Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tirioda

arkadaşlar oyunu indirdim açtım oynadım kapattım 1 saat sonra yeniden açayım dedim açtım tam adam seçecekken bi hata verdi xtrapla ilgili ne yapabilirim

modemini saniyelik olarak aç-kapa
  • quote:

ya arkadaşlar ben oyunu açıyorum oynuyorum ama şu an 1dan 0 kyudayım siz nasıl 2dan 9kyu filan yapıyorsunuz ipucu verirmisiniz

ipucu yok,kasacaksın,görev yapacaksın.ama tavsiyem sakın party kurma,az exp verir.lvl atlayamazsın
  • deniz banada biraz ip ucu versene =)) biz yırtındık party yapmayın ex az gelir lvl kasamazsınız die siz buna rağmen defalarca yazdınız ark arıyorum party yapalım diye....

ip ucu yok fln deil bal gibi de var ... lvl 15 i geçip 3 skillide açınca venom a git.. 25 e kadar venomda 35 e kadar da spirit spire da kas (ben 40 a kadar spiritte lvl aldım fazla pot gitmiyodu) sonra southern e geçersin ama 40 dan önce pek tavsiye etmem 2. alan açılınca çok rahat lvl alcaksın zaten.. 52 yi geçincede sp de kaplanlarda bi şansını dene kesemiosan 55 e kadar uğrama yanlarına :D ii eğlenceler..
  • peki ben 1danım (yani10 lvl) nerede kasmalıyım wolflar fln78 exp verio çok az
  • oyuna girebilionuzmu şuan bende network failed diye bir şey çıkıoyr?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowen

oyuna girebilionuzmu şuan bende network failed diye bir şey çıkıoyr?

aynı hata bende de var maalesef
  • quote:

peki ben 1danım (yani10 lvl) nerede kasmalıyım wolflar fln78 exp verio çok az
    sen ne kesion kale dışındaki lvl 2 lik wolf pump larımı yoksa lvl 9 luk wolflarımı bu arada lvl 10 olduysan boşuna durma oralarda git ayı kes sürekli skill vurarak
  • beyler açıldı hücum
  • zaten ayı filanda kesiom ama az exp verio
  • lvl 10 dan sonra venom da dene bakalım kesebilionmu =) highlands da rogue ranger fln var onlarda bi kaç lvl daha al venom a kaç en kısa sürede ... sadece tavsiye her zamn kendinizden üst lvl kesmeye çalışın pot basın gerekirse 25 e kadar sıkıntı sonrası daha kolay.. ii şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 27 Kasım 2006; 20:53:08 >
  • sağol
  • beyler ben sizin dilinizden anlamıyorum :DD saka tabi de beyler ben yeni baslıcam orda yazıo tamamda asasian olmak icin simdi hangi tipten olmam gerekio ?
  • canavarmı kescem lo napçam D:ÇD:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkader

canavarmı kescem lo napçam D:ÇD:D:D

1- ARKADAŞIM FORUMU YETERİNCE OKU...
    2-GEREKSİZ MSJLAR ATMA
    3-BEN NASIL JOB SEÇİCEM NERDEN SKİLL AÇICAM GİBİ SAÇMA SORULARINIDA KENDİNE SAKLA
    4- 1. MADDEYİ 4 5 DEFA OKU ÇOK YARDIMI OLUCAK ÇÜNKÜ...NE YAPICAM DİYE SORMAZSIN EN AZINDAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

lvl 10 dan sonra venom da dene bakalım kesebilionmu =) highlands da rogue ranger fln var onlarda bi kaç lvl daha al venom a kaç en kısa sürede ... sadece tavsiye her zamn kendinizden üst lvl kesmeye çalışın pot basın gerekirse 25 e kadar sıkıntı sonrası daha kolay.. ii şanslar

haklısın bak o konuda ama lvl 17 de bi spear cı gidip spirit spire da tek tek panther kesebilio bu arada ben denedim ama tek tek aynanda 2 tanesi zorlayabilio ama çok fazla pot harcıo buda ek bi bilgi
    lvl 17 de spearcıysan gidip spirit spire da panther kesebilirsin
  • ya ben dün başladım çok oynama fırsatımda olmuyor.bu kamera çok dik bende birazda yatay hale fln getirebiliyoruzmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowen

ya ben dün başladım çok oynama fırsatımda olmuyor.bu kamera çok dik bende birazda yatay hale fln getirebiliyoruzmu?
    kamerayı ayarlamak için mousun sağ tuşuna basılı tutarken mouse u oynatıoruz ve kamerayı ayarlıoruz
  • clan nasıl accaz yav
  • sanırsam lvl 50 olunca 10mil paranda varsa guild açabiliosun
  • 40 lvl 10 milyon para o kadar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.