Şimdi Ara

HERKESİN ÖZLEDİĞİ 80CAP SİLKROADLEGEND

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

*Herkesin özlediği sadece Çin karakterlerin olduğu 80Lv. oyunumuz açılmıştır.

*Serverimizin Özellikleri

-Başlangıç 1 Lv.

-Başlangıç itemi 20 adet Zerk scroll ve 50 adet Instat Return Scroll, 3 günlük ability (toplama) pet.

-Exp. x10.

-Sp x10.

-Drop x5.

- Sox Drop x1.

*Serverimizde herşey Internationla Silkroadonline ile aynıdır.

*Kimseye ayrımcılık YAPILMAMAKTADIR..

*GM lerimiz sürekli online ve oyuncularla muhataptırlar. Hiçbir şekilde hırsızlık, küfür ve adeletsizlik yok herkes eşit şekilde oynuyor. Mbot sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Item Mallda bütün dressler mevcuttur.

*www.silkroadlegend.org dan oyunu indirebilir ve üyelik alabilirsiniz..

SAYGILAR

.SİLKROADLEGEND AİLESİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __smyrna__ -- 29 Nisan 2012; 21:20:49 >

• guzel sw ye benziyor indiriyorum aradıgım ozellikte bir sw super geliyorum bekleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: riko21

guzel sw ye benziyor indiriyorum aradıgım ozellikte bir sw super geliyorum bekleyin :)
    Server açılalı ne kadar oldu?Oyunda herhangi bir bug mevcut mu?Pot,elixir ve stonelerde stucklar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lemans-

Server açılalı ne kadar oldu?Oyunda herhangi bir bug mevcut mu?Pot,elixir ve stonelerde stucklar nasıl?

Alıntıları Göster
    ben su anda bug gormedim cok guzel en azındna herkesin elinde sun olmayacak herkeste +9 olmayacak :D sans olacak eski gunlerde ki gibi potlar 500 er tabletler 500 hersey 500 er sekilde konuluyor
  • quote:

ben su anda bug gormedim cok guzel en azındna herkesin elinde sun olmayacak herkeste +9 olmayacak :D sans olacak eski gunlerde ki gibi potlar 500 er tabletler 500 hersey 500 er sekilde konuluyor

Alıntıları Göster
    4 5 gun oldu sanırsam bu arada
  • quote:

Alıntıları Göster
    İndiriyorum umarım beklediğimiz gibi çıkar
  • quote:

İndiriyorum umarım beklediğimiz gibi çıkar

Alıntıları Göster
    eet biraz yeni acıldıgı icin player az ama herkes arkadasnı cagırırsa bence guzel bi sw oalcagını dusunuyorum
  • quote:

eet biraz yeni acıldıgı icin player az ama herkes arkadasnı cagırırsa bence guzel bi sw oalcagını dusunuyorum

Alıntıları Göster
    Bende geliyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_

Bende geliyorum bakalım

Alıntıları Göster
    bu arada mbot calısıyor :)
  • quote:

Bende geliyorum bakalım

Alıntıları Göster
    Konunun geleceği açısından herşeyini yazarsanız forumdan daha çok gelen olacaktır tahminim..
  • quote:

Konunun geleceği açısından herşeyini yazarsanız forumdan daha çok gelen olacaktır tahminim..

Alıntıları Göster
    aksam duzeltir arkadas konusurum ben herseyini detaylı bir sekilde yazar
  • quote:

bu arada konunun olması gereken yer sro konu dışı Yöneticiden rica ederseniz taşır
  • quote:

quote:

bu arada konunun olması gereken yer sro konu dışı Yöneticiden rica ederseniz taşır

Alıntıları Göster
    Hiç kimseye ayrıcalık yapılmıyor sözünüzün teminatı ile indiriyorum..Umarım diğer Türk serverları gibi değildir..Ben 80 cap hayranı biriyim..İnşallah herşey umduğumuz gibi olur..

• quote:

Hiç kimseye ayrıcalık yapılmıyor sözünüzün teminatı ile indiriyorum..Umarım diğer Türk serverları gibi değildir..Ben 80 cap hayranı biriyim..İnşallah herşey umduğumuz gibi olur..

Alıntıları Göster
    rateler dusuk geldi ne yazıkki daha 80 cap bi server bulamadım ins bi gun olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

rateler dusuk geldi ne yazıkki daha 80 cap bi server bulamadım ins bi gun olur...

mbotla 80 olmuk tahminim 3 gün alır bu serverda..
  • quote:

quote:

alt ustu private server ya kasma sorunu cok olmamıs lazım exp ratler biraz yuksek ve mobslardan sun düşüşü olursa o server tutulur ama ne yazaıkkı oyle bi server yok daha belki bir gun ben server kurmayı ogrenırım ve yaparım ins
  • quote:

quote:

quote:

alt ustu private server ya kasma sorunu cok olmamıs lazım exp ratler biraz yuksek ve mobslardan sun düşüşü olursa o server tutulur ama ne yazaıkkı oyle bi server yok daha belki bir gun ben server kurmayı ogrenırım ve yaparım ins

Daha yeni açılmış zaman içinde bizlerin istekleri doğrultusunda server şekillenir diye düşünüyorum..Kasma sorununun olması bir bakıma iyi birşey çoluk çocuk daha az olur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha yeni açılmış zaman içinde bizlerin istekleri doğrultusunda server şekillenir diye düşünüyorum..Kasma sorununun olması bir bakıma iyi birşey çoluk çocuk daha az olur..

Alıntıları Göster
    evet mbotla 3 gunde olunuyor bu arada herkeste sun olmus sizce o sw nin ne tadı olur ki tek tuk cıkarsa bence cokd aha guzel olur bu benim sahsi gorusum

• quote:

evet mbotla 3 gunde olunuyor bu arada herkeste sun olmus sizce o sw nin ne tadı olur ki tek tuk cıkarsa bence cokd aha guzel olur bu benim sahsi gorusum

Alıntıları Göster
    Oyuna girdim 1 lvl mob ile 3 lvl %55 oluyorsunuz..İmaj kod yok yani oto giriş mümkün bot ile..Şimdilik bir aksilik yok devil yok oyunda..Çoğu avatar var metal drakon dahil ^^
  • quote:

Oyuna girdim 1 lvl mob ile 3 lvl %55 oluyorsunuz..İmaj kod yok yani oto giriş mümkün bot ile..Şimdilik bir aksilik yok devil yok oyunda..Çoğu avatar var metal drakon dahil ^^

Alıntıları Göster
    evet :D oyun guzel sadece biraz daha player olması lazım oda zamanla insallah gelecektir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.