Şimdi Ara

HERKESİN ÖZLEDİĞİ 80CAP SİLKROADLEGEND (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet
  • Denemek lazım
  • Henüz stone düşüremedim onlarda da stack varsa süper olacak..

HardCore guilidini kurduk..Nickim DiABLO..
  • 80 caplarda istediğim tek özellik skill lerin 70 e kadar olması ve snowun olmaması aynı legend 1 öncesi yani eu gelmeden önce.
  • O dediğiniz ancak MHTC files ile mümkün..Bu VSRO files öyle birşey olması mümkün değil..
  • Serverın sahibi arkadaşla iletişime geçmem mümkün müdür?Bana buradan pm atarsa sevinirim..
  • kayıtlı 99 charın 25 ini academy de ki arkadaşlar açmış belli.

Edit: Akademi sun ları açıkmış millet artık zilyon tane fake açıp akademi sununu alırlar şu anki arkadaşların yaptığı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VeNGeFuL_ -- 29 Nisan 2012; 20:18:08 >
  • Arkadaşlar kimseye ayrıcalık yok bu konuda içiniz rahat olsun. Ayrıca oyunda bug vs. hiçbirşey mevcut değil gönül rahatlığıyla indirip oynayabilirsiniz GM lerimiz düzenli olarak oyunla ilgileniyorlar diğer private swler gibi strong titanda çıkmıyor sürekli international silkroad gibi unique arayıp kesiyoruz.Job sistemide sorunsuz olarak çalışmaktadır.. Son olarak academy SUN ları kaldırılacak fakat academy BUFF ları kullanılacaktır.. Sox droplar sadece moblardan düşecektir.. Özlenen silkroad ve en iyisi için burdayız..

.SİLKROADLEGEND.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __smyrna__ -- 29 Nisan 2012; 21:19:27 >
  • evet sadece bufflar icin kasabilirsiniz charları
  • server 24 saat açık mı?açıksa 3 yıl aradan sonra sroya dönüş yapabilirim.bi int nuker açarım off eski günlerdeki gibi
  • evet acıktır kardesim evine hosgeldin diyorum bende :)
  • Serverimiz 7/24 açıktır arkadaşlar özlediğiniz silkroad SİLKROADLEGEND
  • Bu 70 sununun kaldırılacağı iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lemans-

O dediğiniz ancak MHTC files ile mümkün..Bu VSRO files öyle birşey olması mümkün değil..

niyeki hocam? sonuçta yine vsro dosyalarıyla level capini ayarlıyor bi ayar çekilirse bence skill cap da editlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

O dediğiniz ancak MHTC files ile mümkün..Bu VSRO files öyle birşey olması mümkün değil..

niyeki hocam? sonuçta yine vsro dosyalarıyla level capini ayarlıyor bi ayar çekilirse bence skill cap da editlenebilir.

70 sun dediğim akademi sununun kaldırılması iyi oldu dedim..Onun yerine 64 sunlar zaten iş görüyor akademi sunu açık olsa herkes sadece 50 tane 40 lvl char kasmakla uğraşmaya çalışacak başka bir anlamı olmayacak serverın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

70 sun dediğim akademi sununun kaldırılması iyi oldu dedim..Onun yerine 64 sunlar zaten iş görüyor akademi sunu açık olsa herkes sadece 50 tane 40 lvl char kasmakla uğraşmaya çalışacak başka bir anlamı olmayacak serverın..

Tamam hocam yanlış anlaşılma olmuş birde mesajlar alt alta gelince

• Alchemy rateler naısl?
  • quote:

Alchemy rateler naısl?

Serverimizde amaç iyi olanın yani oyunu profesyonelce oynayanın başarı kazanması bu yüzden alchemy rateler International Silkroad ile aynı.
  • Alternatif olarak yerimi aldım oyunda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.