Bildirim
Herkesin mi hızı bikaç dakikalığına eski haline dönü(artıp) tekrar 1Mbit e düştü_?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2. kopma sonrasında akk ye devam ttnet gösteripte vermemeye devam ediyor :D -
Benim 2. kesilmede yine düştü.İlkinde 8e çıkmıştım kısa süre.Allah belalarını versin.
edit. geri yükselmiş hemde modeme reset atmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 28 Nisan 2012; 0:47:07 > -
Çok konu açıldı beyler yönetim siler birazdan ana konuya yuklenin benim akk devre dışı suan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 28 Nisan 2012; 0:45:14 > -
benim ilkinde düşmüştü modem resleyince yeniden gelmişti. ikincide düşüş yok 1.2mb/s ile indiriyorum şuan torrentten. -
modeme reset atin beyler akn kalkıyor -
AKK temiz abanın. -
hızlar tekrar arttı modermi resetleyin abanın beyler -
bndede akk ne yokta hızları tam ayarlıyamadılar stabil vermiyor böyle olması kötü su anda -
Hız artısı falan yok 957 / 8799 görünüyor modemde ama en fazla 130kb gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammeD_ -- 28 Nisan 2012; 0:55:49 > -
Benim hızım bile yükselmiş yada herhalde ttnet bir yanlışlık yaptı ....
http://www.speedtest.net/result/1919571505.png -
modemlere reset atın,akk kalkmıs herhalde 700 lere kadar çıkyo bende şu anda -
zaten 2 gün kaldıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 28 Nisan 2012; 1:26:01 > -
akk devre dışı hız 10 mb dayandı kesmezler umarım -
fırsattan istifade o arada 1 dvd indirdim . Lakin Hız geri düştü . -
ben de 10 gb tan fazla indirdim , sonra düştü tekrar . ama her speedtest testi sonucu farklı hız çıkıyor -
Henüz düşmedi akşama kadar düşer büyük ihtimalle fırsattan istifade 50 gb indirdim -
ya belki akk aylık bittiyse dedim ama 8 mb sınırsız internetim 17 mb gösteriyor anlamadım fiber var evin aLTINDA ama fibere geçmedik sömürüp sömürmemekte kararsızım lakin 50 yi geçersem gene madur olucam 1 ay -
akşam son hızım 1 bile degildi.
tekrar speedtest in dügmesine bastım internet gitti. gidiş o gidiş hala evden cıkarken yoktu. :D
siz görebiliyorsanız şanslısınız
İstanbul maltepe ilçesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: PhotoShop Man
ya belki akk aylık bittiyse dedim ama 8 mb sınırsız internetim 17 mb gösteriyor anlamadım fiber var evin aLTINDA ama fibere geçmedik sömürüp sömürmemekte kararsızım lakin 50 yi geçersem gene madur olucam 1 ay
ne alakası var kotalar ayın başında sıfırlanıyor yani 30 nisan saat 23:59 a kadar rahat rahat download yapabilirsin.Tabi ayın 30 unda sabah öğle akşam modemine res çekersen daha iyi olur.şu 12 saatten kısa bağlantılar ve 16 saatten uzun bağlantılar olayından dolayı.Kaldı ki bugün ayın 28 i.2 gün var daha
Benzer içerikler
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- 444 0 375
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- ev interneti
- türk telekom e-sim ücretli mi
- kapanan hat nasıl açılır
- hat takılı ama şebeke yok
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X