beni kasıcak çok güçlü biri varmı hiç level aklıyamıyom 28lvl oldum
spirit spire da kas lvl alırsın.. ama ben cimriyim pot harcamam diyosan senin bileceğin bişiy... şahsi görüş ben sana lvl kasma konusunda yardım etmem.. bunun 2 nedeni var 1. si zaten sağlam item yok(hack yedim hatırlıyosanız) tüm param pot almaya gidiyo düşen item ları paylaşmak istemiyorum.. 2. si kendimden neden 3 k exp çaldırayım zaten 10k anca alıyorum banada lvl lazm.. sen bi günde 5 lvl alırsın bizim gibi kassan ama lvl 55 de ne yaparsan yap anca 1 lvl alıyo onunda %30 unu senle paylaşmam..
yanlış anlama ama daha önce de belirttim(1den fazla defa) oyunda solo kasarsan belli bi lvl e kadar kralsın.. kaç party gördün oyunda bide onu düşün.. ii eğlenceler
ne cimrisi akrep öldürüyomm akrep yinede aklamıyodakkada 50chi 50can veren şeylerden harcıyom daha 29um
selam arkadaşlar hem oyuna hemde foruma yeni başladım. şu an 2 dan 5 kyu'yum. warrior karakterim. bu rehber bana çok yardımcı oldu. bende knight tan bıkıp gelenlerdenim. hoş sanırım burda çok sevmiyolar eskiden knight oynayanları ama umarım benide aranıza kabul edersiniz. çünkü bıraktım knigt'ı. bu oyun çok sardı. böyle kasmaya devam edersem yakında bi 4-5 dan olurum heralde. görevler bana çok kolay geldi zaten görev yapacak lvl'a geldiğinde bildiriyo sana nereye gitmen gerektiğini. neyse ben shao diyo bişi seçtim yanlışlıkla bu acaba başka clanlara girmemi engeller mi? bunu öğrenmek istiyorum. hoş burda clan değil guild :) neyse bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bi de eğer yüksek lvlli arkadaşlarda varsa warrior atack pet'ine ihtiyacım var. bulamırum hiç bi yerde. 1 yerde gördüm 6.5 mil' e satıyodu. neyse kafanızı ağrıtmayım. cevap veren olursa sevinirim. bide son bişi daha türk guildine girmem mümkün mü? herkese saygılar ve bol bol lvl atlamalar :))
aramıza hoşgeldin.. öncelikle şunu söliim biz hiç ko dan gelenlere bişiy demedik (bende ko dan geldim) sadece diğerleri senin gibi deildi sen bu forumu okuyup 25 lvl olurken onlar daha char açmadan soru yağmuruna tutuyolardı insanı.. neyse sorularına geçeyim =) shao guildler dışında guild e giremezsin.. düşmanıma niye yardım ediyom bilmem =P OSMANLITR yada öle bi guild vardı ama daaldımı bilmiyorum görmedim uzun zamndır.. oyunda türk çok hatta +75 türkler var ama pm atarsan cvp alma ihtimalin düşük bizede cvp vermediler zamanında =) ben 1 lvl daha alabilirsem saqna tame lerim silahım ii deil şu an 57 silahıyla daha rahat keserim heralde en azından öyle umuyorum =) ve flying lion a 300k dan fazla verme.. keşke ko dan gelen herkes senin gibi olsaydı =) ii eğlenceler
evet bende ko dan gelmeyim illa bütün ko cular agacı olcak die bişi yok ben oyunun başlangıç rehberini okuyarak öğrendim. gerisini kendim çözdüm. gerçekten soru sormadan oyunları anlarsanız oynayacağınız diğer oyunlarda oyunuçok daha rahat çözersiniz. bir kez daha değineyim bu oynda kimseye beni kas die msj atmayın %70 lik kısmı kasmas. çünkü solo takılmak her zamn iyidir
ben 30lvl oldum bu arada bişi sorucam clanlara nasıl giriliyo bilen varmı? bu arada oyunda bir sürü kazma var ben assassinlerin bindiği peti 10.000golda aldım bu arada noelbaba kıyafeti aldım süperrrrrrrrrrrr
Herhangı bır clana gırmek ıstersen adamdan ıstıyorsun adam asistse alır yada guıld master gelip alır seni he bu arada noeldayı kıyafetleri de 3 renk corap var ucunude cıkarıcan mavi,yeşil,kırmızı ucunu gıdıceksın dragoncastle daki event managere vericeksin sana santa set veriyor. bi sorum var.. bu noel itemleri noelden sonra devam edıcekmı ?? şimdiden tşkrler...
