Şimdi Ara

Herkez baksin LG2360V başima gelenler Teşhir ürünü almayin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce bimeks mağazasindan teşhir ürünü 3 gün önce açilmiş denilip monitör aldim LG 2360V modeli aldigima bin pişman oldum monitör de renk tonlari sorunu var ve turuncuyu sari olarak gösteriyor ve monitör siyah yerleri çercevesi cizikler mevcut jeletini üstündeydi alirken pek inceliyemedim cizikleri göremedim aldiktan sonra fark ettim ama maalesef artik değişim mümkün değildi 3 gün içinde bimeks değiştiriyor monitörde bi sorun yoksa eğer ve ben bunlari kabul etttim sayilir dicekler bana gitsem degişime

şuan çok kötü durumdayim servisemi gideyim ürünü satayimi bilmiyorum üründe çok cizik var yakindan bakinca bariz bi şekilde belli oluyor uzaktan pek anlaşilmiyor cizikler eminim %100 leke iz değil cizik bunlar jeletini üstündeyken nasil cizik olur ya ?

siz siz olun sakin 3 gün önce açildi desenede kutusu teşhir ürünü almayin sifir kutuda alin ben aldim ağzim yandi şimdi severek kullanamiyorum ekrandaki nesneleri bulanik görüyorum ekran kartimdan sanirim. monitörün kalitesini keşvedemedim bi türlü

LG iyi marka dedik aldik ama mağdur durumda kalan ben oldum. sizce ben şuan ne yapiyim arkadaşlar ? servis gideyim direk yoksa bimeks semi ? yoksa ürünü böyle kullanayimi tavsiyeleriniz nedir nolur bi yardimci olun yoksa satayimi ürünü ?

teşekkürler şimdiden.

• hocam turuncu renkleri sarı gösteriyo demişsin ya tahminen kontrasttan o.
    kontrastı 80'e getir
    (aynısı bana oldu donanım haber sarı gözüküyodu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 17 Haziran 2011; 19:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

hocam turuncu renkleri sarı gösteriyo demişsin ya tahminen kontrasttan o.
    kontrastı 80'e getir

80 getirdim bu sefer de turuncu daha çok sari oldu gözlerimi yordu aydinlik :(
  • Geçmiş olsun umraım sorunun çözülür...
  • bu lg monitörlerdende kımısı çok fazla memnun kimiside tam tersi hiç memnun değil ben anlamadım bu işi..bende monitör bakıyorum ama sanırım lg ye hiç bulaşmasam daha iyi olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

bu lg monitörlerdende kımısı çok fazla memnun kimiside tam tersi hiç memnun değil ben anlamadım bu işi..bende monitör bakıyorum ama sanırım lg ye hiç bulaşmasam daha iyi olacak..

hocam monitörün ayarları biraz fazla zaman alıyo bide backlight bleeding var kenarlarda(bende sağ tarafta var).bunun dışında taş gibi monitör
    özellikle bağlantı çokluğu benim gibi konsol ve pc kullanıcıları için çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

kontrastı 80'e getir

Parlaklık:100
    contrast:80(çok parlak gelirse 70'e alırsın)
    keskinlik:5(bazen 4 yapıyorum)

kırmızı:50
    yeşil:43
    mavi:48

gamma:0

bunlar benim kullandığım ayarlar bi dene istersen, renklerden memnunum tek şikayetçi olduğum nokta backlight bleed olayı.

• quote:

quote:

quote:

kontrastı 80'e getir

bunlar benim kullandığım ayarlar bi dene istersen, renklerden memnunum tek şikayetçi olduğum nokta backlight bleed olayı.

backlıght cokmu fazla cıhazda?

• LG'nin E2360V modelindeki renk sorunlarından ürktüğüm için bugün 320tl'ye Vatan'dan HP2310ei aldım, HDMI girişi olmaması bir dezavantaj ama şu ana kadar futbol oyunları hariç birçok oyunda deneme şansım oldu kısa kısa, bana kalırsa renkler harika
    Eğer değiştirme şansınız varsa değiştirin hocam, baktınız yan çiziyorlar üzerine para verip başka bir monitör almanızı bence kabul ederler (tabi bu benim görüşüm) saygılar
  • LG'nin E2350V olan modelini kullanıyorum gayet memnunum özellikle parlaklığı ayarlaması geceleri gözleri yormuyo
    teşhirdeki ürünü alman bu tür kullanılan ürünlerde hata olmuş tabiki;mesela gidip çamaşır makinesi alsan teşhirdede aynı kutudada
    3 5 gün hikayelerine inanmıycan tamamen ticaret hilesi
  • monitörü geri almazlar artik hocam o yüzden kaldi elimde ama satip 350TL Ye başka monitör alinabilir sizce satayimi yoksa kalsinmi ? birde hp2310ei alinabilinir 350TL ye satilinca değermi sizce ?
  • Herkes ikinci elde Bimeks linkleri atıyor ucuz olduğu için.Piyasa değerinin altında fiyata satıyorlar ama sattıkları ürünler ortada.Geçmiş olsun dostum,sorununu çözersin umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

