Şimdi Ara

Herkez pspsinin içindeki oyunları yazabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 4 GB'lıktakiler;

-Atari Classics Evolved
    -Burnout Legend
    -EA Replay
    -FIFA Street 2
    -Football Manager Handheld 2010
    -Killzone Liberation
    -Luxor:The Wrath of Set
    -Luxor:Paraoh's Challenge
    -NFS Carbon:Own the City
    -Ridge Racer
    -Soul Calibur-Broken Destiny
    -Wipeout Pure
    -Worms Open Warfare
    -Brunswick Pro Bowling

Boş Hafıza:1600 MB

8 GB'lıktakiler;
    -GOW:Chains of Olympus
    -Gran Turismo
    -GTA Vice City Stories
    -Little Big Planet
    -Metal Gear Solid:Peace Walker
    -NBA 10-The Inside
    -PES 2010
    -SmackDown vs RAW 2010

Boş Hafıza: 465 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4cz -- 18 Temmuz 2010; 9:45:48 >
  • 8 gb
    shaun white snowboarding
    tony havk remiz 2
    rockband unplugged
    freekscape
    pes 2010
    yugioh tag force 4
    smackdown 2010
    beatarator
  • var tabiki

1-Smackdown 2010
    2-Tony hawk
    3-Locoroco
    4-patapon
    5-GoW
    6-N+
    7-mortal combat
    8-tekken DR
    9-BBoy
    10- prince of persia
    11- yugioh tag force 4 (indiri...Umd sini alıyım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertEinstein -- 18 Temmuz 2010; 9:57:34 >
  • alberteinstein pspen varmı varsa oyunları yazarmısın
  • GOW:Chains of Olympus
    fifa world cup
    metal slug XX
    prince of persia
  • içinde değil ama dışında var
    UMD lerim:
    NFS Shift(bu oyun yüzünden kıramıyorum pspyi)
    GTA Vice City Stories(UMD de oynamak istemezsiniz herhalde)
    Medal Of Honor Heroes

Bunun dışındaki demolarım:
    Patapon 2
    ModnationRacers
    Patapon 3
    ...
    Bi 20 tane daha vardıda hatırlıyamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 GB

Prince of Persia:Rival Swords
    300:March the Glory
    LocoRoco 2
    The Godfather(Ripped)
    Smackdown vs. Raw 2009
    Star Wars Battlefront 2
    Star Wars Clone Wars:Republic Heroes
    Killzone:Liberation

Bunların dışında PC deki PSP oyunları

Spider Man 3
    Fifa 2009
    God of War:Chains of Olympos
    Fifa Street 2
    Call of Duty 3
    Formula 1 2006
    Full Auto 2
    Asassin's Creed:Bloodlines
    Modified Air Combat Heroes
    Fired Up
    Medal of Honor:Heroes 2
    NBA 2008
    Patapon
    N+
    Echochrome
    Need for Speed Carbon

UMD

PES 2009
    Harry Potter ve Ateş Kadehi
  • Ne kadar ilginç ki PSP yi PSP yapan seriyi, Monster Hunter serisini yazan yok =)
  • monster hunte güzel bir oyun değil
  • Oynamayı bilmediğin bir oyuna kötü demek çok saçma... Ayrıca Monster Hunter oyunu, PSP nin vazgeçilmez oyunudur... GoW ile MH serilerini karşılaştırsanız MH derim. Çünkü GoW'un asıl oyunu Playstation konsollarındadır, handheldlerde sadece spinofflar vardır. Fakat Monster Hunter Handheld konsollarda tuttuğu için özel oyunlar çıkmıştır. Playstation da denenmiş, ama handheldde daha çok tutmuştur. Ayrıca şu anda MHP3 ü bekleyen kişi sayısı GoW : Ghost of Sparta yı bekleyenden fazladır, emin olun. Çünkü youtube da yüzbinlerce hakkında video olup, bir dolu kişinin sıkılmadan usanmadan özel siteler açıp, özel guide lar yazdığı başka bir oyun yoktur PSP ye =)
  • şu sıralar..