sanırım dvm eder zaten 180 dk lar eninde sonunda bitiyo bide tarih koyacaklarını sanmam..
bence etmez mesel ben 3 tkım noelbaba kıyafeti yaptım dieliö event bitti gitti ben hala saklıyom. sonra piyasaya uçuk kaçık fiyatlardan koyarım?. al sana para:D. yapımcılar düşümüşlerdir bunu belkide giymeiğimi z taktirdede süreleri gidebilir(onlineken. event bitince tabi) ama kalırsa saçma olur. dimi ama?
abi anlamadım nasıl clana girildiğini ama yinede teşekkürler bide ben noel baba kıyafetlerini almayı biliyom bide noelden sonrada giye biliyon 180dk süreleri var musa diye bir job mu var abi son sorum faction nedir? ben hiç bişey yapmadığım halde zuhang'ım
clana girmek için o clanın masteri veya assasiti(asistani:D)alır seni elbet bulurlar seni merak etme clansız kalmassın:D. Musa warriorun 2. jobudur.(warrior 50 de 2 tane meslekten birini seçer Musa bidi bişidi unuttum champion mu neydi) faction o girdiğin Zhuang vey shaodur. biri seni clana almıştır zhuang ckanınna sende clandan çıktıysan zhuang olarak kalmışındır yada npc leri kurcalarken house managerden yaptın?.
abi teşekkürler yanlız bi soru daha sorucam ama kızmayın şimdi oldu oyunu açarken server seçiyom adamımı seçiyom tam now loading yazarken runtime eror veriyo neden olabilir sonrada program:c\:program files-hero online-hero.exe yazıyo
exede sorun olabilir. cevap veren çıkmassa Msn verirsin ben sana bi exe atarım öyle denersin.
selam arkadaşlar, öncelikle sorularımla ilgilenen herkese teşekkür ederim oyunu nerdeyse çözdüm. yalnız heyecandan olcak ayıya 5k dan fazla vermeyin demişitiniz ama ben 3.0 olunca aldım hemen. 60k verdim valla. clan buldum bi tane türk clanı değil usa clanı olsun dedim ve girdim. en azından clan dimi. o bahsettiğiniz küfür olaylarını bende gördüm türk arkadaşlar arasında ve çok üzüldüm. yani bazıları illa ne olduğunu belli edecek. tabi bu herkes için geçerli değil. questleri yaptım ama şu 1sr criptik taleyi veriyorum herife almıyo şartellerim attı bende vermiyorum dedim. bide artis artis işim gücüm var yaylan gibi bişiler yazıyo. gel len teke tek kapışalım dedim gelmedi neyse tırstı heralde şaka bi yana oyuna baya ısındım. bu arada lvl 3.4 oldum iyi gidiyorum. bide şu bankada 2 odadan fazla kullanaöıyorum. bende yeni çarlar açtım onlara dizidm itemleri. üstleri full ama benim banka yine doldu. satmal istemiyorum o case leri falan çünkü açtırınca ii itemler düşüyo. ama şaştım kaldım çünkü karakterimin de üstü dolu ve ve o 2 odada dolmak üzere. işte soru size "BU BANKADAKİ DİĞER ODALAR AÇILIYOMU, AÇILIYOSA NE ZAMAN" SORU2. "PASSİVE SKİLL BOOK'U ALDIM SKİLLERİ VERDİM AMA HİÇ BİŞİ AÇILMADI. ACABA NEDEN?" şimdiden ilgilenecek arkadaşlara selamlar. ve aranızda olmaktan çok mutluyum. herkese saygılar ve ii, dürüst ve saygılı, ks'siz oyunlar :)
