beyler normal herkesin oynadığı knight'ın cıvığı çıktı macro,kosp,koxp skıll bug,trade hack vb. nedenler dolayısıyla herksin oynadığı knight bitti ben söliyim adam gibi oynamak isteyenler diğer kngihtları indirsinler girsinler bi baksınlarsonra aralarındaki farkı anlarsınız
sen uskoya gel biz niye geçelim??
quote:
Orijinalden alıntı: FireStarters
sen uskoya gel biz niye geçelim??
Bende Malezya Server Ina Geçiyorum Ama Yarım Lazm Yani Nerden İndircem Oyunu NAsıl Üye Olcam
msn:korin_dr_fuchs@hotmail.com
ekler ve yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: pesimist_24
Bende Malezya Server Ina Geçiyorum Ama Yarım Lazm Yani Nerden İndircem Oyunu NAsıl Üye Olcam
pardon yazmayı unttum indirmek için verdiğim sitede karşınıza gelicek sayfada click this link diye mavi yazı gelicek ama büyük yazmıyo söliyim
herhangi bir sounuz olursa beni cn_neco@hotmail.com dan rahatsız edebilrsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: CENGİX
pardon yazmayı unttum indirmek için verdiğim sitede karşınıza gelicek sayfada click this link diye mavi yazı gelicek ama büyük yazmıyo söliyim
herhangi bir sounuz olursa beni cn_neco@hotmail.com dan rahatsız edebilrsiniz
Alıntıları Göster
herkesin oynadığı knightı bırakıp malezya serverına herkes geçerse malezya serverıda herkesin oynadığı knight olcak ve herkesin oynadığı knight ta karşılaşılan hile hurda bu sefer burdada görülmeye başlancak ve oranında cıvığı çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: masterofdeath
herkesin oynadığı knightı bırakıp malezya serverına herkes geçerse malezya serverıda herkesin oynadığı knight olcak ve herkesin oynadığı knight ta karşılaşılan hile hurda bu sefer burdada görülmeye başlancak ve oranında cıvığı çıkacak
Alıntıları Göster
YOK BİRAZ ZOR BENCE O KARDEŞ BEN KOSP ÇALIŞTIRDIM BANLANDIMALLAHTAN LVL AZDI CHAR. BOŞA GİTMEDİ
quote:
YOK BİRAZ ZOR BENCE O KARDEŞ BEN KOSP ÇALIŞTIRDIM BANLANDIMALLAHTAN LVL AZDI CHAR. BOŞA GİTMEDİ
Alıntıları Göster
aslında o da doğru gm ler işini yapsa pek böyle şeyler olmas ama uskodaki gmler biraz duyarsızlar adamlar ya bıkmışlar oyundan yada gerçekten para alıyolar bu olaydan adamlar sözde biz knight ı tasarlarken hayat tarzı olarak tasarladık falan filan gibi duygusal sözler etmişler bi yerde okumuştum ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: masterofdeath
aslında o da doğru gm ler işini yapsa pek böyle şeyler olmas ama uskodaki gmler biraz duyarsızlar adamlar ya bıkmışlar oyundan yada gerçekten para alıyolar bu olaydan adamlar sözde biz knight ı tasarlarken hayat tarzı olarak tasarladık falan filan gibi duygusal sözler etmişler bi yerde okumuştum ilginç
Alıntıları Göster
kardeş hekesin öünde ben onlara şöyle demek istiyorum HADE LEN
quote:
kardeş hekesin öünde ben onlara şöyle demek istiyorum HADE LEN
Alıntıları Göster
Peki Myko'da Lag Falan Oluyormu?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CENGİX
millet denemiş bile :D
quote:
Orijinalden alıntı: meteryus
quote:
Orjinalden alıntı: CENGİX
millet denemiş bile :D
Alıntıları Göster
cengix kardesim mykoda hangi serverdasin lvl kac?
bu arada ben de mykoda takiliyorum cok memnunum hile falan yok tertemiz bombos. tek sorunu biraz lag ve az da olsa char askida kalma sorunu.
tavsiye ederim gecin mykoya
server : odin game id : dresat lvl : 39 race : male el moradian warrior
quote:
Orijinalden alıntı: mpc
cengix kardesim mykoda hangi serverdasin lvl kac?
bu arada ben de mykoda takiliyorum cok memnunum hile falan yok tertemiz bombos. tek sorunu biraz lag ve az da olsa char askida kalma sorunu.
tavsiye ederim gecin mykoya
server : odin game id : dresat lvl : 39 race : male el moradian warrior
Alıntıları Göster
beyler ben arkadaşla ortak oynuyoruz lvl 54 ama bugun yarın 55 olacaz