Şimdi Ara

Neden efendi erkekler hep kaybeder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
7
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu reddedilen erkeklerin en sık kullandiklari cumle '' alkolum yok, sigaram yok, kufur etmem, annemler teyzemler beni yakisikli buluyor, iyi bir meslegim var, durustluk cok onemlidir ama kiz bana bakmadi''. Bunun gibi olanlar da gelip pohpohlar hemen. ''Kiz kaybetti, sen efendi ol, efendiler her zaman kazanir, yeni nesil kizlar boyle''

Ee sonuc ? Hepiniz birbirinizin yoluna tas koyuyorsunuz. Hepiniz kiskancsiniz. Sizin beceremediginiz bir seyi baskasi becerince kiskaniyorsunuz. Baskasi tıp kazanip da sizin baraji gecememeniz gibi. Baskasi iphone alip da sizin alamamaniz gibi. Baskasi guzel kizlar birlikte olurken sizin olmamaniz gibi. Bu insanin dogasinda var.

Efendi erkekler neden kaybeder ?

Burada efendi erkek diye bahsedilen aslinda ana kuzusu, pisirik, ozguvensiz, sıkıcı erkektir. Bu kaybeden erkeklere cok denk geldim hayatimda. Harbiden ana kuzusu cogu. Erkek'lik vasfi yok adamlarda. Kopek gordu mu kaciyor. Muhabbet edemiyor. Hep bi tedirgin, hep bi gergin. Birak kadinlari, bunlarin pek erkek arkadasi bile olmuyor. O yuzden hep diyorum takintili olmayin, rahat olun biraz. Gevseyin. Hayati yakalayin.

Efendi insan modeli oyle bir insandir ki. Herkes onu sever aslinda. Ama isini yaptirmak icin, kullanmak icin. Borc isterler, bana bi su koysana ayaktayken derler, bakkala gidiyosan bana da bi sigara alsana parasini vericem sonra derler, arabayi versene kizla takilcam derler. Efendi insan hepsini yapar. Bir gun birisinin dedigini yapmayin nasil tepki goruyorsunuz bi bakin. Siz alfa erkek olunca etrafinizdaki erkek arkadas sayisi da azalir. Sadece takintili olmayan kaliteli adamlar kalir etrafinizda.

Peki serseri erkek neden kazanir ?

Serseri denilince de akliniza hemen torbaci, jiletci, apaci, keko gelmesin. Onlar harbi serseri. Hicbir kaliteli kiz da onlar icin olup bitmiyor emin olun. Burada bahsedilen serseri, kiza tapmayan, idealleri olan, ruh hali degisken olan, surprizlerle dolu olan birisi. Kiz yanlis bir sey yaptiginda kiza gerektiginde bagirip cagirabilen birisi. Cadir kuracaginiz zaman cadiri kuran adam. Tatile gideceginiz zaman hemen tanidigini arayip ucuza otel ayarlayabilen adam. Sosyal, eglenceli birisi yani.

Arada kalan erkekler var bir de. Onlar hem sanssiz hem de tavlama taktiklerini bilmiyorlar. Bakiyorsun adamin tipi duzgun, muhabbeti guzel, ama kiz islerinde basarisiz. Bu erkekler genelde pek sevgili de degistirmez. Bir kiz bulup iliskiyi surdururler. 5 yil 10 yil.

Demem o ki. Efendi kalmayin. Elbet birileri kalacak. Bunlar sacma hede hödö, kari kiz isleri bos isler diyen tipler olacaktir. Oyle tipler olmasa zaten bizler ayda 3-4 farkli kizla takilamayiz. Elbet birilerinin hakkini baskasi yiyecek. Nasil ki ferrari'ye binen adamlar varsa, guzel kizlarla birlikte olanlar da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pısırık olmak iyi değil
    atılgan ol parçala dağıt
  • Ağzın laf yapsın, zekanı iyi kullan. Olaylara mantıkla yaklaş. Biraz becerin/yeteneğin olsun.. Ve efendi ol neden kaybedesin?

• tam efendi erkek diye bir şey yok ulan diye haykırcaktım ki benim dediğimi demişsiniz siz de zaten. "Burada efendi erkek diye bahsedilen aslinda ana kuzusu, pisirik, ozguvensiz, sıkıcı erkektir. "

bu kadar net. asosyal ezik hiçbir başarısı olmayan ana kuzuları efendi oluyor günümüzde. Sevgilisi olan herkes gece gündüz kumar oynayan seri katiller zaten. efendiymiş.
  • asiri efendi erkek arkadasim vardi (ben de erkegim sakin) gercekten bayiyor. ne muhabbeti cekiliyor ne de sohbeti. su kiza yuru git konus diyorum yaaa yapamam diyor. efendiligi abartilmis erkekle ben de arkadas olamıyorum kizlar nasil sevgili olsun?

ha ben p.c erkek miyim? yoo. her seyi tadinda birakiyorum kitap da okuyorum bisiklet de suruyorum. bence her sey beraber goturulebilir. utanmayin abi, bara da gidin alkolu deneyin, kilisiye de gidin. kendinizi kisitlamak sizin efendi degil asosyal ozguvensiz biri haline getiriyor. ozguvensiz biri ortamda ne espri yapabilir ne de iki kelam bir araya getiremez. cikin su kabuklardan.

dikkat: bu entry'de alkolu ovmedim sadece ornek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 19 Ağustos 2017; 11:17:37 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 16:18:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sessiz insan neden hep ezilir ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efendi erkek olmakla pısırık ve özgüvensiz olmanın alakası yok.

