Bu char leqaL deme bana :S +3 kekurring ? +2 pp +9 chitin bots ?
bot lar chitin değil iyi bakarsan ve itemler çok uçuk şeyler değil millette neler var
areste ki lammie yi gorseniz bu itemlar size cok normal gelirdi
o kekuri lerin yerinde rol olcak daha manyak olurdu ama bolede guzel bisey dikkatımi cekti np yeni mi kasmaya basladın cok dusuk geldi bana
son 3-4 haftadır doğru düzgün oyun oynanmıyor. 80k np son 1 ayı saymazsak 2 ayda yapıldı.
lem benim karşıma cok cıkıyon sen yaw kafandaki dd kaç ?
DD 25
inş. oyunculugunda çarın kadar iidir
Char ve İtemler Satılık Değildir. 1-2 PM Geldi O Yüzden Bu Açıklamayı Yapma İhtiyacı Duydum.
ap we def e çok yüklenmişsiinnn ne dersen de ardream hadi neyse ama arenada sc siz hoplatırlar seni
gerçekten güzel bir char ama kekuriler o charda hiç olmamış rol olsa çok daha iyi olabilirdi bence ayrıca elf beltte olmamış orada skeleton belt yada glass belt olabilirdi çok daha iyi olurdu ama tebrikler ...
quote:
Orjinalden alıntı: TR53
quote:
Orjinalden alıntı: Cre4k
bu charla 10v1 alıyosundur
oldu kepap ağacı
quote:
Orjinalden alıntı: FahrenheiT
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
KS charı olmuş bence bu kadar masraf etmişsin ama uniquelerin sağlam değiller. Mana az hp az. Dual ROL +1 WP Elf Belt Dual +1 RE veya Dual EME +0 olsa takılar çok daha iyi olur. Ölümsüz olursun :P
ardream burası cz deil kaldı ki dediğin itemlerin 1 kaç kişi hariç kimsede olacağını zannetmiyorum ..
Hemde nasıl vardır.. Aresten bahsediyoruz 4 senedir acık server.. 2 gunde 1 Rol dusse her servera 4 senede +5 rol yapar millet..
Benim Oyun Tarzimda Önemli Olan AP. Benim 3-4 Kişi İle Aynı Anda Vs Yapmak Yada 5-6 Kişinin Arasından Çıkmak Gibi Bir Amaç ve İddam Yok. Yüksek Damage'ler Vermek Benim Daha Çok Hoşuma Gidiyor ve Charıda Bu Doğrultuda Bu Şekilde Yaptım. Oyuna Human Olarak Başladım ve 2 Ay Sonra Orc Oldum. Orc'lardan İlk Gelen Tepkiler "Oyunda En Yüksek Damage'yi Senden Yiyordum İtemlerin Neler?" Olmuştu. Hatta Bir Warrior "Bana 1000+ Vuran Tek Kişi Sensin" Demişti. Bundan Sonrada Amacım Charın AP'sini Arttırmak Olacak. Herkeze Olumlu Yorumları İçin Teşekkür Ederim.
bence abarti sayilabilcek bi char ... ama dw yerine shard+8 veya md +8 olsa hem hp ii olur hemde ap azalmaz ... ama dw ninde sekli var tabi
güzel char fakat hp az! bi ara benlede vs edersin belki nick : BlackV3N0M warrirlara 1k vuruyor mussun bakalim bana kaç k vurcan :) bp yim !
güzel...
quote:
Orjinalden alıntı: TR53
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
KS charı olmuş bence bu kadar masraf etmişsin ama uniquelerin sağlam değiller. Mana az hp az. Dual ROL +1 WP Elf Belt Dual +1 RE veya Dual EME +0 olsa takılar çok daha iyi olur. Ölümsüz olursun :P
ks charı dediğin charda 534 defans dd25 ile var buda eşittir 2 vs 1 ama defansa biraz daha çalışsan iyi olur
En iyi savunma her zaman için ataktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme