Bildirim
HERKEZ NEDEN LPGYE DÜŞMAN
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğim kadarıyla böyle birşey demeleri yasak.Sanayi bakanlığına yaz.quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
Bu mesaj silindi. -
yakındır onlarında sonu ben polo kullanıyorum benzinli tüp parasını denk eder etmez taktırıcam.. Benzinin litresi 100 dolar olunca görürüm onları sanki benzin çok ucuzda biz almıyoruzzquote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
Bildiğim kadarıyla böyle birşey demeleri yasak.Sanayi bakanlığına yaz.
Alıntıları Göster -
Allah kısmet ederse parayı denkleştireyim bende taktıracam.Bu nedir ya 1 lt nerdeyse 3 ytl bizleri yolunacak kaz gören zihniyete yazıklar olsun.Kim ister teferruatlarla uğraşsın biz sanki bilmiyoruz benzinle gezmeyi ama yazıktır günahtır nereye gidiyor bu paralar.Parayı sanki yoldan topluyoruz yada bize çalıştığımız yer saymadan veriyo sanki.Dünyanın en pahalı benzinini bize kullandıranlardan hakkımı bir gün elbet alacağım Allah büyük.Alayına isyan alayınaquote:
Orijinalden alıntı: delvirina
yakındır onlarında sonu ben polo kullanıyorum benzinli tüp parasını denk eder etmez taktırıcam.. Benzinin litresi 100 dolar olunca görürüm onları sanki benzin çok ucuzda biz almıyoruzz
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endboy -- 22 Haziran 2007; 14:43:39 >
-
Bizden sonra en pahalı benzini kullanan İngilterede lpg son derece yaygın! Adamlar vergi indirimi yapıyo biz ikinci sınıf insan muamelesi.quote:
Orijinalden alıntı: endboy
Allah kısmet ederse parayı denkleştireyim bende taktıracam.Bu nedir ya 1 lt nerdeyse 3 ytl bizleri yolunacak kaz gören zihniyete yazıklar olsun.Kim ister teferruatlarla uğraşsın biz sanki bilmiyoruz benzinle gezmeyi ama yazıktır günahtır nereye gidiyor bu paralar.Parayı sanki yoldan topluyoruz yada bize çalıştığımız yer saymadan veriyo sanki.Dünyanın en pahalı benzinini bize kullandıranlardan hakkımı bir gün elbet alacağım Allah büyük.Alayına isyan alayına
Alıntıları Göster
-
quote:
Bizden sonra en pahalı benzini kullanan İngilterede lpg son derece yaygın! Adamlar vergi indirimi yapıyo biz ikinci sınıf insan muamelesi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
Bizden sonra en pahalı benzini kullanan İngilterede lpg son derece yaygın! Adamlar vergi indirimi yapıyo biz ikinci sınıf insan muamelesi.
-
o ne demek ya, sizi servise alamayız? projen var, garantin var, faturan var. onlara ne? utanmasalar koltukj döşeme renginizi beğenmedik diyecekler. bence de şikayet et, hakkını ara.quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKNquote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
Alıntıları Göster
-
aracın ve gittiin servis nedir hocam? herkes bilsin terbiyesizi...quote:
Orijinalden alıntı: Tesla
o ne demek ya, sizi servise alamayız? projen var, garantin var, faturan var. onlara ne? utanmasalar koltukj döşeme renginizi beğenmedik diyecekler. bence de şikayet et, hakkını ara.
Alıntıları Göster -
ilk bomba benden.Ankara Honda Efe almıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Ferazdak
aracın ve gittiin servis nedir hocam? herkes bilsin terbiyesizi...
Alıntıları Göster -
Sadece aracı lpg li diye içeri almasalar yine normal karşılarım fakat araç benzinli olsa bile araç sahibini teknik servise almıyorlar.Herşeyi çok iyi yapıyorlar ya müşterinin görmesine gerek yok tabi saygılarquote:
ilk bomba benden.Ankara Honda Efe almıyor.
Alıntıları Göster -
lpg li araçları servislere yeni yeni kabul etmeye başladılar. ankara da benim bildiğim 4 büyük marka lpg li araçları kabul ediyor. hatta bunu sorarak lpg taktırdım diyebilirim. ankara da TOYOTA,FIAT OPEL ve CHEVROLET lpg li araç kabul ediyor. hangi plazaların servisleri olduğunu merak edenler varsa pm atabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: oguzhannn
Sadece aracı lpg li diye içeri almasalar yine normal karşılarım fakat araç benzinli olsa bile araç sahibini teknik servise almıyorlar.Herşeyi çok iyi yapıyorlar ya müşterinin görmesine gerek yok tabi saygılar
Alıntıları Göster
selamlar saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 23 Haziran 2007; 10:01:47 >
-
ben henüz servise gitmedim. o yüzden ne tepki vereceklerini bilmiyorum. ama umarım ters tepki vermezler yoksa bu konularda zıtlaşmayı çok severim ve çatır çatır hakkımı alırım.quote:
Orijinalden alıntı: dondurmacı
lpg li araçları servislere yeni yeni kabul etmeye başladılar. ankara da benim bildiğim 4 büyük marka lpg li araçları kabul ediyor. hatta bunu sorarak lpg taktırdım diyebilirim. ankara da TOYOTA,FIAT OPEL ve CHEVROLET lpg li araç kabul ediyor. hangi plazaların servisleri olduğunu merak edenler varsa pm atabilirim.
selamlar saygılar...