• Sıkıcı bir erkek olmamak gerek aslında çoğu şey doğru birazcık agzin laf yapsa bile ilgi çekebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıktı ama şu homosapiyen kafası ile alfa beta saçmalıkları ile kadın-erkek ilişkilerini yorumlamak.Şunu diyeyim doğru zaman ve doğru yer birazda akıllı oldun mu hayatta her konuda başarıya ulaşabilirsin.
  • Efendi erkek diye saftirik insanları tarif etmişsinYazdıklarına katılıyorum harfiyen.Yalnız köpek görünce kaçma konusu hariç.Bizim buraya beklerim sabahları 8-10 vahşi köpek görünce ne yapıyorsun bakalım
  • efendi değil ne istediğini bilmeyen arada kalmış looser erken diyeceksin.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 17:56:40 >
  • Alfa erkek ne ya, şempanze misin?
  • bir gün gelecek arkana baktığında iyi ki efendiliğimi korumuşum diyeceksin.
  • Konuşmaktan çekinmeyin. Eğer sırf normal şartlarda konuştuğunuz için sizi küçümseyen olur olmadık laf söyleyen birisi olursa o bizzat onun ayıbıdır ve karakterinin ne denli bozuk olduğunun göstergesidir. İletişim herşeyin başında geliyor. Onun dışında en az bir alanda kendinizi geliştirin ve X bu alanda çok iyi, çok başarılı dedirtin. Kısacası yaptığınız işten hayranlık duyulmasını sağlayın.

Efendi olup kendinizi kapalı bir kutu gibi göstermeyin. Biraz kendinizi reklam etmeniz gerekiyor. Beni seven böyle sevsin deyip tanımaları için fırsat vermezseniz yerinizde sayarsınız. Sonunuz görücü usulü olur. O zamana kadar da seçile seçile sınırlı bir kesim kalmış olur. Kendinize güvenin. Ne kaybedersiniz ki?
  • Bakın efendilik her zaman iyidir.

Efendilik, terbiye ve ahlak her zaman önceliklidir. Eğer bu özellikleri taşıyorsanız siz kaybetmiyorsunuz.

Varsın sizi kaybetti olarak göstersinler. Hiç sorun değil. Kazanan sizsiniz ama onlar görmez. Doğru yoldan şaşmayın. Her zaman doğru ve efendi olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Ağustos 2017; 12:23:39 >
  • tmm

• Ezik oldukları icin

• quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Saçmalamışsın.

Öncelikle pareto principle denen bir şey var, diğer adıyla 20/80 kuralı. Tüm erkeklerin %20'si, tüm ilişkilerin %80'ini gerçekleştirir. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir. Hatta sadece insanlarda da geçerli değil bu. Erkek aslanların sadece %50 si cinsel ilişkide bulunabiliyorken %20 küsürlük bir kısmı da türünün devamını sağlaması açısından düzenli ilişki sağlama şansına sahip. 20/80 kuralı bunlarla da sınırlı değil aslında; tüm sorunların %80'ini tüm nedenlerin %20'si oluşturur gibi tezler de var. Şüphesi olan pareto prensibini araştırır.

Şimdi bu %20 nedir; tamamiyle güçtür. İlkel zamanlarda avcılıktır, biraz zaman ilerledikçe başarılı bir asker olmaktır, biraz zaman ilerledikçe saygınlık sahibi olmaktır vs. Günümüzde ise tamamiyle paradır. Buyrun efendim; aynı adam sadece farklı kıyafet.

https://www.youtube.com/watch?v=c7pbWTZQtQg

Eğer %20'ye giremediyseniz nerde olduğunuzun bir önemi yok. Ancak size razı olurlar. Efendi erkek vicdanlıdır, düşüncelidir. Sizin o pısırık, özgüvensiz dedikleriniz başka bir şey. Vicdanlı adam hiçbir zaman 1 numara olamaz. Kadınlar ise her zaman 1 numaranın peşinde koşarlar. Başka biriyle belki huzurlu, mutlu olacaksa bile gider o 1 numaranın metresi olmayı tercih eder.

Sizin bu serseri dediğiniz adamlar ise kadınların gözünde rekabetçi bir yapıya sahipler. Yani adamlar kıza çakıyor geçiyor, vicdan yapmıyor. Kız biliyor ki eğer onun istediği gibi davranmazsa diğer çakıp geçtiklerinden hiçbir farkı kalmayacak.

Uzun uzun yazardım da gerek yok şu an.

Efendi erkek %20'nin içinde değildir genellikle. Ve de neden bilmiyorum kafası çalışan insanların genelde dış görünüşleri kafası çalışmayanlara göre daha geride oluyor. Evrimsel seçilim açısından geride kalıyorlar.

+123456789

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.