Şimdi Ara

Herkez pspsinin içindeki oyunları yazabilirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan 2010 World Cup ve Dante's Inferno var. 2side orjinal. PSP'de kırılmamış. Kırmayıda düşünmüyorum. Böyle kullanacağım.
    Korsan oyun oynayıp küfür yiyeceğime, adamlar emeklerinin karşılığını alır.
  • Niye küfür yiyesin ki? Adamlar biraz ucuz yapsa ya da Türkiye böyle fahiş fiyatlara satmasa bizde kırdırmayız PSP'lerimizi...
  • @kingkillaTR dostum bizler de emek hırsızlığının meraklısı değiliz ama oyunlar ülkemizde gerçekten pahalı.. ben mesela üniversite öğrencisiyim, çoğu zaman aç gezerim ama sigaramdan kısıp psp aldım 2 hafta önce.. inan çoğumuzun ekonomik sıkıntısı olmasa orjinal alırız. aleti hackleme, custom firmware atma felan riskli işler.. alet brick olabilir ve bi daha açılmayabilir.. yani bu risklere rağmen yegane hobimiz olan oyunlar için bu güzel cihazı alıyoruz ve evet oyunlarını da indirerek oynuyoruz.. aleti bozma meraklısı değiliz yani :)
  • @wildlove
    Size karşı yazmadım yazdıklarımı, sadece görüşlerimi belirttim. Türkiye'de fiyatlar pahallı, evet haklısınız ama orijinal oyun alayım diye İngiltere'den alışveriş yapmaya başladım.
    Şöyle bir şey de var. Oyunlar Avrupa'da olduğu fiyat ile Türkiye'de olsa. Bir çoğu kişinin parasına kıyıp oyuna yatıracağını düşünmüyorum.
    Ayrıca Knight OnLine vs, online tarzı oyunlarda, bakıyorum ilkokul çocuğu ve ya üniversite öğrencisi 1-2 Milyar para yatırmış. Ama orijinal oyuna gelince, PAHALLI diyebiliyor. Buna tanıdığım örnek olabilecek bir sürü insan var.
  • 8 GB Kart

PES 2010
    Virtua Tennis 3
    Dirt 2
    GT
    Rock Band
    Crash Bandicoot Warth or Cortex (PS1)
    God of War: Chains of Olympus
    Little Big Planet
  • 8 GB
    Gran Turismo
    NBA 10 The Inside
    Dirt 2
    Football Manager Handheld 2010
    Assassin's Creed: Bloodlines
    Killzone: Liberation
    Toy Story 3
    GTA: Chinatown Wars
    Rock Band: Unplugged [Ama sağolsun bu dallama oyunu bi kere açtım sonra çıktığımda Game klasörümü sildi ve 1 aylığına gittiğim yazlık tatilinin ilk gününde oldu bu. Sağolsun 2 haftadır PSP iptal, burada da PC'im yok düzeltemiyorum sorunu ve evime dönene kadar da böyle kalacak PSP, mahrum kaldık aletteki oyunlardan. Çok kızgınım sana RB.]

Çizgi roman okuyorum ben de şu sıralar PSP'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 22 Temmuz 2010; 12:36:17 >
  • Luxor:Paraoh's Challenge
    pes 2010
    dante's inferno
    nba 2k10
    ridge racer 2
    gta liberty city
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.