Son günlük kayıtları Graffiti Boyama öğrendim. Umarım kariyerime faydası olur. Graffiti Boyama kitabını okudum. M. Lewis bana Graffiti Boyama verdi. Neden? M. Lewis beni öğrencisi olarak kabul etmiyor. Ben nerede yanlış yaptım? M. Lewis beni fevkalade bir dansa kaldırdı. Peki bu şarkı bittiğinde ne olacak? M. Lewis adlı kişiden öğretmenim olmasını rica ettim.
Benim Bunlar İşte
120 US$ kadar parayı grup için malzeme almaya harcadım. Umarım yakında elimize 3-5 kuruş para geçer de, daha fazla nefesimiz kokmaz.
Doğum günümü kutladım.
oyunu bir ara oynamıştım ancak hiç zevkli gelmemişti 3 yıl önce şimdi müziklede ilgileniyorum başlamak isterdim ama şimdi öğretmen bul geliştir kendini falan kim uğraşıcak.
18:41 Ağzımda sarımsak tadıyla uyandım. Doktor botox tedavisi ameliyatının DESTANSI geçtiğini söyledi.
15:41 Mmm, çok uykum geldi. A-a, o da ne? Bir neşter...
quote:
Orijinalden alıntı: Elitacilan
oyunu bir ara oynamıştım ancak hiç zevkli gelmemişti 3 yıl önce şimdi müziklede ilgileniyorum başlamak isterdim ama şimdi öğretmen bul geliştir kendini falan kim uğraşıcak.
öğretmen bulmana gerek yok artık üniversiteler var ayrıca zevkli yani kötü değil.
Temel Bestecilik öğrenmek için Honoré Cazier ile birlikte sınıfa gittim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Kişisel notlardan birindeki açıklamalar kendimi Temel Bestecilik açısından geliştirmeme yardımcı oldu. Aha! Sanırım çalıştığım yeteneklerle ilgili şaşırtıcı bir sonuca vardım. Ufak bir kağıda daha sonra unutmamak için küçük notlar aldım. Temel Bestecilik öğrenmek için Honoré Cazier ile birlikte sınıfa gittim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım.
Az kaldı az %75
Küçük Ege Remedios Perez García için bütün ebeveynlik sorumluluklarını yükleniyorum.
Kendisi öz oğlumdur
Al işte
Üyelerimizden birisi otel parasını ödeyememiş, şimdi herkes bize serseri gözüyle bakıyor.
Focus Point grubundan 572 US$ aldım.
'' Polly want biscuit! ''
Bu da neyin nesidir , ne demektir :D daha önce kimsede çıktı mı ?
biri papağanına seni koklatmış heralde.
İşte bu! Sonunda Su Abidin fotoğraf makineme yakalandı. Gazeteler bunu kapışacak!
Son günlük kayıtları Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. Temel Fotoğrafçılık konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Temel Fotoğrafçılık konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Üyelerimizden birisi otel parasını ödeyememiş, şimdi herkes bize serseri gözüyle bakıyor. Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Havai fişeklerle Yeni Yılı kutladım. Beni çok mutlu etti. Bilge adlı mekandan 100 US$ ödeyerek Küçük havai fişek kutusu aldım. Amaaan... Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu. Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım. Üyelerimizden birisi otel parasını ödeyememiş, şimdi herkes bize serseri gözüyle bakıyor.
Maaşımı aldım. 3 214 US$. Maaşımı aldım. 429 US$.
Bugün über sıkıcı bir toplantıdaydım , biraz daha sürecek olsaydı delirebilirdim.
The City Bank of Jo'burg mekanındaki hesabımdan 440 US$ çektim. Bello Tattoo-Gla isimli dövmecide yavan bir dövme yaptırdım. The City Bank of Jo'burg mekanındaki hesabımdan 11 US$ çektim. Şimdi daha iyi hissediyorum. Akşamdan Kalma geçti. Temel Şairlik öğrenmek için Willy Quarles ile birlikte sınıfa gittim. Mahallede biraz yürüyüş yaptım.
MAGICAL MUSICAL JAMS BAKU stüdyosunda provaya girdim. The City Bank of Jo'burg mekanındaki hesabımdan 400 US$ çektim. MAGICAL MUSICAL JAMS BAKU adlı mekanda prova seansı ayarlamak bana 400 US$'a patladı. The City Bank of Jo'burg mekanındaki hesabımdan 300 US$ çektim. Temel Yoga konusunda kendimi geliştirdim. İyice dinlendim ama rahat bir yerde değildim.
Yaşasın! Luna's Rock [AMS] duvarına resmimi çizdim. Yakında bütün mahalle benim olacak.