-patapon
    -lemmings
    -winning eleven 2002 (ps1 oyunu) bence pes2010'u tokat manyağı yapar
    -colin mcrae rally 2.0 (bu da ps1)
    -bloody roar (yine ps1)
    -oddworld abe's oddysey (aha bu da ps1 ve yılların klasiği)
    -wrc (en sevdiğim yarış oyunu)
    -envai çeşit emülatör ve oyunları (snes, picodrive, gpsp, pec)
    -hero of sparta (oyun dandik felan ama bi şekilde oynatıyor kendini)
    -gta chinatown wars (evet gözel oyun olmuş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Oynamayı bilmediğin bir oyuna kötü demek çok saçma... Ayrıca Monster Hunter oyunu, PSP nin vazgeçilmez oyunudur... GoW ile MH serilerini karşılaştırsanız MH derim. Çünkü GoW'un asıl oyunu Playstation konsollarındadır, handheldlerde sadece spinofflar vardır. Fakat Monster Hunter Handheld konsollarda tuttuğu için özel oyunlar çıkmıştır. Playstation da denenmiş, ama handheldde daha çok tutmuştur. Ayrıca şu anda MHP3 ü bekleyen kişi sayısı GoW : Ghost of Sparta yı bekleyenden fazladır, emin olun. Çünkü youtube da yüzbinlerce hakkında video olup, bir dolu kişinin sıkılmadan usanmadan özel siteler açıp, özel guide lar yazdığı başka bir oyun yoktur PSP ye =)

bu göreceli bir kavram

• Şu anda GoW mu, MH serileri mi daha gerçekçi desem eminim hemen GoW GoW GoW diye dolarlar buraya. Peki soruyorum. Kırmızı orbları toplayıp silah güçlendirmek mi daha gerçekçi dir. Yoksa silahı ortaya çıkaran yaratıkların kemiklerini, parçalarını, kulaklarını kullanarak silahı güçlendirmek mi daha gerçekçidir. Hangi oyunda soğuğa, sıcağa karşı özel item hazırlamaya çalışırsınız ki ? Hangi oyunda yaratığa karşı yaptığınız sadece bir hata oyunun bitmesine neden olabilir ? Gerçekçilik budur. Grafik değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Şu anda GoW mu, MH serileri mi daha gerçekçi desem eminim hemen GoW GoW GoW diye dolarlar buraya. Peki soruyorum. Kırmızı orbları toplayıp silah güçlendirmek mi daha gerçekçi dir. Yoksa silahı ortaya çıkaran yaratıkların kemiklerini, parçalarını, kulaklarını kullanarak silahı güçlendirmek mi daha gerçekçidir. Hangi oyunda soğuğa, sıcağa karşı özel item hazırlamaya çalışırsınız ki ? Hangi oyunda yaratığa karşı yaptığınız sadece bir hata oyunun bitmesine neden olabilir ? Gerçekçilik budur. Grafik değildir...

bu da göreceli kavram herkezin yorumu farklıdır herkezin sevdiği şeyler farklı olabilir herkez aynı şeyi sevcek diye bir şey yok ki

• Tamam sakin olun . Sana göre güzeldir bana göre değildir. Bunu abartmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4cz -- 20 Temmuz 2010; 18:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Tamam sakin olun . Sana göre güzeldir bana göre değildir. Bunu abartmamak lazım
    çok haklısın
  • MH oynamadım ama oynayandan da kötü yorum duymadım, bu ne kadar iyi bi oyun olduğunun göstergesidir. hatta şimdi 2 oyunu da torrent listemde

her neyse tabi mh ile gow'u karşılaştırabilir ve birini daha fazla beğenebilirsiniz ama gow'a da gerçekçi değil diye yanaşmayın yahu, gow bu.. gow fantastiktir, gow mitolojiktir, gow harika bir atmosferle birlikte dehşet müzikleriyle oynayana gaz verir. oynanışı basittir ve eğlencelidir.. kratos en hayvani oyun karakteridir.. gow adama konsol aldıran bir oyundur.. kırmızı orb'larla upgrade yapsan ne olur yapmasan ne.. skilleri level atlatınca açılan kombolar felan oyuncuya zevk verir mi, tatmin duygusu verir mi önemli olan odur. bana kalırsa gow oyunları gelmiş geçmiş en iyi aksiyon oyunlarıdır.. gow1-2 ve gow co oynamış biri ve gow3 videoları izlerken saygıdan ayağa kalkan biri olarak söylüyorum bunu.. ama bu demek değildir ki gow monster hunter'dan iyi bir oyundur veya değildir.. mh'nin psp'deki videolarını izleyip gerçekten gördüğüm görüntüye helal olsun dedim. ve oyun genel itibariyle süper görünüyordu.. onu da oynarım gow'u da oynarım tabi psp'mi aldım alalı pc'de oyun oynamaz oldum:)) dediğim gibi mesele gow ile ilgili olunca tabi karşılaştırabilirsiniz sorun değil ama gow'u yermek de abes kaçıyor.. iphone bölümünde görmüştüm, hero of sparta adlı dandik gow çakması bir oyuna eleman gow'dan hiçbir eksiği yok yazmıştı işin ilginç tarafı aynı oyun psp'de gerçek tuşlarla, psp minis olarak indirilip oynanabiliyor.. sırf iphone'u psp ile kıyaslayabilmek için eleman gow'dan eksiği yok demiş ben de merak edip oynadım tabi, bildiğin telefon oyunu. aynı müzik bir bölümde sürekli tekrar ediyor, animasyonlar akıllara zarar, kontroller akıllara zarar, senaryo akıllara zarar, grafikler orta şeker. sonra bunu deyince de vay efendim biz iphone ile nete giriyoruz, bidi bidi yapıyoruz diyorlar.. lan efendim sen oynuyor musun o cihazla gow, gran turismo, syphon filter, little big planet, wrc, ps1 oyunları ve daha bir çok bomba oyun dediğimde ama bu telefooon diyorlar o zaman ne diye karşılaştırıyorsun turşum.. o telefon arada bir oyun oynatır.. bu el konsolu canavar gibi oyunlar oynatır. nerden geldim bu iphone meselesine bugün biriyle tartıştım, eleman tapıyordu iphone'una, neredeyse dokunmatik kontrolleri yalayarak diliyle yapacak:))

