Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burakcanakma sana ilk sözüm sigara içmek öldürür
    bide oyunu biliyosan söyle hadi petler nasıl canlandırılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

burakcanakma sana ilk sözüm sigara içmek öldürür
    bide oyunu biliyosan söyle hadi petler nasıl canlandırılıyor

ben kutuplardaki eriyik su güneye dogru akıntı ile akmaz akıpta tekrar kutuplara gitmezse dünyanın sonun gelceginide biliorum pf kas sen
  • hero online a yeni üyelik açmak istiyorum da Register bölümünde tüm kısımları eksisksiz doldurduğum halde "please verify Id for uniqueness" diyo ya neden acaba biri yardım edebilirmi
  • arkadaşlar sorunu cözdüm benim gibi aynı sorunu yaşayanlar varsa id yazın sonra sağındaki check id ye basın yeni pencere açılacak ordan confirme basın
  • YENİ AT ALDIM SAVAŞIRKEN BİR SÜRÜ ÖRÜMCEK GELDİBENDE SAVAŞMAYA BAŞLADIMAMA BİLGİSAYAR TAKILDI VE AÇTIĞIMDA ATIM ÖLMÜŞTÜ
  • 1 sorum olacak ben skillerimi açtırdım axe skillerimi 2 skill açıldı ama 3 süne veremiyorum bekletigim mi yoksa spear açıp verim mi ?
    pasif aktif skiller neler
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

1 sorum olacak ben skillerimi açtırdım axe skillerimi 2 skill açıldı ama 3 süne veremiyorum bekletigim mi yoksa spear açıp verim mi ?

1. bence spear da aç ama,axe skillerine yüklen
    2. aktif skiller damage vuran,panzehir yapan (her charda farklıdır desek yeridir) skillerdir
    3. pasif skiller skill pencerenin en altındaki SP adlı kitaptır.onlar char'a göre değişir.Mesela rod famele (psychian) hp,chi felan verir

Dip Not : Char = Character

Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

1 sorum olacak ben skillerimi açtırdım axe skillerimi 2 skill açıldı ama 3 süne veremiyorum bekletigim mi yoksa spear açıp verim mi ?

1. bence spear da aç ama,axe skillerine yüklen
    2. aktif skiller damage vuran,panzehir yapan (her charda farklıdır desek yeridir) skillerdir
    3. pasif skiller skill pencerenin en altındaki SP adlı kitaptır.onlar char'a göre değişir.Mesela rod famele (psychian) hp,chi felan verir

Dip Not : Char = Character

Kolay gelsin

ya anladımda veremiyorum arada denge mi var diyo pasifle çakamadım ya veremiyom ashyouwish help
    dur dur çaktım
    2 skill point axe ye bir skill point diye geçiyor 3 den sonra peki ben skill pointi nasıl kasacam hızlı hzlı fikiri olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 9 Aralık 2006; 18:19:29 >

• tek silah skillerini açmanı tavsiye ederim..
    1 sp olunca veremezin skillin seviyesi 3 e yada 4 e geldiğinde, 3 sp biriktir öyle dene..
    pasif skillinin üstünde tutarsan orda yazar ne olduğu her job un pasif i farklıdır.. hunter defans warrior hp verir phsycian skill defans ve chi verir assasin de dodge rate ve accuracy verir (yanlışım varsa düzeltin lütfen) warrior ve hunter kesin ama dierlerinden emin deilim... üst konuların birinde yazıyodu.. ii eğlenceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

tek silah skillerini açmanı tavsiye ederim..
    1 sp olunca veremezin skillin seviyesi 3 e yada 4 e geldiğinde, 3 sp biriktir öyle dene..
    pasif skillinin üstünde tutarsan orda yazar ne olduğu her job un pasif i farklıdır.. hunter defans warrior hp verir phsycian skill defans ve chi verir assasin de dodge rate ve accuracy verir (yanlışım varsa düzeltin lütfen) warrior ve hunter kesin ama dierlerinden emin deilim... üst konuların birinde yazıyodu.. ii eğlenceler

saol 2 sp de bir arttı
    2d0k dan 3d0k ya kadar nerde kasim
    ID:BilgeKagan (napalım oyun çince)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 9 Aralık 2006; 18:22:50 >

