Bildirim
Hero League arkadaş yada takım arıyorum
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş merhaba battletag ne ? Beraber oynayabiliriz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar47 -- 22 Eylül 2016; 15:14:44 > -
ben oyundan sıkıldım bıraktım hocam hesabı satıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: _Sparda_
ben oyundan sıkıldım bıraktım hocam hesabı satıyorum
Anladım hocam takım oluşturmak isteyen birileri olursa çevrenizde yazın lütfen çok yalnızım -
quote:
Orijinalden alıntı: elessar47
quote:
Anladım hocam takım oluşturmak isteyen birileri olursa çevrenizde yazın lütfen çok yalnızım
valla hocam heroes oynayan pek arkadaşım yok bide hos belli yerden sonra cidden sıkıyor moba oyun 4-5 kişi olmayıncada cidden eziyet oyunun yapısı beni ilk zamanlar sarmıştı blizzard dünyasındaki karakterleri sevdiğim için ama bayıyor oyunda bir dengesizlik var -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: elessar47
quote:
Anladım hocam takım oluşturmak isteyen birileri olursa çevrenizde yazın lütfen çok yalnızım
valla hocam heroes oynayan pek arkadaşım yok bide hos belli yerden sonra cidden sıkıyor moba oyun 4-5 kişi olmayıncada cidden eziyet oyunun yapısı beni ilk zamanlar sarmıştı blizzard dünyasındaki karakterleri sevdiğim için ama bayıyor oyunda bir dengesizlik var
Dengesizlik konusunda kesinlikle katılıyorum :D Neyse sağlık olsun hocam...Saolun cevaplar için :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X