Şimdi Ara

HERKEZ NEDEN LPGYE DÜŞMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: barisdragon

diğer g-8 ülkelerinde petrol çıktığını düşündün mü hiç?

shell in benzini üstün performans ama daha az km yaptırmasıyla ünlüdür
  • Türkiyeyi bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz yahu. Bu ülkede cebinizden ne kadar çok para çıkıyorsa o kadar değerlisinizdir. Aksi durumda ise o kadar değersiz. LPG kullanıcıları da ceplerinden az para çıktığından sevilmiyorlar hor görülüyorlar...
  • malesef ekonomik insanlar sevilmiyor halbuki çevreyi daha az kirletiyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

Türkiyeyi bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz yahu. Bu ülkede cebinizden ne kadar çok para çıkıyorsa o kadar değerlisinizdir. Aksi durumda ise o kadar değersiz. LPG kullanıcıları da ceplerinden az para çıktığından sevilmiyorlar hor görülüyorlar...

• artık lpg herkesin yakıtı oldu 3 milyarlık tofaş fiat da kullanıyor
    30 40 milyarlık mercedeslerde kullanıyor
    neden ? çünkü bıktık artık vergi bilmem ne ödemekten
    km de kaç lıra yakacak hesabı yapmaktan usandık ucuzlatsınlar
    bizde rahat rahat araçlarımıza binelim
  • tabbi lpg li x5 ler lpg li hummerler lpg li jaguarlar piyasada çok
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanmustafa06

artık lpg herkesin yakıtı oldu 3 milyarlık tofaş fiat da kullanıyor
    30 40 milyarlık mercedeslerde kullanıyor
    neden ? çünkü bıktık artık vergi bilmem ne ödemekten
    km de kaç lıra yakacak hesabı yapmaktan usandık ucuzlatsınlar
    bizde rahat rahat araçlarımıza binelim
  • quote:

Türkiyeyi bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz yahu. Bu ülkede cebinizden ne kadar çok para çıkıyorsa o kadar değerlisinizdir. Aksi durumda ise o kadar değersiz. LPG kullanıcıları da ceplerinden az para çıktığından sevilmiyorlar hor görülüyorlar...

beni istedikleri kadar beğenmesinler, değerim olmasın. ben 110bin yakarken onlar 250-300 hatta 400 yakmayı statü belirliyorlarsa hiç kusura bakmasınlar ben ona enayi statüsü derim

yakıta vereceğim paraya giderim en iyi lokantada yerim bu da daha iyi statü belirler.
  • Croos teknik arkadaşıma kesinlikle katılıyorum çok doğru işaret etmiş düşünceleri tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

beni istedikleri kadar beğenmesinler, değerim olmasın. ben 110bin yakarken onlar 250-300 hatta 400 yakmayı statü belirliyorlarsa hiç kusura bakmasınlar ben ona enayi statüsü derim

yakıta vereceğim paraya giderim en iyi lokantada yerim bu da daha iyi statü belirler.

İyi laf ettin valla, haklısın

• Bu düşmanlık ve karizma işi beni hiç ilgilendirmiyor.Aracıma lpg montajı yaptıralı 55 bin km oldu 55x150 = 8250 ytl az kaldı arabanın parasını çıkartmama.Benzine para verip cebimin karizmasını çizdireceğime lpg ye para verip benzinin karizmasını ben çizerim.Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

Bu düşmanlık ve karizma işi beni hiç ilgilendirmiyor.Aracıma lpg montajı yaptıralı 55 bin km oldu 55x150 = 8250 ytl az kaldı arabanın parasını çıkartmama.Benzine para verip cebimin karizmasını çizdireceğime lpg ye para verip benzinin karizmasını ben çizerim.Saygılar

Aslında bu hesap tam olarak doğru değil. LPG taktırınca benzinli halden daha fazla kullanılıyor araç. Yani 55.000 değil de belki 40.000 km yapacaktın benzinde
  • Haklısınız mantık doğru.Saygılar
    quote:

quote:

Bu düşmanlık ve karizma işi beni hiç ilgilendirmiyor.Aracıma lpg montajı yaptıralı 55 bin km oldu 55x150 = 8250 ytl az kaldı arabanın parasını çıkartmama.Benzine para verip cebimin karizmasını çizdireceğime lpg ye para verip benzinin karizmasını ben çizerim.Saygılar

Aslında bu hesap tam olarak doğru değil. LPG taktırınca benzinli halden daha fazla kullanılıyor araç. Yani 55.000 değil de belki 40.000 km yapacaktın benzinde

• Var tabi japonya
    gördüğüm bütün taksiler otomatik ve gazlıydı

quote:

Orjinalden alıntı: geometri76

yaw bu lpg yi ingiltere kraliyet ailesinin onaylayıp ingiliz milletinin onaylı tasdikli kullanımından başka bir örnek yok mu bu dünyada be..? dön baba dönelim ingilizler kullanıyo da biz niye kullanmıyalım. başka bi g-8 ülkesinden örnek yok mu abiler, komplekse girmeyelim.