quote:

quote:

kontrastı 80'e getir

backlıght cokmu fazla cıhazda?

abartılacak kadar fazla değil
    öyle olsa binkere geri vermiştim monitörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 17 Haziran 2011; 23:58:45 >

• sonunda renk ayarlarini yaptim arkadaşlar birde birşey sorcam

ekran karti etkiliyormu monitörün renk tonlarini kalitesini felan film'lerde oyun'larda felan =?
  • arkadaslar pekı sonuc olarak bu ürünü ben suanda 360 tl/8 taksıte buldum alayımmı? sonra pişman olmıyim? yoksa gıdıp 530/12 taksıte samsung 2231 mi alıp rahatmı edeyim?
  • quote:

Merhaba

1 hafta önce bimeks mağazasindan teşhir ürünü 3 gün önce açilmiş denilip monitör aldim LG 2360V modeli aldigima bin pişman oldum monitör de renk tonlari sorunu var ve turuncuyu sari olarak gösteriyor ve monitör siyah yerleri çercevesi cizikler mevcut jeletini üstündeydi alirken pek inceliyemedim cizikleri göremedim aldiktan sonra fark ettim ama maalesef artik değişim mümkün değildi 3 gün içinde bimeks değiştiriyor monitörde bi sorun yoksa eğer ve ben bunlari kabul etttim sayilir dicekler bana gitsem degişime

şuan çok kötü durumdayim servisemi gideyim ürünü satayimi bilmiyorum üründe çok cizik var yakindan bakinca bariz bi şekilde belli oluyor uzaktan pek anlaşilmiyor cizikler eminim %100 leke iz değil cizik bunlar jeletini üstündeyken nasil cizik olur ya ?

siz siz olun sakin 3 gün önce açildi desenede kutusu teşhir ürünü almayin sifir kutuda alin ben aldim ağzim yandi şimdi severek kullanamiyorum ekrandaki nesneleri bulanik görüyorum ekran kartimdan sanirim. monitörün kalitesini keşvedemedim bi türlü

LG iyi marka dedik aldik ama mağdur durumda kalan ben oldum. sizce ben şuan ne yapiyim arkadaşlar ? servis gideyim direk yoksa bimeks semi ? yoksa ürünü böyle kullanayimi tavsiyeleriniz nedir nolur bi yardimci olun yoksa satayimi ürünü ?

teşekkürler şimdiden.

Sizde bu yüzden 375 tl ye satmaya mı karar verdiniz?Ayrıca ilanda hiçbir sorunu yok yazmışsınız!!

http://forum.donanimhaber.com/m_50039009/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 19 Haziran 2011; 12:08:36 >

• LG 2360v-pn model monitör TR de satışda değilken aldım ve daha sonra ki aylarda yine aynı modelden 2 adet daha aldım ben gayet memnunum 3 adet ile eyefinity olarak kullanıyorum.her göz farklıdır ::9 zaten teşhir ürününü senden başka kim almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 19 Haziran 2011; 14:39:01 >
  • Arkadaşlar madem böyle bi konu açılmış bende buraya yazayım teknosadan logitech z5500 aldım ama teşhir ürünü olarak orda öyle yatıyordu decoderin sol köşesinde bi çizik center uydusunun yukarı aşağı oynatma vidası yalama olmuş teknosayı arasam bana yenisini verirlermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

Arkadaşlar madem böyle bi konu açılmış bende buraya yazayım teknosadan logitech z5500 aldım ama teşhir ürünü olarak orda öyle yatıyordu decoderin sol köşesinde bi çizik center uydusunun yukarı aşağı oynatma vidası yalama olmuş teknosayı arasam bana yenisini verirlermi ?

zaten teşhir almışsın yani bu tür durumları kabul etmiş sayılırsın.kısacası yenisini vermezler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.