Osman?! Ne akıllı bir Köpek (Rottweiler)! Şerefsiz evin yolunu bulmuş.
Temel Bestecilik konusunda kendimi geliştirdim. Öff. Ne yapsam, biraz yürüyüşe mi çıksam, çok daraldım... Temel Bestecilik konusunda kendimi geliştirdim. Öff. Ne yapsam, biraz yürüyüşe mi çıksam, çok daraldım... Şehirden uçakla ayrıldım.
Aynen alternatiflere yöneliyorum xD
İlk zombimi öldürdüm 100 zombi öldürdüm 500 zombi öldürdüm
12:10 İlk hastamı iyileştirdim 12:10 Zuhal Türk adlı karakteri pis bi' hastalıktan kurtardım
Son günlük kayıtları mokludöt grubundan sıkıldım ve ayrıldım. Hitabet konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. Hitabet konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım.
ve uzun zamandan sonra farklı bir şey.
İlk single çalışmamı çıkardım Beklenen albüm Bir Derdim Var sonunda çıktı.
Temel Bestecilik öğrenmek için Honoré Cazier ile birlikte sınıfa gittim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Temel Bestecilik öğrenmek için Demir Ladin ile birlikte sınıfa gittim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Temel Bestecilik öğrenmek için Demir Ladin ile birlikte sınıfa gittim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım.
Temel Şairlik 9* Temel Bestecilik'te öyle olsun vericem şarkıya gitsin
Antonio de Padua Fernández Esteban tarafından işten kovuldum!!! 1 aydır hiç brüksele uğramadan 6k maaşı alıyordum inaktif ceomuzu çok arıyorum
VIP oldum! Şimdiden kendimi süper havalı hissediyorum. VIP oldum
Şimdi daha iyi hissediyorum zombi virüsü geçti
O benim ekmek paramdı lan!
Homie adlı bir Hamster beni kokladı
Son günlük kayıtları Hmm... Temel Bestecilik dersleri çok kazık görünüyor... Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Mireille Guimard az önce gerçekten berbat bir şaka yaptı. Birisi benden Afrodizyak İksiri çalmış! Temel Bestecilik öğrenmek için Honoré Cazier ile birlikte sınıfa gittim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım.
Hamster ihtiyaçları için 11 TL harcadım
Prova seansı bitti. Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. Hitabet konusunda kendimi geliştirdim. İyice dinlendim ama rahat bir yerde değildim. Earth JAM • 129$ stüdyosunda provaya girdim.
Artık Mile High Kulübü'ne üyeyim Bulutların arasında Paula ile birlikte çok iyi bir mile high deneyimi yaşadım. Şehirden uçakla ayrıldım. Konserden sonra, Mariana isminde çok hoş bir groupie geceyi benimle geçirmek istedi. Sanırım bu teklife karşı koyamazdım.
Bu seferlik yolculuğum burada bitiyor. Medeniyet beni çağırıyor.
Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. Hitabet konusunda kendimi geliştirdim. Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 45 US$ harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. Evet, takımım maçı kazandı!
04:29 Alaçatı Sağlık Merkezi hemşireleri bana iyi bakıyorlar. 00:26 Alaçatı Sağlık Merkezi hemşireleri bana iyi bakıyorlar.
Sağlık Bir Türlü Yükselmiyor.Çok Sık Konserler Var Sağlımı Nasıl Yükseltebilirm.?