Şimdi Ara

Herkesin ayağında adidas puma new balance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden geliyor bu paralar? Sorsan herkes fakir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanları da öyle bir alıştırdılar ki 20-30 lira edecek ayakkabılar 200 den aşağı değil bi de fiyatıyla hava atanlar var e bildiğin kandırılmışsın işte

• 200 liranın altına siyah sade bir ayakkabı bulamadım bulduklarımın da ya numarası yoktu ya da dediğim gibi aşırı pahalıydı, bende gittim kinetixten aldım 120 liraya bitane içim rahat açıkçası
  • Yuh kinetix bile 120 tl olduysa artik

• Bi ayakabiye 40 liradan. Fazla vermem nasılsa 4-5 ay sonra patlıyor

• Altı üstü 300 lira pahalı değil bence

• özel günlerde %50 ye varan indirimler oluyor keriz değiliz heralde knk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piyasadaki ucuz ayakkabılar klasik model ve çoğu kişinin ayağındaki ayakkabılar ama 100 150 üstüne çıktıkca daha güzel ve daha rahat ayakkabılar var gün geçtikçe herşeyin fiyatı arttığı gibi onunda fiyatı artıyor doğal olarak sadece ayakkabıda değilki herşey artık pahalılaştı gelir arttıkça fiyatlarda artıyor
  • Su an giydigim Nike ayakkabiyi 80 liraya almistim.

• benim ayagimda tiger var nolcak simdi

• Benim spor ayakkabı ihtiyacım vardı.Çarşıya gittim ayakkabılara baktım.Bir spor ayakkabı gördüm beyaz.Adama sordum fiyatını "30 lira" dedi ben de direk aldım.Gittiğim özel bir yer yok ev okul dersane üçlüsü arasında harap olup gidecek ayakkabı.Zaten Türkiye'de sokaklar çok temiz neredeyse hiç toz yok(!) bu kadar uzun ayakkabı kullanmaya dayanamazdım.100 lira üstü ayakkabı alacak durumum var ama ne gerek var ki boşu boşuna masraf
  • Günlük millette şu var bu para nereden geliyor konusuna hoş geldiniz. O gördüğüm ayakkabıların %80'i çakma kardeşim o gördüğün arabalar da senin gördüğün kadar fazla değil alanlar da bir yığın kredi borcuyla alıyor. Şu tür algı konuları açanlara bakın hepsi 0 mesajlı yeni kaydolmuş üyeler. Burayı da troller basıyor yavaş yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Bi ayakabiye 40 liradan. Fazla vermem nasılsa 4-5 ay sonra patlıyor

40 liradan fazla vermediğin için 4-5 ay sonra patlıyor.
  • khanjui kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi sen gidip 200 lira verebilirsin
  • bende skechers lacoste var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

tercih meselesi sen gidip 200 lira verebilirsin

2.5 sene önce 300 liraya aldığım Adidas Ten Fast hâlâ taş gibi mesela. Parasını hak ediyor o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 27 Mayıs 2016; 0:08:51 >
  • Bende columbia ayakkabı var uçuk bi fiyata aldım hayatımda da ilk defa bu kadar fazla verdim ama kesinlikle değdi nw kadar oldu o kadar yağmur çamur kara girdim çıktım hala taş gibi patlamayı bırak sökülme bile yok

• Ben 60 liraya kinetixden almıştım gayet de güzel bir tasarımı var

• Kardes ayakkabı ve telefon bu ikisine parayi yatiracaksin en onemli iki şey.

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    İşte insanımızın bakış açısı. Gösteriş yapabileceğin şeyler EN ÖNEMLİ şeyler.
    Bunlar yerine kültürel birikimimize yatırım yapsak ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.