Şimdi Ara

Herkesin derdi aynı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uykusuz27

arkadaşlar eve bir lcd veya ledd tv alacaz. kullanım amacı uydu dizi film vs. izlemek.40-46 inç, oyun oynanmayacak. alt yazıyı ve video formatlarını açabilecek bi cihaz arıyorum. herkes samsung tavsiye etsede samsung laptopumun ses ve görüntüsünden mennun olmadığım için samsung tercih etmeyecem. 3000 lira kadar bi para ayırdık bu iş için.
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ederim

Sony almalısın. Bütçeni 3000 olarak belirlediysen kesinlikle Sony.

Model ismini bilmiyorum ama çok ayırt edici özellikleri var, rahatlıkla bulursun. MKV oynatıyormuydu hatırlamıyorum ama divx kesin vardı. Cihaz beyaz kasalıydı bana gösterdikleri. Wirelles internet özelliği vardı ve hiç bir ilave takmadan çalışıyordu, entegre wireless ağı vardı. TV'den internete girebiliyordun. LED TV idi sanırsam. Cidden çok iyi hatırlamıyorum ama 46 inç, wireless dahili ve beyaz kasa ile çok zarifti fiyatı da Sony bayisinde 3400 liraydı. Ne almaya karar verirsen ver ama bu cihazı araştırmadan, görmeden alma derim.

Bir de ben alırken LCD veya LED niyetlisi olduğumdan bu seçenekler dışına çıkmadım ama bir sonraki alışverişimde kesinlikle plazma tercih edeceğim. 50-60' bir plazma da gayet şık ve güzel bir tercih olabilir. Tabi tek eksisi çamur kanallar, HD yayın tam oturduğunda bu ebatta TV'ler çok daha kullanışlı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Ya ben de plazma alıp kurtulmak istiyorum bu dertten, LED tv lerdeki bulutlanma sorunu gözümü korkutuyor. Local Dimming özelliği olan Toshibalar da malesef kalmadı piyasada. Hep teşhir. :(

Ama plazma ve oyun bir arada riskli geliyor bana, yani ha yandı ha yanacak pikseller diye düşünmek gerer beni.

Aynen aynen.... Plazma Panasonic g20 mi yoksa Samsung Lcd c650 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Ya ben de plazma alıp kurtulmak istiyorum bu dertten, LED tv lerdeki bulutlanma sorunu gözümü korkutuyor. Local Dimming özelliği olan Toshibalar da malesef kalmadı piyasada. Hep teşhir. :(

Ama plazma ve oyun bir arada riskli geliyor bana, yani ha yandı ha yanacak pikseller diye düşünmek gerer beni.

d7000 d8000 gibi tv lerde bulutlanma problemi yok. Harika tv ler

Bu daha önce yazdığım mesaj. Malesef halen devam ediyor, ziyadesiyle hemde.

quote:

Valla ben de onu merak ediyorum. Bir kaç foto gördüm yabancı forumlarda.

Bunlar 46D7000

Herkesin derdi aynı :)

Edit: Bir de banding sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharp`

quote:

Aynen aynen.... Plazma Panasonic g20 mi yoksa Samsung Lcd c650 mi?

42VT20 ye baktım ben. Güzel makina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

İyice tv ler hakkındaki yorumları oku öyle karar ver bence :)

yorumların çoğunu okudum. Kimi lg5500 diyor, kimi samsung 650 philips diyen var. Sony diyen var. Benim çok kafam karıştı anlayacağınız. Simdi samsung marka dizüstü bilgisayarım var. Performansı çok ıyi ama ses ve görüntü hiç ıyi değil. Samsung tv de de aynı durum olabilir diye korkuyorum yoksa şimdiye kadar çoktan samsung almıştım
  • quote:

Andy 1 Hocam ;

Panasonic TX-P42G20E ile Samsung c650 yi kıyaslarsan hangisini önerirsin?
    Kıyaslama Sd,Hd ve oyun performansını göz önünde bulundurursak?

Oyun gecikme süreleri olarak bakarsak,Panasonic Samsung C650ye inanılmaz şekilde fark atar !

C650 malesefki tek olumsuz özelliği oyunlardaki tepki süresidir,ezbere yorum değildir,lütfen sataşmalar olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Andy 1 Hocam ;

Panasonic TX-P42G20E ile Samsung c650 yi kıyaslarsan hangisini önerirsin?
    Kıyaslama Sd,Hd ve oyun performansını göz önünde bulundurursak?

