Şu anda 100 graffitim görünür durumda. Bu alemin kralıyım! Yaşasın! Burn The Duck [AMS] duvarına resmimi çizdim. Yakında bütün mahalle benim olacak.
Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Otelde kaldım. Tutar: 100 US$. Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim.
Son günlük kayıtları Temel Şovmenlik konusundaki gelişimim epey yavaş ilerliyor. Bunun için gerçekten biraz yardım alabilirdim... Sağlığım gayet iyi, dinlendikçe kendimi tembel hissediyorum. Temel Şovmenlik konusundaki gelişimim epey yavaş ilerliyor. Bunun için gerçekten biraz yardım alabilirdim... Sağlığım gayet iyi, dinlendikçe kendimi tembel hissediyorum. Maaşımı aldım. 3 132 US$. Temel Şovmenlik konusundaki gelişimim epey yavaş ilerliyor. Bunun için gerçekten biraz yardım alabilirdim...
Yeni yılı kutladım Havai fişeklerle Yeni Yılı kutladım. Beni çok mutlu etti.
2 070 US$ kadar parayı grup için malzeme almaya harcadım. Umarım yakında elimize 3-5 kuruş para geçer de, daha fazla nefesimiz kokmaz.
Kira ödendi: 55 US$. Kira ödendi: 55 US$. Kira ödendi: 55 US$.
06:09 Amman Tanrım! Pau Punk isimli kişinin çıplak bir fotoğrafını çektim. Bu eşsiz bir parça! 06:08 İşte bu! Sonunda Hieronymus Ziesmann fotoğraf makineme yakalandı. Gazeteler bunu kapışacak!
1 saniye arayla foto şov
^^ Çıplak fotorafı çekmek nası yapılıyo ki :D
İşte bu! Sonunda Aslı Brennan fotoğraf makineme yakalandı. Gazeteler bunu kapışacak!
Tur otobüsünden Tavşan aldım. Tur otobüsüne Tavşan bıraktım. Z. Tınaztepe adlı kişiye Güzel çiçekler verdim. The City Bank of Jo'burg mekanındaki hesabımdan 1 110 US$ çektim. Z. Tınaztepe adlı kişiye Afrika Müziği Tarihi verdim. ◄█▓The Cheapest Shop▓█► adlı mekandan 1 000 US$ ödeyerek Afrika Müziği Tarihi aldım.
Bugün yapılacak işlerim arasında tembellik yapmak yoktu ama, zamanımı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum.
The Morpheus, Gaia African [BUD] mekanında sahneye çıktı. You'll Soon Find adlı şarkımın sözleri üzerinde çalıştım. Alışverişe çıktım, 44 US$ harcadım. Prova seansı bitti. Faith's Jam -999$ stüdyosunda provaya girdim. Tur otobüsüne Masaüstü bilgisayarı bıraktım.
Işınla beni Scotty!
Şifa Hastanesi / Bağış hemşireleri bana iyi bakıyorlar. Depresyonum yüzünden hastaneye kaldırıldım.
Ne yapıyorum ben böyle? Ben şöhret olmalıyım, sokaklarda beş kuruşa müzik yapan isimsiz birisi değil. Çok üzülüyorum halime.
Zaman uçup gidiyor, işte bir yaş daha yaşlandım!
Arrr! Kendimi gerçek bir korsan gibi hissediyorum.
ALPER BOZKURT BANK [ANK] hesabıma 3 000 US$ yatırdım. Maaşımı aldım. 2 057 US$. Maaşımı aldım. 1 143 US$. İleri Farmakoloji konusunda kendimi geliştirdim. Egzersiz programımı izledim ve spor salonuna 26 US$ ödedim. Ben Blue Gym Beam adlı mekandayken Biriçim Haroutiounian aniden bir Haiku patlattı. İleri Farmakoloji konusunda kendimi geliştirdim. Egzersiz programımı izledim ve spor salonuna 22 US$ ödedim.
00:44 Bu seferlik yolculuğum burada bitiyor. Medeniyet beni çağırıyor. 00:44 İlham perisi bana Caz üzerine yeni yetenekler bahşetti. 00:44 Ormandan Geçtim 00:42 Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Forest Entrance isimli mekana vardım. 00:35 Garip bir müzik duyuyorum... Beni çağırıyor. 00:35 Şimdi bir bakalım... bu Kutsal Güzellik Heykeli merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...
gerçi alalı bayaa oldu ama :D
15:10 Şu anda 100 graffitim görünür durumda. Bu alemin kralıyım! 15:10 Yaşasın! Syn Metal Mex duvarına resmimi çizdim. Yakında bütün mahalle benim olacak.
22:09 Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. 22:09 Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. 22:09 Psikoloğa gidip bağımlılığım hakkında biraz konuştum. Bu seans için 52 US$ ödedim. 11:32 Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. 11:32 Psikoloğa gidip bağımlılığım hakkında biraz konuştum. Bu seans için 66 US$ ödedim. 05:40 Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. 05:40 Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. 05:40 Psikoloğa gidip bağımlılığım hakkında biraz konuştum. Bu seans için 92 US$ ödedim. 01:16 Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. 01:16 Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. 01:16 Psikoloğa gidip bağımlılığım hakkında biraz konuştum. Bu seans için 80 US$ ödedim.
Konserden sonra, Sonia isminde fevkalade bir groupie geceyi benimle geçirmek istedi. Sanırım bu teklife karşı koyamazdım.