Şimdi Ara

Herkesin derdi aynı :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

panasonic v veya g serilerinden birisini alın keyfinize bakın

panasonic alsam keyfime bakamıcam valla. Tv açıkmı kaldı iz kalmasın günler böyle geçer
  • keyfimize bakmak için sonicmi almamız lazım yani ? :)
  • Ledin cloudingi bandingi insanı çileden çıkartıyor. Fakat sorunsuz bir panele denk geldimi keyfini çıkartıyorsun.
  • kdl-40ex500 bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

panasonic v veya g serilerinden birisini alın keyfinize bakın

panasonic alsam keyfime bakamıcam valla. Tv açıkmı kaldı iz kalmasın günler böyle geçer

sizde açık bırakmayın kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

nerede anlayan biri bvarsa o topicde de soruyorum sorularımı da

46 c650 -1900 ytl
    46c750 - 2600 ytl

3D için bu fiyat farkına deger mi? ( diger herseyi aynıymıs)

blueray 3d vs masraf yapmadan,
    internetten indirerek ( fiber var sorun degil) ve bu tv nin usb sine takarak, sonra da gozlugu takarak,

bu sekilde kac film izleyebilirim kac kaynak bulabilirim?? SBS mi olmak zorunda filmler?

up
  • gimmeluck o fiyata nerden buldun
  • ib de var. hatta 46c650 12 taksitli.

bu arada az once 55 inchlik led bir samsungu denedim 3d olarak.
    bu buyuklukte ekranı 2,5 metreden izledim guzeldi, yani ekran cok buyukken ok de..

46c650 yi kara verdim gaioba ama yine de ustatlardan yukarıdaki soruma cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Vallahi 3 aydır rezillik çekiyorum ben de.

Çnce 46C6000 aldım, bulutlanma sebebi ile iade ettim.

Gittim 46C7000 aldım, yine bulutlanma, rezil ötesi hem de.

İade ettim.

Şimdi TV yok sorun yok.

Vallahi evde TV yok şu an.

Karar veremedim ne alacağıma. Öyle duruyor.

2 tv düşündüm.

Tosh. 46SV685 ama bulmak imkansız gibi, bir tane buldum teknosa da o da izmirde. Yollarda sürünecek cihaz. gerek yok.

LG 46LE8500 bundan da iki tane kalmış teknosa da. Ama güvenip alamadım ne bileyim, iadedir falan.

Galiba Plazma alacağım.

Sv aslında tandık birileri varsa baktırmak lazım,bir arkadaş 55 inc bulmuş kaçırma dedim,bulutlanma olayı benim şansıma bahsettiğim 3 panelde yaşadım,3nüde iade ettim,bu heriflerden artık şüpheleniyorum,geri iade ürünlerimi satıyorlar diye !

Benim firmalara güvenim iyice azaldı heleki son yaşadıklarımdan sonra,şansıma şuanki tv sorunsuz.

andy1 hocam ın dediği kişi benim 55sv685 tvyi dün sipariş verdim ankaradayım bir günde elime ulaştırdılar
    46sv685 piyasada tükendi teşhir ürünleri saıyorlar 3000 tl ye kaldı ki 3000 tl ye 46" almak yerine 4076 tl ye 55" alın derim gerçek sinema keyfi için 55" ideal bir boyut ben 3,5 metre mesafe bluray, mkv ve ps3 için aldım
    aldığım yerhttp://www.orionnet.com.tr/ gidip tanıştım çok yardımcı oldular dürüst güvenilir insanlar bir günde teslim ettiler neotech firması ile çalışıyorlar toshiba TNB garantili ürünler satıyorlar güvenilir bir yer taksitle 4076 tl ye, havale ile 3950 tl ye adrese teslim kargo ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni
    andy1 hocam ın dediği kişi benim 55sv685 tvyi dün sipariş verdim ankaradayım bir günde elime ulaştırdılar
    46sv685 piyasada tükendi teşhir ürünleri saıyorlar 3000 tl ye kaldı ki 3000 tl ye 46" almak yerine 4076 tl ye 55" alın derim gerçek sinema keyfi için 55" ideal bir boyut ben 3,5 metre mesafe bluray, mkv ve ps3 için aldım
    aldığım yerhttp://www.orionnet.com.tr/ gidip tanıştım çok yardımcı oldular dürüst güvenilir insanlar bir günde teslim ettiler neotech firması ile çalışıyorlar toshiba TNB garantili ürünler satıyorlar güvenilir bir yer taksitle 4076 tl ye, havale ile 3950 tl ye adrese teslim kargo ücretsiz

Güle Güle sağlıkla keyifle izleyin,İnanın sizin adınıza çok sevindim !