Alıntıları Göster
-
servisler garantili araçlara lpg taktırın diyo.sonra motor da sorun çıktımı.hemen lpg var diye garanti dışı yapıyorlar ...bazı ahlahsız servisler içeri bile almıyo...quote:
Orijinalden alıntı: Tesla
ben henüz servise gitmedim. o yüzden ne tepki vereceklerini bilmiyorum. ama umarım ters tepki vermezler yoksa bu konularda zıtlaşmayı çok severim ve çatır çatır hakkımı alırım.
Alıntıları Göster
-
Feribotlar ve kapalı otoparkları anlarım ama servislere anlam veremiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: karamurat39
servisler garantili araçlara lpg taktırın diyo.sonra motor da sorun çıktımı.hemen lpg var diye garanti dışı yapıyorlar ...bazı ahlahsız servisler içeri bile almıyo...
Alıntıları Göster
Düşmanlık ise tamamen bilinç meselesi. -
servise alınmaması çok ilginç.quote:
Orijinalden alıntı: cemsultan
Feribotlar ve kapalı otoparkları anlarım ama servislere anlam veremiyorum.
Düşmanlık ise tamamen bilinç meselesi.
Alıntıları Göster
lpg den bu kadar korkuyorlarsa evlerinde de hiç gaz kullanmasınlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: demirkanat
servise alınmaması çok ilginç.
lpg den bu kadar korkuyorlarsa evlerinde de hiç gaz kullanmasınlar.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
servise alınmaması çok ilginç.
lpg den bu kadar korkuyorlarsa evlerinde de hiç gaz kullanmasınlar.
işte buna katılırım;
her eve en azından 2 küçük piknik tüpü ve 2 büyük tüp mevcut,, doğalgaz bile kullananlar olsa en azından piknik tüpü var ,,,
yani her evde bir bomba var kabul edersek arabalardaki lpg bunların yanında hiç sayılır
-
1-Devlet düşman;yeteri kadar vergi alamadıklarını zannediyor
2-Medya düşman;büyük bir medya patronu petrol sahibi ve en büyük akaryakıt kaçakcısı,yeteri kadar benzin satamadıklarını zannediyor
3-Yetkili servisler düşman;zaten düzgün işlemeyen garanti sistemlerini hemen devreye sokuyorlar.
4-Türkiyede otogaz o kadar sahipsiz ki herkes kendine göre kanunlar üretiyor,yok servislere araç almıyorlar,yok bakmıyorlar bilmem ne bilmem ne.
Herkes şunu görmeli LPG Türkiyenin bir gerçeği oldu ve artık fakir fukara yakıtı da değil.Onlar akıntıya karşı kürek çekiyorlar.Bizim yöneticilerde İngiltere Kraliçesi gibi sembolikte olsa araçlarına lpg taktırsa birçok şey biter.Ama nerde altlarındaki 12 silindirli Mercedeslerinin benzin paralarını biz veriyoruz,çevre kirliliği oda ne....!
Feribotlara lpg li araç almıyorlarmış,bir tane feribot göstersinler lpg patlaması yüzünden batmış.Ya arkadaşlar benzinde yanıcı benzinde patlayıcı,benzin depoları delinmez diye bir ayet varda biz mi bilmiyoruz.
ÇEVREMİZ için TASARRUF için inadına LPG.Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar.
Herkese saygılar
Son olarak sayın (dessperado) arkadaşım sizde yetkili servise gitmeyin,hem onlara para kazandırmamış olursunuz hemde yetkili servislerde kazıklanmamış.
quote:
Orjinalden alıntı: dessperado
Aracımı servıse goturdum sızın aracınızda lpg var dıye ıcerıye alamayız dedıler bakıyorum avrupa ulkelerınde fabrıka cıkışlı lpg takılıyor. bu arada otoparklara feribotlara alınmıyo nedır bızım cektıgımız ne olacak bu işin sonu herkeze hayırlı işler
-
yaw bu lpg yi ingiltere kraliyet ailesinin onaylayıp ingiliz milletinin onaylı tasdikli kullanımından başka bir örnek yok mu bu dünyada be..? dön baba dönelim ingilizler kullanıyo da biz niye kullanmıyalım. başka bi g-8 ülkesinden örnek yok mu abiler, komplekse girmeyelim.quote:
Orijinalden alıntı: CROSS TEKNİK
1-Devlet düşman;yeteri kadar vergi alamadıklarını zannediyor
2-Medya düşman;büyük bir medya patronu petrol sahibi ve en büyük akaryakıt kaçakcısı,yeteri kadar benzin satamadıklarını zannediyor
3-Yetkili servisler düşman;zaten düzgün işlemeyen garanti sistemlerini hemen devreye sokuyorlar.