Oyun gecikme süreleri olarak bakarsak,Panasonic Samsung C650ye inanılmaz şekilde fark atar !

C650 malesefki tek olumsuz özelliği oyunlardaki tepki süresidir,ezbere yorum değildir,lütfen sataşmalar olmasın :)

Game moda aldımı 40 civarlarına düşüyo. Oynanabilir bir değer.

Game moda alınca görüntü bozuluyor kararıyor deniliyor. Ama renk ayarlarını değiştirip dinamik moda alıp ordan ayarları yapmak lazım game moddayken

• Sn.Toorop ,Görüntüler korku filmi gibi geçmiş olsun demek lazım !

Geçen hafta bende eve 2 farklı led tv sipariş ettim,satın almak niyetiyle LG ve Vestel 40 inc ürünler 1 gün bende kaldı,yukardaki resimlerde görülen sorunlar bendeki her iki tvde net olarak ortadaydı malesefki !

Arka ışık kapatılınca bir nebze,insan gözmezlikten geliyor ama karanlık ortamlarda ciddi can sıkıyor,ben iki ürünüde almadım iade ettim,gerçi LG ve Vestel 2 serviste,panel hatası dediler,değişelim v.s ama elbetteki ürün aldıktan sonra aynı servisin daha farklı konuşacağını bildiğimden aynen iade ettim !

LED tvler için çok erken,illaki alıcam diyenler avrsada ebim gibi ya baştan konuşup ürünü evde deneyecekler yada çok ama çok iyi test edip öyle satın alacaklar,şahsi fikrim şuan için LED ürün asla almam !
  • andy kardeş ne alayım ben. Ledden Vazgeçtim alt yazıdan vazgeçtim :) görüntü sd ve film izlerken görüntü ıyi olsun yeter. 2000-2500 lira 40-46 inç arası.
  • quote:

Sn.Toorop ,Görüntüler korku filmi gibi geçmiş olsun demek lazım !

Geçen hafta bende eve 2 farklı led tv sipariş ettim,satın almak niyetiyle LG ve Vestel 40 inc ürünler 1 gün bende kaldı,yukardaki resimlerde görülen sorunlar bendeki her iki tvde net olarak ortadaydı malesefki !

Arka ışık kapatılınca bir nebze,insan gözmezlikten geliyor ama karanlık ortamlarda ciddi can sıkıyor,ben iki ürünüde almadım iade ettim,gerçi LG ve Vestel 2 serviste,panel hatası dediler,değişelim v.s ama elbetteki ürün aldıktan sonra aynı servisin daha farklı konuşacağını bildiğimden aynen iade ettim !

LED tvler için çok erken,illaki alıcam diyenler avrsada ebim gibi ya baştan konuşup ürünü evde deneyecekler yada çok ama çok iyi test edip öyle satın alacaklar,şahsi fikrim şuan için LED ürün asla almam !

Vallahi 3 aydır rezillik çekiyorum ben de.

Çnce 46C6000 aldım, bulutlanma sebebi ile iade ettim.

Gittim 46C7000 aldım, yine bulutlanma, rezil ötesi hem de.

İade ettim.

Şimdi TV yok sorun yok.

Vallahi evde TV yok şu an.

Karar veremedim ne alacağıma. Öyle duruyor.

2 tv düşündüm.

Tosh. 46SV685 ama bulmak imkansız gibi, bir tane buldum teknosa da o da izmirde. Yollarda sürünecek cihaz. gerek yok.

LG 46LE8500 bundan da iki tane kalmış teknosa da. Ama güvenip alamadım ne bileyim, iadedir falan.

Galiba Plazma alacağım.
    quote:

Sn.Toorop ,Görüntüler korku filmi gibi geçmiş olsun demek lazım !

• quote:

Vallahi 3 aydır rezillik çekiyorum ben de.

Çnce 46C6000 aldım, bulutlanma sebebi ile iade ettim.

Gittim 46C7000 aldım, yine bulutlanma, rezil ötesi hem de.

İade ettim.

Şimdi TV yok sorun yok.

Vallahi evde TV yok şu an.

Karar veremedim ne alacağıma. Öyle duruyor.