• venomda cave of runin gibi bi yer var ben orda 14-25 arası kastım 25-35 arası spirit spire da tepede yada sahilde kasıyorum şu an yani :D
  • cave the ruinde vampirler var kaç ex geliyo kaç vuruyolar bi de aga beni kassana
    msn varsa yazarmısın
    15 lvl spearman kesiyorum orda 20 olur yanına gelirim ama alan skillim olsa
    ya ben axenin hepsini açtım diyelim sonra hangisine verim
  • yemek buldun ye dayak buldun kaç sp buldun sakla =) skillerini açtıktan sonra kalan sp leri sakla.. kalsın onlar lvl 50 de mesela assasinler 120 sp harcıyo(muş) ben 14 lvl de cave e girdim ama red ulision rogue kestim yarasaları sevmiyom lvl leri düşük =)
    bu arada benim msn imde eklisin niye millete duyurayım =) (burak_mdk_1@hotmail senin mail deilmi??)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 9 Aralık 2006; 21:34:43 >
  • ben assasin deilim warirorum
    biriktirim mi?
    burak_mdk_1@hotmail.com
    benimkide seninki ne
  • abi ben 3 haftada sadece hafta sonu oynuyarak 26lvl oldum assassinnim ama hala great wolf'amı yoksa brown horse'amı binsem karar veremedim sizce hangisine bineyim?
    AsYouWish bide sözüm sana sen 25-35 arası spirit spirede kasmışsın ama ben 19lvlden beri orda kasıyom
  • quote:

abi ben 3 haftada sadece hafta sonu oynuyarak 26lvl oldum assassinnim ama hala great wolf'amı yoksa brown horse'amı binsem karar veremedim sizce hangisine bineyim?
    AsYouWish bide sözüm sana sen 25-35 arası spirit spirede kasmışsın ama ben 19lvlden beri orda kasıyom

bana leoparlar 100 vueuyo 300 can var yerdeyim
    bug olayı ile mi kastın

• quote:

sen 3 haftada sadece hafta sonu oynayıp 26 olmuşsun ss de 19 lvl de anca o kadar seri oluyo işte ben 1 günde lvl 7 den 25 e kastım venomda cave ruin de lvl 14 den 25 e kadar.. toplu red ullision rogue olan slota girdim daha lvl 14 de ve 25 e kadar orda kastım.. 3 hafta da sadece hafta sonu 6 gün sadece lvl 26.. bidaha düşün =) çok iddialı bi söz olcak ama kiminle yarıştığını bilmiyosun sanırım.. sadece tecrübeyle söylüyoruz ona kalırsa bende bambooda yaratık kesiyorum, lvl 72 adamı solo kesiyorum ama neye yarar seri deil lvl kasmaz orası.. kim daha uzağa işicek yarışı deilki bu.. bana bunu niye söyledin anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 10 Aralık 2006; 14:18:08 >

• wolfum öldünasıl canladıracam?
    yardım pls
    foot basınca olmuyor
    item mi alcam
    beth nerdesin ya
  • abi sizce great wolfamı yoksa atamı binsem
    bide petlei canlandırmak için kahve rengi şimdi adını unuttum köke benziyen birşey var
    ölü petin olmayınca petine 20 can 10 chi veriyo
  • quote:

abi sizce great wolfamı yoksa atamı binsem
    bide petlei canlandırmak için kahve rengi şimdi adını unuttum köke benziyen birşey var
    ölü petin olmayınca petine 20 can 10 chi veriyo

nerde satılıyo bilen var mı?
    söyleyinsin lütfen lvl 14 wolf boşamı gitcek ya
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.