ne diyorduk.. gow psp'yi almamda wrc'nin ardından en büyük etkendir. 2 oyunun da ps2'deki versiyonlarını daha önce defalarca yalayıp yutmuştum ama bu iki oyunu gittiğim her yere götürme fikri çok cazip geldi.. üstelik en sevdiğim emülatörlerimi de yanımda taşıyabilme fikri de wrc ve gow kadar önemlidir benim için. yoksa dingoo veya gp2x wiz alacaktım fakat onlarda wrc ve gow oynayamayacağım için psp'yi tercih ettim ve iyi ki tercih etmişim, el kadar cihaza ne mucizeler sıkıştırmış sony

işte böyle bir oyundur gow, adama konsol aldırır;) belki monster hunter da aldırıyodur olabilir... ama hero of sparta

• Elbette oyunları kötülemek veya Monster Hunter ı çok yüceltmek gibi bir olay yok burada. Fakat anlamadığım, GoW un bölümlerinin adlarından her zaman ne tuşa basacağını hatırlayabilen PSP kullanıcılarının Monster Hunter dan habersiz bir şekilde, oyunun kötü olduğunu sanan kişiler olması... Ben de MH ı bilmezdim. Bir ara kapağını gördüm ve hemen indi... Şeyy yani UMD sini aldım. Oyunu hemen açtım dershaneye gittim. Oturup Training hall görevlerini yaptım fakat önceki oyunlarda hiç görmediğim birşey görünce şoke oldum. En basit boss için 15+ dakika uğraşıp, Öldürdüğüm yaratığın yanında daire tuşuna bastığımda karakterim eğildi, belindeki bıçağı çıkarıp kesti. Sonra parçayı alıp ayağa kalktı ve "Brute Bone adlı itemi aldınız." yazısını görünce çok şaşırmıştım. MH, yapılmayanı yapmış oyundur, aynı GoW gibi. Bir oyunun ne kadar hareketli bir şekilde, hiç bir sorun yaşanmadan oynanabileceğini bize GoW gösterdi. Fakat evrenin içinde, her öldürdüğünüz yeni wyvern ile birlikte ne kadar büyük bir evren olduğunuzu anladığım oyun da MH oldu. Ben ejder haklamayı öğrenmeye başladım derken Elder Dragon lar ile tanıştım. Elder Dragon kavramı ise, beni hem ürkütüp hem heyecanlandıran tek şey oldu. Çünkü ilk Elder Dragon'ım olan Kushala Daora için 67 dakika harcadığımı farkedince. Yok artık! diyip bakakaldım PSP nin ekranında.

Not : Şimdi burada akıllılar çıkacaktır. Monster Hunter da her görev 50 dakika, nasıl 67 dakika harcadın diye. Elder Dragon lar 25 dakika kala eğer hayatları tehlikedeyse kaçarlar. Böylece 2 veya 3 kez göreve girerek onları öldürebilirsiniz.

Haa! Monster Hunter a kötü denmiş hadi herneyse. Gidip Patapona, Loco Roco'ya, yani PSP Exclusive oyunlara " İğrenç, bebe işi " diyen kişilerin kafasını kırasım geliyor...

• harbi ya loco roco, patapon gibi oyunlar oyun anlayışımı değiştirdi.. hele patapon yok mu hem zorlayıcı hem de şirin bi oyun. belki de hayatımda oynadığım en orjinal oyun.. o oyunlar psp'yi daha bi güzel yapıyor bence..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.