Şimdi Ara

HERKESİN İŞİNE YARAYACAK BİR KONU ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,ben bilgisayarıma format attım ve dolayısıyla i-tunes'i tekrar yukledim ipod'u taktığımda ipod'daki şarkıları algılar ve i-tunese atar dedim ama tam tersine ipod'a reset attı. en baştan atmak zorunda kaldım şarkıları. format atmadan önce i-tuneste'ki şarkıları bir dosya olarak kaydetmenin bir yolu yokmu her formatta böyle baştan mı atacagım şarkıları ?

• iTunes ile iPoddan PCye şarkı atamazsın.
  • o zaman bu listeyi kaydetmenın yolu yokmu . format atınca ı-tunes'in içine atıp tekrar eskisi gbi yapmanın bir yolu yokmu :S ?
  • bahsettiğim dosya library/music dosyası...
  • Müziklerin hepsini Müzik adında tek klasöre koy. iTunestan klasör olarak tanıt o zaman müziklerin hepsi aynı olduğundan sorun çıkmaz.
  • dvd ye yazabiliyorsunuz itunes library nizi.. geçen hafta yeni sistem kurmadan önce ve daha önceleri hep bu şekilde yapıyorum ben bunu.. itunes u açıp, boş dvd taktığınızda seçenek çıkıyor olmalı, çıkmıyorsa da yukarıdaki sekmelerin birinde burn disc (ya da back up library de olabilir) seçeneği olmalı.. oradan isterseniz tüm arşivi, isterseniz son back up tarihinizden beri olan değişiklikleri kaydeden seçeneği işaretleyip, dvd ye yazabiliyorsunuz.. bir tane dvd ye sığmadığında da otomatik 2. ve daha fazlasını işlem sürerken istiyor sizden zaten.. ;) sonra sistemi tekrar kurup itunes u yüklediğinizde itunes açıkken o yazdığınız dvd yi takınca (1. sini) o tüm arşivi itunes a geri yüklüyor.. oradan da ipod unuza tabii ;) umarım anlatabilmiş, ve yardımcı olabilimişimdir..
  • Evet kesinle yardımcı oldunuz. Format atmadan önce yararlı olabilirdi :d ama çok geç formatı attım bile bende. Bi dahakine bunu yapacağım kesinlikle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes bir soru tahmin etsin
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oh be sonunda birileri çıkıp istediğim cevabı verdi. teşekkürler ICDeddPeople . bu konu bir çok kişinin işine yarıyacaktır diye düşünüyorum ...
  • rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim..
  • Bu iyi olmuş
  • Paylaşım İçin Teşekkürler İşime Yarayacak
  • otomatik senkronize et seçeneğini kaldırsanız istediğiniz şarkıları sürükle bırak yöntemi ile atabilirsiniz ipod a...

hem her açtığınıza senc. olayına da girmez... rahat rahat kullanırsınız.. ben ilk aldığım günden beri öyle yapıyorum...
  • format atmadan once belgelerim*müzik*iTunes klasorünü farklı bi HDD bölümüne kopyala ve format attıktan sonra tekrar o iTunes klasorünü müzikerimin içine kopyala sonra iTunes kur bütün ayarların ve müziklerin orda olmus olucak ben her format attığımda oyle yapıyorum.
  • ifunbox ile müzik ve videoları iPod dan alabilirsiniz. herhangi 1 klasöre atarsınız (format atılacaksa klasörü C ye değil de başka sürücüye oluşturun). size sadece playlistlere bölmek kalır şarkıları. şarkıların ID lerini ve albüm kapaklarını tekrar düzenlemekle uğraşmazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.