quote:Orjinalden alıntı: troy siz sanıyormusunuz orda yok kosp macro asıl orda daha fazla benim tanıdığım tüm kişiler kullanıyorlar...... kardeş her yerde macro,kosp,koxp var ama diemos da gerçekten az yapılsa bile bizdeki gibi ipnelik yapmıyoarlar
Herkesin oynadığı knight'i bırakıp Herkes MYKO ya geçince ne olacak. Herkesin oynadığı MYKO :))) Ben en iyisi Herkesin Gittiği USKO'da kalayım :)))
quote:Orjinalden alıntı: __Sniper___ xyodıns de 66lık mage var MasterJeremy sılkıldım ve sıldım myko yu +60 ban veren server dan ne hayır gelır a.q deıomosda da 56lık assassın var inanan var mı şimdi buna ya?? sabah sabah güldürdün beni
51 Karus : Priest_Magic 45 ElMorad: ___LeGoLaS___ pm atın oyundaysam yardımcı olurum (Deimostayım Bende)
EVET BEYLER SONUNDA LVL 55 OLDUM SPIKE AÇTIM DİEMOS DAYIM NİCKİM RougE_StaR TAM OLARAK BÖYLE HATA YOG
ben oynamıyorumm alın size account ve pass ac=T-Mac_LB2_alijinjin pass=36951472589631478963258963 beyler size kolay gelsin tabikide şifreyi değiştirmediyseler lwl 56 warior demios orc beyler size kolay gelsinn
istersenizz alabilirsinizz kızmam ama şifreyii değiştirmişler olabilir :D çok lwl ı değil ama şifreyii gördüklerii gibi bana dc yedittilerr:D bune çabukklukk