Bildirim
Hala Benim Gibi Dergi Alan Var Mı?
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayır. aksine, markete girdiğimde acaba bu dergileri kimler alıyo ki hâlâ basıyolar diye hayret ediyom.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben alıyorum arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alma
-
Niye hocam zevkli okuması?
ağaçlara yazık... yakında dergiler de yok olacak diye düşünüyom, son zamanlarını yaşıyor olsalar gerek de bunların sahipleri bi türlü zarar edip de yayına son vermediklerine göre demek ki hala daha baskı maliyet oranlarını kurtarıyor...
-
tebrikler
taaa 2000 yılında maket yapardim kendim etraftan bulduğum plastik ve metalleri kullanarak. ilk defa gelişmiş bi maket olarak F1 aracı yapmak istedim ve ilk defa maketi yapmadan önce çizim yaptım. aydınger kağıdı aldım. F1 racing dergisi vardı onu aldım. F1 aracının üstten ve yandan çizimini kağıda aktardım. ama bi sorun vardı. iki çizim arasında boyut farkı vardı. boyutları eşitlenecek şekilde ölçeklendirmek gerekiyodu ve evde bilgisayar yoktu.
kırtasiyeye gidip fotokopi çektirdim ve çekerken hafif büyütmesini rica ettim. adam hafif büyüttü. eve geldim. baktım fazla büyümüş. tekrar gittim, hafif küçült dedim. böyle böyle 10 kere falan kırtasiyeye gidip gelmiştim ve her bir gidiş-geliş toplam yarım saat sürüyodu.
hey gidi günler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geri dönüştürülmüş kağıttan yapılıyor bunlar.
Asıl ağaçları otel, rezidans dikmek için yakan ZENGİNLERE küresel capta hesap sorulması lazım.
koleksiyon için değil de içindeki yazılar, bilgiler içinse dijital versiyon al hocam baya fiyat farkı var diye hatırlıyorum. gerçi ben de en son alalı baya olmuştur.
-
Bu zor ama ülkemizde ağaç, orman düşmanı akp defolup gittiğinde doğa kurtulacak diye düşünüyorum...
-
Nod32 kodunuzu alirim hocam kullanmiyosaniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edergi neden tercih etmiyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam elle temas hoşuma gidiyor ikinci sebep ise e-dergide bu kodlar yok diye biliyorum yazılım hediyeleri falan gelmiyor.
-
sen neden akp'yi sevmiyon? akp müslüman partisi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X