4-Türkiyede otogaz o kadar sahipsiz ki herkes kendine göre kanunlar üretiyor,yok servislere araç almıyorlar,yok bakmıyorlar bilmem ne bilmem ne.
Herkes şunu görmeli LPG Türkiyenin bir gerçeği oldu ve artık fakir fukara yakıtı da değil.Onlar akıntıya karşı kürek çekiyorlar.Bizim yöneticilerde İngiltere Kraliçesi gibi sembolikte olsa araçlarına lpg taktırsa birçok şey biter.Ama nerde altlarındaki 12 silindirli Mercedeslerinin benzin paralarını biz veriyoruz,çevre kirliliği oda ne....!
Feribotlara lpg li araç almıyorlarmış,bir tane feribot göstersinler lpg patlaması yüzünden batmış.Ya arkadaşlar benzinde yanıcı benzinde patlayıcı,benzin depoları delinmez diye bir ayet varda biz mi bilmiyoruz.
ÇEVREMİZ için TASARRUF için inadına LPG.Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar.
Herkese saygılar
Son olarak sayın (dessperado) arkadaşım sizde yetkili servise gitmeyin,hem onlara para kazandırmamış olursunuz hemde yetkili servislerde kazıklanmamış.
quote:
Orjinalden alıntı: dessperado
Aracımı servıse goturdum sızın aracınızda lpg var dıye ıcerıye alamayız dedıler bakıyorum avrupa ulkelerınde fabrıka cıkışlı lpg takılıyor. bu arada otoparklara feribotlara alınmıyo nedır bızım cektıgımız ne olacak bu işin sonu herkeze hayırlı işler
-
En bilindik örnek bu demek ki, komplekse girmek için bir neden yok ortada. Demek ki İngiltere'de halk o yöne yönlendirilmek istenmiş örnek olarak kraliyet ailesi çıkarılmış karşılarına. Başka ülkelerde buna ihtiyaç duyulmamıştır belki. G-8 ülkelerinde insanlar ucuz yakıttan çok çevreyi daha az kirleten araçları tercih ediyor az yakması çok fazla önemli değil. O ülkelerde insanlara dersen a yakıtı ucuz, b yakıtı daha pahalı ama b ile çalışan araç daha az çevreyi kirletiyor gider b'li arabayı alır. Olay bence bundan ibarettir.quote:
Orijinalden alıntı: geometri76
yaw bu lpg yi ingiltere kraliyet ailesinin onaylayıp ingiliz milletinin onaylı tasdikli kullanımından başka bir örnek yok mu bu dünyada be..? dön baba dönelim ingilizler kullanıyo da biz niye kullanmıyalım. başka bi g-8 ülkesinden örnek yok mu abiler, komplekse girmeyelim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: geometri76
yaw bu lpg yi ingiltere kraliyet ailesinin onaylayıp ingiliz milletinin onaylı tasdikli kullanımından başka bir örnek yok mu bu dünyada be..? dön baba dönelim ingilizler kullanıyo da biz niye kullanmıyalım. başka bi g-8 ülkesinden örnek yok mu abiler, komplekse girmeyelim.
-
diğer g-8 ülkelerinde petrol çıktığını düşündün mü hiç?quote:
Orijinalden alıntı: darkxwing
En bilindik örnek bu demek ki, komplekse girmek için bir neden yok ortada. Demek ki İngiltere'de halk o yöne yönlendirilmek istenmiş örnek olarak kraliyet ailesi çıkarılmış karşılarına. Başka ülkelerde buna ihtiyaç duyulmamıştır belki. G-8 ülkelerinde insanlar ucuz yakıttan çok çevreyi daha az kirleten araçları tercih ediyor az yakması çok fazla önemli değil. O ülkelerde insanlara dersen a yakıtı ucuz, b yakıtı daha pahalı ama b ile çalışan araç daha az çevreyi kirletiyor gider b'li arabayı alır. Olay bence bundan ibarettir.
quote:
Orjinalden alıntı: geometri76
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- evdeki doğalgazdan tüp doldurma
- landirenzo enjektör
- aracı direk lpg ile çalıştırmak zararlı mı
- en iyi lpg markası
- karbüratörlü araç lpg de çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X