2 tv düşündüm.

Tosh. 46SV685 ama bulmak imkansız gibi, bir tane buldum teknosa da o da izmirde. Yollarda sürünecek cihaz. gerek yok.

LG 46LE8500 bundan da iki tane kalmış teknosa da. Ama güvenip alamadım ne bileyim, iadedir falan.

Galiba Plazma alacağım.

Sv aslında tandık birileri varsa baktırmak lazım,bir arkadaş 55 inc bulmuş kaçırma dedim,bulutlanma olayı benim şansıma bahsettiğim 3 panelde yaşadım,3nüde iade ettim,bu heriflerden artık şüpheleniyorum,geri iade ürünlerimi satıyorlar diye !

Benim firmalara güvenim iyice azaldı heleki son yaşadıklarımdan sonra,şansıma şuanki tv sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz27

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

İyice tv ler hakkındaki yorumları oku öyle karar ver bence :)

yorumların çoğunu okudum. Kimi lg5500 diyor, kimi samsung 650 philips diyen var. Sony diyen var. Benim çok kafam karıştı anlayacağınız. Simdi samsung marka dizüstü bilgisayarım var. Performansı çok ıyi ama ses ve görüntü hiç ıyi değil. Samsung tv de de aynı durum olabilir diye korkuyorum yoksa şimdiye kadar çoktan samsung almıştım

Samsung fena değil tabiki ama lg nin görüntü kalitesinin doğallığından sürekli bahsedilmesi dikkatlerimi lg ye çeviriyor özellikle 42le5300 modeli sonuçta bir kere alıcaksın vede güzel birşey olasını isteriz yanlız şöyle bir durumda var elektronik konusunda insan biraz şanslı olucak .. bugün gidersin sony iyi derler alırsın ertesi gün bir bakmışın arıza verir aaaa ne oldu şimdi :)

Bir karar varmışındır artık formumuzda bir sürü test edilmiş cihazlar mevcut. istersen biraz daha göz gezdir almadan önceki düşüncelerini yaz yardımcı olalım :)

• Ben 4 yıldır kararsızdım Samsung 46c650 aldım medya playera gerek yokki..

Harddisk ya da USB Flash diskler yetiyor.

Nerdeyse her formatı açıyor.

Medya Player devri bitti malesef bende vardı onu harddisk yapıp pc ye ekledim :)
  • Panny 42 G 20 sipariş edeceğim.. Yolda taşınma sırasında bir sorun olur mu? Dik tutulmaması gerekiyormuş galiba plazmaların?
  • quote:

Panny 42 G 20 sipariş edeceğim.. Yolda taşınma sırasında bir sorun olur mu? Dik tutulmaması gerekiyormuş galiba plazmaların?

Yaw TV zaten ömrü boyunca dik duruyor, yatay değil ki.

O işte bir yanlışlık vardır.
  • quote:

Panny 42 G 20 sipariş edeceğim.. Yolda taşınma sırasında bir sorun olur mu? Dik tutulmaması gerekiyormuş galiba plazmaların?

teknosa panasoniclerde belli periyodlarda %20 indirimler yapıyor bunu bekleyin 42g20 yi 1500 tl gibi bir rakama satrmışlardı
  • nerede anlayan biri bvarsa o topicde de soruyorum sorularımı da

46 c650 -1900 ytl
    46c750 - 2600 ytl

3D için bu fiyat farkına deger mi? ( diger herseyi aynıymıs)

blueray 3d vs masraf yapmadan,
    internetten indirerek ( fiber var sorun degil) ve bu tv nin usb sine takarak, sonra da gozlugu takarak,

bu sekilde kac film izleyebilirim kac kaynak bulabilirim?? SBS mi olmak zorunda filmler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Ben 4 yıldır kararsızdım Samsung 46c650 aldım medya playera gerek yokki..

Harddisk ya da USB Flash diskler yetiyor.

Nerdeyse her formatı açıyor.

Medya Player devri bitti malesef bende vardı onu harddisk yapıp pc ye ekledim :)

4 senedir kararsızdın demek hımm aslında bir dört sene daha bekleseydinde :) 3d led tv ler o zaman dahada ucuzlardı ondan alırdın :)
  • panasonic v veya g serilerinden birisini alın keyfinize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

panasonic v veya g serilerinden birisini alın keyfinize bakın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.