Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

lvl 10 dan sonra venom da dene bakalım kesebilionmu =) highlands da rogue ranger fln var onlarda bi kaç lvl daha al venom a kaç en kısa sürede ... sadece tavsiye her zamn kendinizden üst lvl kesmeye çalışın pot basın gerekirse 25 e kadar sıkıntı sonrası daha kolay.. ii şanslar

ben lvl 25 lik charla red ullison vede orumcek kesiyorum 3 tane oldurnce 1 expo veriyordu keşke lvl 43 tede öyle olsa
  • valla lvl 53 de kaplan kesiyom 10 dk da %3 alıyom :D sanırsam bende bi tuhaflık var... bu arada 49 da çok sıkılabilirsen normalden az ex geliyo çok yavaş kasıyosun =( şimdiden söyliim ben çok sıkılmıştım 49 da =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 5 Aralık 2006; 13:34:15 >
  • sitede sorun mu var 2 kere yolladı msj ı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 2 Aralık 2006; 21:05:38 >
  • süper bilgiler teşekürler oyuna hmn baslıyorm hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 4 Aralık 2006; 16:47:56 >
  • Mükemmelsin abi paylaşım için saol...
  • iki kafadar bunlar ya :)
    KO dan KOpup gelenler kervanı oldu hero wallaha kime sorsam KO cuyum abi :) ne var bende WoW cuyum :)
  • oyunda stat veriliyo mu str dex int gibi okudum veriliyo ama ben mage olcam mage heal basıyo(knightdan geldim kusura bakmayın)magede inte mi vercem ben savaşçı olcam ama nasıl
    bu kadar
  • bir şey sorucam atın canı nasıl yükseliyo biliyormusunuz?

• bidehigsland'den bir maden gibi bir yere gidiliyor orası neresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

oyunda stat veriliyo mu str dex int gibi okudum veriliyo ama ben mage olcam mage heal basıyo(knightdan geldim kusura bakmayın)magede inte mi vercem ben savaşçı olcam ama nasıl
    bu kadar

ko dan gelenler için zor biraz oyun (banada zor gelmişti) öncelikle ko daki heler attacker olamaz mantığını unutman lazm.. burda silahlar str yada dex ister int skill kitapları vs bazı takılar için gereklidir.. ama str hp yi yükseltir ap yi ve combat attack arttırır.. dex accuracy, dodge rate, combat defansı ve defansı arttırır.. int chi yi combat defans ve combat atack ı yükseltir.. bikaç kişinin silah ve stat larından örnek vereyim..

blade - hunter - 180 str 60 dex 140 int
    bow- assasin - 102 str 150 dex 146 int
    blade - physician(healer) - 150 str 65 dex 87 int

ama bunlara takılıp kalma hepimizin farklı görüşleri var str dex ve int ne işe yarıyo biliyosan ve kullanacağın silahta kesin kararlıysan ona göre ayarlicaksın kendini...

Ersel atın canını da anca lvl atlatarak yükseltebilirsin lvl 53 atın hpsi 1800 civarı (yanlış hatırlamıyosam).. eğer hp si düştü hp nasıl dldururum diyorsan tavernde satılan yiyecekler var corn hay fln onlarla..

madene highlands dan gidersin..town çıkışı solda gate var great mine yazıyor... ama lvl 50 den önce orda bişey yapamazsın 50 lvl de mine skilli açılıyo onla mineral düşürürsün..

ii eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 5 Aralık 2006; 13:30:58 >

• sen bu oyuna zor diyosan hayatında zor oyun görmemişsin
  • ko için söyledim.. ilk ko oynadım online oyunlarda ve sadece ko oynayan biri için zor gelir sistemine alışmak... ama hero dan sonra last chaos, legend of ares, sro gibi oyunlarada baktım daha kolay geliyo anlamak.. ama ko çok basitti bundaki mantık o kadar basit deil bu yüzden "sadece ko oynamış birine zor gelir başlarda"... cümlenin neresinde vurgu yapacağımı bilemedim herangi bi parçasını çıkarınca anlaşılmıyor söylemek istediğim.. umarım anlamışsındır..
    bişey merak ettim neden tşk yerine ukalalıkla cvp alıyorum?? en ii si bidaha cvp yazmayayım sinirimi bozmasından ii dir ..
    ii eğlenceler herkese..
  • Hero Online ' a yeni başladım. Tek Server Olan DRAGON serverında oynuyorum. Oyun beni ÇOK Sardı . Yardımlarınızı Bekliyorum ve Guild Varsa Aranızda Bulunmaktan Mutluluk duyarım ^_^
  • yardım beklemek ? sen soru sor yeter cevabını alırsın =) ii eğlenceler ..
  • asyouwish her zaman onlinesın sen ben oyunu yükledi ama patchleri çok yavaş yüklüyor internet iyi
    kendim indirirsem nereye atacam?topicde bekliyorum
  • neden yüklenmesi ve oynaması en kolay oyun knightyardım edin ya!

dogru degil mi knightı yüklüyosun ik dk da patchleri atıyor ama bunda
  • sry .. lvl lazm dı bakamadım.. 7 tane pach var o kadar uzun deil.. 35-40 dk afk ol.. bırak o indirir.. aslında çok hızlı inen pach lerdi eskiden ama son zamnlarda türküyede sorun var sanırım zor indiriyo bazende 3 dk da bitiyo indirmesi (her gün yeniden oyun yüklüyorum deepfreez varda) onun için az sabırlı ol =))
  • benimde kasmam gerek oldu saolun
    silk road geçmişim yokk
    oyun sardı ama tam olarak bilmemek kötü
  • bana hep gm soru soruyo
    2+2 diye
    kutu veriyo o ne işe yarıyobiryerde açtırcakmıyım
    daha skillerimi açtırmadım
    kitap mitap anlamam ben ya ashyouwish
    gm sorsa trigonometri,integral sayıları,geometri diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 6 Aralık 2006; 10:34:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.