quote:Orjinalden alıntı: L.J Numan'ın fotoları var elimde ama koyarsam beni gatlar Bendede var 1-2 tane hadi şantaj yapalım Numan'a
quote:Orjinalden alıntı: L.J Yok kendi özgür iradesi koyacak ben inanıyorum Koymak istemiyosa koymaz burası özgür bir ülke özgür bir site özgür bir forum ama bu koymak istemeyen Numan olursa işler değişir
quote:Orjinalden alıntı: L.J Yok kendi özgür iradesi koyacak ben inanıyorum vahit aga senın vesikalıgıda bekliyoruz diger foto net degil
quote:Orjinalden alıntı: L.J Numan 20 sene önce... 19 sene önce... Baksana o zaman bile karizma belli ediyomuş kendini
quote:Orjinalden alıntı: Num@n quote:Orjinalden alıntı: L.J Numan foto koy camde soyunmam yoksa bi daha Bi coker daha versene Al
quote:Orjinalden alıntı: L.J Numan 20 sene önce... 19 sene önce... viiiiiii aaaaaaaaar dı çeeeeeempiyıns Wİİİİİİİİİİ ARRRRR DI ÇEMPİYINS
aha buda benim resmim uzun saçlı çekip güncelliycem. umarım hayal kırıklıgına ugramassınız. [img=http://img232.imageshack.us/img232/4972/duygusal005cb2.th.jpg]
quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC Bende koyayım bari xD Cam kötü biras o yuzden fazla net çıkmamış . one bakis oyle yahu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 28 Mayıs 2008; 15:12:09 >