olmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sol troll olmaktan iyidir...

bende bloklusun aktrol. boşuna kasma
  • Kasmıyorum zaten gayet rahatım...
  • Temennim bu sistemin insanlarda faşizmi kabartmaması, ayrımcılığı çoğaltmaması. Yalnız bu şimdilik mümkün görünmüyor.
  • magomusti kullanıcısına yanıt
    Sen git Atv izle. en tarafsız haberi orası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Sen git Atv izle. en tarafsız haberi orası veriyor

en tarafsız haberi a haber veriyor tmm mi :S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero

En basitinden ben anlatayım twitterda okumuştum mahallenizin muhtarı daha iyi hizmet yapabilmek için evinizin tapunu isteseydi verirmiydiniz

ay canım. oda ölücek biliyosun dimi
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Başka bir şey bulun sıktı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 tv var onuda izleyebilirsin atv sıktıysa, orasıda tarafsız haber yapan nadir kanallardan biri
    Yok hocam Halk Tv, Cumhuriyet, Sözcü var onlar daha tarafsız adama bak sen ki kendi izlediği kanallar objektifliği yalıyor.

"Yav efendim ben haberi şuradan da takip ediyorum buradan da, yav efendim ben akpli değilim istediğim yerden izlerim" yav efendim şu bu kem küm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Ocak 2017; 3:26:7 >
  • sadece onları izlediğimi nereden biliyorsun ?

Hem ahbr, 24, cnn ,ntv haberTürk, trt, Halk v.s hepsini takip ediyorum.
    Dışarıdan da Dw ve sputniknews'i takip ederim.
    Her taraftan bilgi, görüş almaya çalışırım. Tarafsız bakmak mümkün değil bu konuya çünkü her medya taraflı haber yapıyor.

Ama en çok yalanı ve iftirayı da ahbr ve 24 de gördüm.
    zira şu video dediğimi ispatlar nitelikte ( Açıp bir bakar da bu konu hakkında yorum atarsın okadar cesaretin varsa)

Tamam o zaman sen o adamın sadece ahaber izlediğini nereden biliyorsun? Akplilerin senin izlediğin medya kuruluşlarını izlememe yasağı mı var ? Adama bak ne bu ego hocam
    Edit: İzledik vakti zamanında bizde takılıyoruz buralar da hadi o onların salaklığı ben sana daha vasat bir şey atacağım

https://m.youtube.com/watch?v=pTWJq_PAFcA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Ocak 2017; 3:39:1 >
  • "Sen git Atv izle. en tarafsız haberi orası veriyor "
    Attığım mesaj aynen yukarıda yazıldığı gibi.
    Adama sen Atv izle demişim bak tavsiye ediyorum. Atv izliyorsun , izledin v.s gibi bir kelime kullanmışmıyım ?

"Akplilerin senin izlediğin medya kuruluşlarını izlememe yasağı mı var ?"
    Demişsin. ben aksine destekliyorum. Sadece Atv 24 trt v.s bağlı kalmamalarını farklı görüşleride dinlemelerini tavsiye ediyorum zaten. Yukarıda dediğim gibi Her kanal TARAFLI yayın yapar. insan nasıl ki tek çeşit beslenince sağlığını kaybedince, aynı şekilde tek taraflı siyasi görüş dinlemek de insanın bilincini kaybeder.
    Oyüzden bunu işte şu kanal demiş kesin doğrudur işte olay şöyle, olay böyle demeden önce bir araştırmak gerekir.
    Ama araştırma kabiliyeti ne yazıkki insanımızda üzülerek söylüyorum ki yok..

• Bak o video en azından doğru bilgi içeriyor.
    Adamlar orada başka birşey yapmıyor. Namaz kılıyorlar. Haber doğru ama haberin yapılış amacı propaganda.

Yukarıda videosunu paylaştığım videoda ise başlı başına yalan haber ve propaganda olmakla birlikte izleyicilerin aklıyla dalga geçme , alaya alma söz konusu..
    Ve tabi buna inanan da bir sürü kitle olduğunu bilmek içimi acıtıyor..

Senin gönderdiğin videodaki propagandayı doğru bulmuyorum. Bak dediğime tekrar geldik işte. Her medya Taraflı haber yapar. oyüzden en doğrusu çeşitli kaynaklardan beslenmek ve olaylara objektif yaklaşabilmektir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.