Bildik kendiniz ispatlamış paneller her zaman en doğru seçimdir,kaldıki Blu-Ray ile film müzik v.s inanılmaz görsel şölen olur !

Diğer en güzel tarafı ise TNB Garantili olması,büyük panellerde asla İthalatçı firmayı tercih etmem,yarı fiyatına olsa dahi,bu şahsi görüşümdür,İthalatçıları karalmak amacı taşımıyor yazım !

Panelleri değişim gerektirecek arızalarda,bu kadar büyük panellerde sorunlar yaşanması kolaydır,kısıtlı sayıda getirirler,parti malı olduğundan,değişimde bekleme oranıda bir o kadar uzar !

Özetle,Hayırlı Uğurlu olsun,Güle Güle izleyin.

• ib de var. hatta 46c650 12 taksitli.

bu buyuklukte ekranı 2,5 metreden izledim guzeldi, yani ekran cok buyukken ok de..

46c650 yi kara verdim gaioba ama yine de ustatlardan yukarıdaki soruma cevap bekliyorum.

toshiba hangi inchlerde ğaneli kendi uretıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

ib de var. hatta 46c650 12 taksitli.

toshiba hangi inchlerde ğaneli kendi uretıyor??

46'' ide 2 metreden izlersin aynı izlenimi verir. Ama 40'' alırsan daha yakın mesafeden izlersen gözleri kaybedersin heralde
  • yok 40 inchi hiç dğsğnmedim ztn,
    duraksamamın sebebi 46 c 650 mi yoksa 46c750 mi içidi, 3d farkı.

yani 46c750 de alsam sanki 3d nin zevki pek çıkmıycak 3d için 55 inchi cok yakından izliyince zevkli geldi test standadında.
  • andy1 hocam teşekkür ederim sizin de onayınız önemliydi benim için iyi geceler
  • karar verdim artık. 40c650 1599 lira vatan bigisayar. distrübitör garantili
  • @uykusuz27
    vatan sıklıkla %25 indirim var bunu bekleyin derim o zaman
  • vatan bayadır %25 indirim yapmıyor yapsa bile word karta yapıyor.Gecen hafta madiamarkta gördüm 40d550 1500tl idi.Bende ikisi arasında kaldım c650 mi yoksa d550 mi hemde 100lira daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trd

vatan bayadır %25 indirim yapmıyor yapsa bile word karta yapıyor.Gecen hafta madiamarkta gördüm 40d550 1500tl idi.Bende ikisi arasında kaldım c650 mi yoksa d550 mi hemde 100lira daha ucuz.

teknosa 2 hafta önce lg lerde %20 indirim yaptı tv alırken kampanyasız almamak lazım eğer özel bir nedeni yoksa
  • samsung 40c650 alındı. vatan 1599

yardımcı olan herkese tşk. ederim
  • Toshiba 685 model arayanlar
    Neomarin Pendik te BİMEKS te gördüm vardı.
    Telefon edip stok sorun bence

USB konusunda andy gibi düşünüyorum
    Önceleri ben de MKV oynatan diye bakıyordum
    Ancak aldığım zamanlar fiyat ucuktu.
    Ben de önce Tv aldım 3 - 5 ay sonra da 1 TB diskli media player aldım
    720P ve üzeri MKV leri indirip izliyorum

Öncelikle TV lerin media player menusu gelişmiş değil. Her işlemi rahatlıkla yapamıyorsun
    Play - stop bir kaç özellik daha o kadar sadece izlersin

Geçen ay babam ve bekar kardeşlerim için LCD tv araştırması yaptım 32 ekran
    Ucuzunu aradım ancak bulduklarım cok eski ve düşük çözünürlüklü idi
    En son LG 32LD350 modelini aldım önce fiyata baktım dediler mkv de oynatır bonus oldu benim için
    Baktım media player menusunde işlevseelik cok az.
    Asla elektrnk ürün başka bir ürünün görevini tam manasıyla yapmaz.
    FULL HD uygun fiyatlı 46 inc ve üzeri TV al
    Sonra media player

Bluray diske para vermeye değmez.
    Nette bulursun MKV leri..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.