Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. 14:49 Profesyonel Şovmenlik konusunda kendimi geliştirdim.
Sen daha iyi bilirsin
Her neyse bir günlük yazısı benden gelsin. Evet bunu yapacağım! xxx, EVET, seninle evlenmek istiyorum!
10 gün sonra 20 puan gelecek 42 gün sonrada junior taylan geliyor oradanda 20
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
Ondan şüpheleniyorum zaten şu sıralar
Kafam bozuk şu aralar sana nazar edecek vaktim yok.
Kafan bozuk olmasa nazar edeceksin yani konuştukça batıyorsun
sorun ne söyle çare bulalım
Muahahah! Malcolm Leahy görsün diye kıçımı açıp cama yapıştırdım. Neye uğradığını şaşırdı.
Oleviste Kirik isimli mekanda din adamı olarak işe girdim.(nikah kıyılır haberiniz ola)
Temel Albüm Yapımcılığı konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Eğlenceli bir yolculuğun ardından Bus de Paris garajına vardım. Drug ile şehirden ayrıldım.
Ben mi kafayı yiyorum yoksa biri demin şu baştan çıkarıcı Channelle 69 parfümünden mi sıktı? Lanet olsun… XXşu anda çok seksi görünüyor!
Evlilik töreni için nikah memuru olarak çalışmamı önerdiler.
Ben Westminster Abbey adlı mekandayken Rozamond Reddering aniden bir Haiku patlattı.
Kafası senin yeniden başarı almana bozuldu xD Nazarı tutmadı diye
quote:
Orijinalden alıntı: behtiyar
Kafası senin yeniden başarı almana bozuldu xD Nazarı tutmadı diye
2 deneyim puanı kazandım.
02:09 Temel Albüm Yapımcılığı konusunda kendimi geliştirdim. 02:09 Mahallede biraz yürüyüş yaptım. 01:38 3 deneyim puanı kazandım.
Çan'ı akort etmişim ne ara yaptım bunu?
Yorgunluktan ölüyorum ama değdi, xxx ve ben az önce fevkalade bir tantrik deneyimin sonunda doruğa ulaştık.
Bana ait olmayan bir takım eşyaları memur beylere teslim ettim.
Atatürk Havalimanı yönüne 1 832 US$ ödeyip bilet aldım.
Prova seansı bitti.
Harika! Bu Karşılıksız Verilen Başarı bana gerçekten iyi gelecek. Karşılıksız Verilen Başarı