Şimdi Ara

herkeste marder2 var heralde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu şu yeni td açmak için herkes marder2 ye sarılmış marder38t ve marder2 bollugu yaşanıyor bir üstleri kmt kılıklı ucube tankta bayagı çok baygınlık verdi iyice para kasmak için 3-4 kademe tanklarala savaşıyorum ama her yer marder2-marder38t ve o ucube kmt kılıklı tank
    hediye ettikleri t7 ile oynamak çok hoş sınıf tankları içinde fenada değil yalnız kötü yanı iki takımda da en az8-9 tane aynı tanktan oluyor hep m7 savaşı oluyor 2-3 dakikada savaş bitiyor tak tak

• her yeni ağaç güncellemesinde her yeni tank eklendiğinde olağan bir durum, bugun 2.gün sanırım ortalikta hiç kalmadı onlardan herkes sıkılmıstır eminim
  • şimdi de kmt bozması ucube 5. seviye td ile 6. seviye narshon dolmuş o kmt bozması 5. seviye yeni td çok tehlikeli 7 seviye tankları dahi önden güle oynaya deliyor yav nolcak 5 seviye tank diyen çoğu yüksek seviyeleri patlatıyorlar son topu gerçekten güzel
  • Ben ağacı bitirmek için oynuyorum şahsen. Stug 3 için istiyorum. Birde marder 2 nin bi altındakiylede 8 levelmiydi ne o sinyali almak için uğraşıyorum. Onu alayım, birde marder 2 için en iyi namlu birde o tarayıcı/sinyal aletini alınca marder. 2 müthiş olacak. Tek sorunu 36 mermi alması. Birde, marder 2 ile patlayıcı mermi mi kullanayım delici mi?
    Delici genelde hep deliyor. Ama patlayıcıda bulunduruyorum yanımda her ihtimale karşı. Sizce ne kullanayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.