/>

• Servise almamalarının çoğu servis için geçerli ama açıklamadıkları bir nedeni var.

Korkuyorlar.

Tehlikeli diye değil, LPG'ye zarar vermekten korkuyorlar.

Sıralı sistem LPG'yi 1500-2000 ytl civarında fiyatlara taktırıyoruz.
    İçinde beyni olan karmaşık sistemleri eğitim almış uzmanları başarılı bir şekilde monte edebiliyorlar
    Ama bu konuda bilgisi, eğitimi ve donanımı olmayan servis elemanları ve müdürleri sisteme müdahale edemeyecekleri için korkuyorlar.
    Ya bir yerini bozarsak...
    ya ayarı bozulursa... bir LPG servisine göndermeleri gerekecek...

Yakında hepsi kabul etmeye başlayacak, çünkü yetkili servisler müşteri kaybetmeye, "0" araç satarken de zorlanmaya başlayacaklar. Çünkü insanların bir kısmı aracını alıp hemen LPG taktırmak, veya LPG'nin satıcı-servis tarafından taktırılmasını istiyor, bu da satışlarını arttırıyor.

Ankara'da LPG montaj yetkili mühendis eğitimi alırken Peugeot servisi müdürünü eğitime göndermiş.
    Sebebi LPG'li araçların artması ve bu yüzden hata yapmak istememeleri, LPG sahiplerini de yetkili servise çekebilmek...

Yakında hepsi LPG'li araçları kabul edecek...
    çünkü müşteri kaybediyorlar...
    çünkü para kaybediyorlar...

Şunu da söyleyeyim,
    LPG'ye tukaka diyen servis müdürleri, ballandıra ballandıra satışını yapmaya başlayacaklar...

• ARKADAŞLAR BURASI TÜRKİYE HERŞEYDE AYRIM VARDIR.LÜKS SEMTTE OTURANLAR-VAROŞLARDA OTURANLAR , BEYAZ TÜRKLER - SİYAH TÜRKLER , BENZİNLİ ARAÇLAR-LPG Lİ ARAÇLAR , V.S BU AYRIM MEMELEKETİN HER KÖŞESİNDE YAPILIYOR.AÇIKÇASI LPG KULLANARAK CEBİNİZDEN AZ PARA ÇIKTIĞIİÇİN2.INIF MUAMELE GÖRÜYORSUNUZ.MESELA ADAM GİDİYO MERSEDES ALIYOR 2003 MERSEDES ALIYO 50-60 MİLYAR PARA VERİYO ''VAY BE ADAMA BAK MERSO YA BİNİYO HELEAL OLSUN'' DENİLİYO.AYNI ADAM LPG TAKTIRINCA ''ULAN YUH BE O ARABAYA GAZ OLURMU BE'' DENİLİYO.ADAMIN BÜTÜN KARİZMA GİTTİ.SANKİ ADAM ARTIK MERSEDESE BİNMİYOMUŞ GİBİ MUAMELE YAPILIYOR.BU İŞLERİ AŞMAMIZ LAZIM.
  • benim hiç umrumda değil lpg li olması hiç bir çekincemde yok ne güzel mis gibi bedavaya geziyorum arabası benzinli olup karizmasını çizdirmek istemeyen ama aslında benzinden dolayı karizması kestaneye dönenler düşünsün
  • aynen dostum
    quote:

arabası benzinli olup karizmasını çizdirmek istemeyen ama aslında benzinden dolayı karizması kestaneye dönenler düşünsün
    sözünü çok sevdim

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

benim hiç umrumda değil lpg li olması hiç bir çekincemde yok ne güzel mis gibi bedavaya geziyorum arabası benzinli olup karizmasını çizdirmek istemeyen ama aslında benzinden dolayı karizması kestaneye dönenler düşünsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

benim hiç umrumda değil lpg li olması hiç bir çekincemde yok ne güzel mis gibi bedavaya geziyorum arabası benzinli olup karizmasını çizdirmek istemeyen ama aslında benzinden dolayı karizması kestaneye dönenler düşünsün

• bende anlayamadım
  • quote:

quote:

İyi de arabayı kullanmak için binmek için almıyormuyuz? o zaman neden aynı paraya 55,000km gezmek varken 30,000km gezelim demi? Zaten daha fazla kafam rahatça kullanayım diye taktırmıyoruz mu? Ne dersin?

• Arkadaşın söylediğin de haklılık payı var tabi lpg olduğu için belki bir 10 bin fala yapmışızdır.Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

quote:

quote:

İyi de arabayı kullanmak için binmek için almıyormuyuz? o zaman neden aynı paraya 55,000km gezmek varken 30,000km gezelim demi? Zaten daha fazla kafam rahatça kullanayım diye taktırmıyoruz mu? Ne dersin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.