ben direk sorularına geçeyim bakdaki diğer slotlar Hero tavernden Real para ile alacağın Golden Bench İle açıoloro Golden bECH AYMI ZANMDA pazar kurarken 2. slotuda kullanmanı sağlar. 2. si pasif skill book nasıl oluyo anlamadım Bookstoreden Silahına göre kitap alırsın tüm skiller açılana kadar Skill point verirsin pasif derken wind driftden bahsediyorsan o koşma. ama diğer pasif sen meslek açtığında açılır
slm arkadaşlar bende sizin gbi bu oyunun müdavimlerinden oldum fakat pek fazla bilgiye sahip değilim şuan .1dan 9 kyu oldum blade warrirorum .her lvl atladığımda stat puanlarımı nasıl kullanacağım hakkında bilgi verebilecek bir arkadaşın yardımlarını bekliyorum full str mi basıcaz yoksa stat puanlarını dağıtmamız mı lazım ?? skill booklar için int gerekli olduğunu bilitoyrum fakat dex basmamı gerektiren bir durum var mı ?? OYUNDAKİ NİCKİM 0tolerance genelde akşamları oyunda oluyorum yardımcı olursanız sevinirim .AYRICA oyunun kendi sitesinde minimum str maximum int diyor lütfen ilerde bir daha char açıp kasmak istemiyorum:(((( __________0tolerance______
str isteyen bir silah kullanıyosan: silahın istedişği kadar str ondan 10-20 düşük dex gerisi int(en yüksek int olmalı) Dex isteyen silah kullanıyosan Silahın istediği akdar dex en fazla 10 düşük Str gerisi int(int 2. en yüksek olabilir 1. cide olabilir ama . olursda aradaki fark 5 den fazla olmasın)
selam arkadaşlar gene ben :) yav ben o kadar soru sordum saolun çok ii cevaplar verdiniz ama ben kendi nickimi falan söylemedim yavvvvv.... oyundaki nickim "BorumuLanBU". şu an lvl 37 yim. spirit spire ı bıraktım artık silent valley de takılıyorum. genelde oyun dayım. 1. yada 10. serverda olurum genelde. çünkü en az lag bu ikisinde var bana göre. ko da mageydim ya aynı taktiğği burdada warriorla uyguluyorum. ayı aldım bitane peşimde dolaşıyo. ii hoş ama hayvan gibi yiyo yavvv onu izliyo yaratıklar sonra dönüp alan vuruşlarıyla yıkıyorum hergeleleri. çok zevkli valla. şu an 44-46 arası yaratıklar kesiyorum. tabi bir çok kez yattım ama olsun. güzel itemler düşüyo bende satıp para yapıyorum. hoş strenghtening yaptım 100k para kaldı ama olsun. çıkarırım ben o parayı. neyse şimcilik bu kadar. herkese kolay gele. ha bu arada clanda asist oldum :) ee canım dil bilmek farklı oluyo hani :) e hadi ben biraz daha kasam. hoş cumaya yetişmesi gereken bi rapor var ama salla... kimseye kötü örnek olmayım. neyse uzadı boka sarıyo hadi bb
kısacık bişi daha. salak amerikalının biri bu dragon castle'ın etrafındaki kardan adamlardan birini GM sanmış, peşinde dolaşıyodu. belli forumları ii okumamış. kardan adam ona vurmaya başlayıncada başladı kardan adama GM diye sövüp saymaya. hem küfür ediyo hemde o günün şifre sözünü söyleyip duruyodu. yıkıldım bilgisayarın başında. görmeniz lazımdı valla. unuttum ss çekmeyi. keşke çekseydim. neyse paylaşmak istedim. hadi kendinize ii davranın. bb APTALLARA KOMİK APTALLARA