Şimdi Ara

Herkesin mi hızı bikaç dakikalığına eski haline dönü(artıp) tekrar 1Mbit e düştü_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 09kezman09

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

ya belki akk aylık bittiyse dedim ama 8 mb sınırsız internetim 17 mb gösteriyor anlamadım fiber var evin aLTINDA ama fibere geçmedik sömürüp sömürmemekte kararsızım lakin 50 yi geçersem gene madur olucam 1 ay

ne alakası var kotalar ayın başında sıfırlanıyor yani 30 nisan saat 23:59 a kadar rahat rahat download yapabilirsin.Tabi ayın 30 unda sabah öğle akşam modemine res çekersen daha iyi olur.şu 12 saatten kısa bağlantılar ve 16 saatten uzun bağlantılar olayından dolayı.Kaldı ki bugün ayın 28 i.2 gün var daha

tamam teşekkürler hocam bu imkansız 8 mb limitsiz 14 mb gösteriyo ve hayatımda ilk kez 1 mb la torrent indiriyorum abanıcam ama umarım dediğiniz gibidir hocam 21 gündür sefilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 09kezman09

quote:

ya belki akk aylık bittiyse dedim ama 8 mb sınırsız internetim 17 mb gösteriyor anlamadım fiber var evin aLTINDA ama fibere geçmedik sömürüp sömürmemekte kararsızım lakin 50 yi geçersem gene madur olucam 1 ay

ne alakası var kotalar ayın başında sıfırlanıyor yani 30 nisan saat 23:59 a kadar rahat rahat download yapabilirsin.Tabi ayın 30 unda sabah öğle akşam modemine res çekersen daha iyi olur.şu 12 saatten kısa bağlantılar ve 16 saatten uzun bağlantılar olayından dolayı.Kaldı ki bugün ayın 28 i.2 gün var daha

tamam teşekkürler hocam bu imkansız 8 mb limitsiz 14 mb gösteriyo ve hayatımda ilk kez 1 mb la torrent indiriyorum abanıcam ama umarım dediğiniz gibidir hocam 21 gündür sefilim

aban hocam ben indirmem gereken şeyleri indirdim.pc de biraz yer açıyorum açabilirsem biraz daha indirme yapacağım.Hızların geri gelmesinin sebebi şu dün geceki internetin kesilmesinden dolayı olabilir belliki bir sorun oluştu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.