Şimdi Ara

Herkez Charını Tanıtıyor Bende Tanıtayım Dedim.. Ares Akhiroe Ardream (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAol kardeşimmm eyw ama senle aynı clanda olmayı isterimm
  • süper char
  • oha oha çüş
  • walla en orc ların en sağlam asasına benziosun
  • ya bişe sorccam size o shele benzeyen şeyi nasıl yapıosunuz
  • Harika otesi bi char...Dv +8 e bayıldım...Ama +8 Shard kullanmanı oneririm cunku Dv daha cok 70+ icin Ardream da 170 hp n eksik olucak ve 2 minor daha az yapıcaksın bu yaklasık 300 hp yapar ki cok fazla...Gule gule pk yap o np daha cok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 21 Nisan 2007; 21:03:06 >
  • nutkum tutuLdu
  • char süper ötesi benim 61 lik warioru 2 vurusa alır hea :D
  • gusel ama areste ne derece is yapar bilinmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdygheR4nger

nutkum tutuLdu

Tutulmak ne kelime bi daha açılcağını sanmam Mükemmel bir char
  • boyle characterleri koymayın forma insanın oynayası gelmiyor hevesim kactıı gercekten
  • Itemler guzel gorunsede cok uyumsuz bir char olmus.Hp,Mp,AP,Ac dengesini iyi kurmalisin Ardreamde.Bunu goremedim.
  • Gerçekten Çok Güzel Bir Charın Var Tebrik Ederim
  • saglam bı warrıorun var sanırım (70 + ) o ıtemlerı nası yaptın yaw super char walla
  • sanki tanıcam ardreamda görmüştüm gibime geliyo
  • İş yaparmı diye soruyonda 80k kasmışsın bile yapmış,süper char
  • ap biraz azmı? bence süper ap ve def
    quote:

Orjinalden alıntı: qu1t

ap biraz az gull dex full +9 yap

şaka lem halalimdeki çar mükemmel nazar degmesin ama soru yanlış iş yapar tabi
  • KS charı olmuş bence bu kadar masraf etmişsin ama uniquelerin sağlam değiller.
    Mana az hp az. Dual ROL +1 WP Elf Belt Dual +1 RE veya Dual EME +0 olsa takılar çok daha iyi olur. Ölümsüz olursun :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

KS charı olmuş bence bu kadar masraf etmişsin ama uniquelerin sağlam değiller.
    Mana az hp az. Dual ROL +1 WP Elf Belt Dual +1 RE veya Dual EME +0 olsa takılar çok daha iyi olur. Ölümsüz olursun :P

aynen sana katılıyorum sadece ap ye yüklenmişsin başka bişi yapmamışsın canın cok az manan cok az onun yerine hp mp dex resist gibi bonuslar veren takılar(wp-rol-eme-re)gibi takılar cok daha iyi olurdu
  • Çok GüzeL Char
    ßiraz Mana Ve Hp YükSeLtirSen Daa ii oLr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.