Şimdi Ara

hero beta mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: _sadd_am_

ewt arkadaşlar hero beta mı?

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • ama open beta diye yazıyor normalini nerden bulacaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sadd_am_

ewt arkadaşlar hero beta mı?

Oyun Open Beta olduktan sonra extra bir patchle BETA haline getirildi.İsmi open beta olarak geçer ama BETA halindedir...İyi oyunlar diliyorum
  • yani open betayı oynuyamazmıyız?
  • Kendi yazdığım yazıdan open beta nın BETA olduğunu ve oynayabileceğim anlamını çıkartırken sen nasıl hala soru sorabiliyorsun ?
  • saolda abi
    ben indirdim betayı hata verdi yüklerken senden temiz bir link istiyorum araştırdım bulamadım link verebilirmisin? (Flashgetten indiricem uzun sürüyor)
  • TIKLA

Ben kendim burdan indiriyorum şuan ve oyunun kurulmuş halini CD ye çekicem yanımda götürücem artık heryere...Daha kurmadım kurulumda sorun çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama AUTO olarak kurduğunuzda hiçbir sorun çıkmıyor...Çünkü ben oynadığım cafede hemen hemen her gün kuruyordum ve bir sorun yaşamıyordum...Kolay gelsin
  • abi burdan flashgetten inmiyor
  • IDM kullan o zaman hem yarıda bile kalmış olsa kaldığı yerden dvm edebiliyor eski bir programdır IDM[internet download manager] ama çok kullanışlıdır...Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteRider -- 30 Ocak 2007; 15:39:51 >
  • abi ya Zip File Broken Halen varolan bir dosya oluşturulamaz. diyor? indirdim yüklerken böyle diyor napıcam acil yaa
  • Aynı şekilde bende yükledim bozuk dosya falan var diyor virüs programı engelliyor anlayamadım tam sorunu help pls
  • Abi Bi yardım edin yaaaaaa
  • ya hadi millet bi yardım eli uzatın ya ne yapacaz 2 kere indirdim olmadı lütfen
  • ya hadi ya
    hadi ya hadi ya bi yardım edin lütfen
  • KOSKOCA FORUMDA KİMSE YOKMU AYIP BEE
  • kardeş sorun ne ki normal indir patchler bazen olabilir öyle ama soru ne ?
  • abi ya Zip File Broken Halen varolan bir dosya oluşturulamaz. diyor? indirdim yüklerken böyle diyor napıcam acil yaa

2 kere indirdim yaa
  • bu Zıp ne oluyor
  • oyunu yüklerken? bilmem anladınmı öyle hata veriyor işte bende size soruyorum ne yapacma die
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.