Şimdi Ara

Nvidia artık dünyanın en değerli markası, Microsoft’u kıl payı geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık iki yıldır devam eden üretken yapay zekâ trendi Nvidia’yı adeta uçurdu. On milyarlarca dolarlık devasa siparişler yatırımcıların Nvidia hisselerine hücum etmesine sebep oldu. Hisseler sürekli artıyor.

Nvidia artık en değerlisi

Üretken yapay zekâ fırtınasının başladığı günden bu yana 11 kat civarında artan Nvidia hisseleri, sadece bu yıl 3 kat arttı. Son 1 ayda ise yüzde 40 artan hisseler 135$ seviyesini geçti. Bu da Nvidia’nın Pazar değerini 3.33 trilyon dolara taşıdı.

Ayrıca Bkz.Nvidia en değerli ikinci şirket oldu, Apple üçüncülüğe geriledi

Dünyanın en değerli şirketi Microsoft’un değeri ise 3.32 trilyon dolardı. Böylece Nvidia kıl payı rakibini geçerek tahtından indirdi. Firmanın henüz kayıp yaşaması beklenmiyor ancak Microsoft da yapay zekâ tarafına önemli yatırımlar yaptığı için hisseleri yükselişte. Bu bakımdan liderlik, iki firma arasında yıl boyunca gidip gelecek gibi duruyor.

• Alıntı

metni:
    3.32 milyar dolardı

Trilyon Dolar olmasın o? 

• Milyon milyar trilyon sen bu parayı sen ne yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 19 Haziran 2024; 10:56:59 >
  • Nvidia bir gün bu hale geleceği belliydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay be büyük başarı, yapay zeka Nvidia'yı çok büyüttü

• Dunun ekran karti ureticisi , vay arkadar yapay zeka nelere kadirmis.

• Nvidia ciddi şekilde teknoloji üreten bir şirket hakediyor.

Apple gibi uyduruktan Androidin 10 sene önce çıkardığı teknolojiyi devrim diye yedirmeye çalışmıyor. İsheepler gibi teknoloji cahili fanları yok.

AMD de atak yapıp sermaye toplayabilsr o da cok ciddi teknolojiler uretecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMD nin yapay zeka ürünlerinde gec kalması AMD ye büyük zarar verdi

Ürün gamı geniş olsa en az 10 milyar dolar para girecekti AMD nin kasasına

• Nvidia hak ediyor bu işlere kime girmiyorken girdi meyvesini de topluyor. Umarım çip üretim fabrikası da açar.

• nvidia sadece ruzgar

• Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    Boş beleş bi yorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hisse nasıl alınıyor Nvidiadan?

• Amd neden laptoplarda çok fazla yok? En azından Türkiyede hep intel ve nvidia var. Hem işlemci hem ekran kartı amd olan adam gibi bir laptop bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuro312 -- 19 Haziran 2024; 14:24:34 >
  • Microsoft yapay zekaya ne kadar yatırım yaparsa yapsın Nvidia yı geçemez çünkü donanımı Nvidia dan alıyor. Microsoft 1 basamak yükselse Nvidia da okadar yükselir. Microsoft un başka bir kulvardan sollaması lazım.

• 3 hafta önce dediklerimin doğruluğunu yaşamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bölünme olduğu zaman daha hızlı yükselecek demiştim. Bana özelden yazanlara sevgiler sunuyorum

• Rüzgar tersine döndü gibi son 3 günde Nvidia hisseleri %16 değer kaybetti ve firma 3.lüğe geriledi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.