Şimdi Ara

Herkesin ayağında adidas puma new balance (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marka ayirt etmem modeli guzel olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: oushuehue

200 liranın altına siyah sade bir ayakkabı bulamadım bulduklarımın da ya numarası yoktu ya da dediğim gibi aşırı pahalıydı, bende gittim kinetixten aldım 120 liraya bitane içim rahat açıkçası

Ben simsiyah Puma ' yı indirimi takip ederek 110'a aldım, şimdi anlıyor musun niye herkeste Puma vs. var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Nike giyiyorum. 4 sene önce almıştım. Bu yazı da çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140 liraya aldım New Balance
    Her ayakkabıyı giymem, ayağımı mahvedemem sonra

• ne alaka la
  • Puma faniyim.Fakir de degilim.Ayağımın rahat olmasi çok önemlidir.

• Ayakkabıya verdiğim paraya acımam. (Max 200tl) Ayak deyip geçmeyin. Bütün yük onun üzerinde. Ayaklar rahat olacak. Eğer rahat olmassa ileride sıkıntısını çekersiniz.

• Millet karttan cart cart çekiyor.Millete özenmeyin böyle çok gezen zengin gibi görünenlere kanmayın.Gözümle gördüm bu tür çok insan.
  • İnsanlarımız çok özenti,gösteriş delileri. Asgari ücretle 300-500TL fiyatlarında ayakkabı , 3000+ tllik iphone alınıyor. vb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tqyatmn -- 27 Mayıs 2016; 1:42:31 >
  • Ayakkabı lan, önemli şey. Günde yaklaşık 12saat ayağında, yatağından daha çok vakit geçiriyorsun. Bi' zahmet parası neyse ver, ayağının rahat ettiği ayakkabıyı al. Kendimden iki örnek vereyim;
    Galatadan aşağı inerken, göçmen bir teyzenin sattığı çakma bir nike aldım. Ayakkabı bağırıyor çakmayım diye ama rengi tipi çok hoşuma gitti, 20 tl verdim aldım Ayakkbıda alt denen şey yoktu, tabanlık vs modifiye ettim ayda yılda 1 kere giyiyorumdur.
    Puma'm var, 2012de aldım neredeyse bi'fiil giyiyorum ayakkabıyı. Sivasın karında kışında dahi giydim 2 yıl boyunca. Hala sağlam hala favorim. Hepi yeki de 140 lira idi.
  • new balance 150 lira birader atla deve değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Bi ayakabiye 40 liradan. Fazla vermem nasılsa 4-5 ay sonra patlıyor

140 liraya aldigim nike 5 yildir saglam, ondan sıkılıp hepsiburadadan indirimle 100 liraya baska bi nike aldim 3 yil oldu ve askerde otun bokun icinde giymeme ragmen saglam. Sen 40 liraya 6 ay giyersin ben 140 lira veririm 5 sene giyerim. Kalite buna deniyo işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 27 Mayıs 2016; 3:48:40 >
  • Mp One çocuğuyuz biz şibidibidip şibidibidipdip

• Kardessss devir marka devri

• sunun morlu grilisi var 2011 de 150-160 a almistim ayakkabi ayninduruyor ne yirtik ne ezilme var yikiuorum yenimi diyorlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Herkesin ayağında adidas puma new balance

• Nike dual fusion kullanıyorum 210 civarı vermiştim. Son aldığımda 180 di 30 lira fark oluşmuş 2 senede. Kuzenim yeni modelleri deniyordu giyemedim. Düz yürüyorum buda basınç yapıyo. Yeni moda ayakkabılarda rahatlık yerine şekil düşünülüyor. Alacaksınız öneririm ama 2 senede yastıkları köreliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saekobusujima -- 27 Mayıs 2016; 6:11:49 >
  • 190 liraya beyaz Nike Air Force 1 almıştım 2 yıl garantisi falan da var. Aldıktan sonra herkesin ayağında görmeye başladım. Kızılay dağıtmış gibi şu an.

• 340 tl lik nike pegasus var 1 sene önce felan aldım koşu ayakkabısı herhangi bir top oynama felan olmadı 6. Ayda koşu yapmaktan perti çıktı ayıp yani gidelim 340 tl verelim 6 ayda deforme olsun şuan yeezy ile takılıyorum tavsiye ederim rahat

• bu arkadaşı artılayın

• 340 liraya aldığım air max. 5-6 ay oluyor. Bağcık kısmı açılıyor yavaş yavaş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.