Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Boşa gidicek SEN...!!! onu hiçbir şekilde canlandıramazsın bırak çöpe at...
  • kutularvarya onları 100golda aç onların içinden çıkıyo
    sen kurtunu nerde geliştiriyon benim kurtum ardarda 5-10 tane kurt öldürüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

kutularvarya onları 100golda aç onların içinden çıkıyo
    sen kurtunu nerde geliştiriyon benim kurtum ardarda 5-10 tane kurt öldürüyo

saldırı yapmıyo halde tutuyorum ben keserken o da kasılıyo lvl 12 aldım 13 yaptım çok kolay ama sen bilmiyosun
    nasıl yani lvl 14 %50 wolfu çöpe mi atacam
    beth====> ashyouwish heee onu çagırdım da msn de konuşuyoruz ben onun bayan oldugunu bilmiyorum
    başta acayip konuşmaya başladım malasef küçük bir küfür sarf ettim affedersiniz ama a.q dedim
    birde demezmiyin login olunca çıkan kız çok güzel bi de bu surat ifadesi
    bana dedi siz erkek milleti böylemisiniz
    eger burda bayanların burda oldugunu bilseydim asla asla böyle konuşmazdım ama...
    zaten biliyor sonra nasıl konuştugumu
    birileri bana küçük demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 11 Aralık 2006; 18:23:51 >

• arkadaşlar kasmak bana zor geldi
    knightda bir saat sonra 30 olabilirsin ama burda
    şimdi salakça eleştiriler gelicek kesin ama çok zor
    imzada 20 yazıyo ama daha 14 üm 10 a kadar kasmak kolay biri bana yardım etsin
    dex en büyük stat def statı ama ona vermedim çok vuruyolar
    hemen yatıyorum

• arkadaşlar yeni üye oldum.size bir şey soracağım.bu pasif skili açmak için onada normal saldırı skilleri gibi skil puanı vermemiz gerekiyor mu?ben tameci oldum ama anlamadım sürekli tepeden pasif skille ilgili yazı çıkıyor.incresse mi ne bişi diyo.bide aura ile ilgili danger filen diyo.sizede oluyormu açıklarsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
  • bookstero clark neo tam adı bu deil ama benziyor kullandıgın silahın skill bookunu al intin 15 olması gerek skill sayfasında attack skill açılır.açmak için sag tıkla
    hunter isen great wolf,bear,red hawk tamelersin
    job bineklerinide tamelersin tabi lvl in fazla olması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 13 Aralık 2006; 9:13:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osicanxxx
    bide aura ile ilgili danger filen diyo.sizede oluyormu açıklarsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
    o herkese oluo sanırsam kendi lvl ine göre tehlikeli yerler gibi bişi heryerde olmuo spirit spire da başlıo yanlış hatırlamıomsam wenomda olmuodu bana neyse lvl 44 oldum spirit spire da kaplanların bulunduğu bölgede daha çıkmıo ama önemli bişi diiil lvl 17 de de kaplan öldürebilirsin ama zorlanırsım zorlanıcağın yerleri belirtmiş

pasif skiller içinde skill point(sp) harcaman gerekio aynı şekilde katlana katlana artıo

tame konusunu anlamadım belki chi ile alakalıdır ama emin diiiğilim
  • yaw arkadaşlar topic biraz gergin ama sorum olcak lvl kasan arklar yerine ben questleri yapıp oyunu anlamaya çalışıyorumda bi quest çıktı highlands da assassin's tally die bişi düşüyomuş çok açıklayıcı bi quest değildi çözemedim nerden düşicek kimden düşicek yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: osicanxxx
    bide aura ile ilgili danger filen diyo.sizede oluyormu açıklarsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
    o herkese oluo sanırsam kendi lvl ine göre tehlikeli yerler gibi bişi heryerde olmuo spirit spire da başlıo yanlış hatırlamıomsam wenomda olmuodu bana neyse lvl 44 oldum spirit spire da kaplanların bulunduğu bölgede daha çıkmıo ama önemli bişi diiil lvl 17 de de kaplan öldürebilirsin ama zorlanırsım zorlanıcağın yerleri belirtmiş

silov yanlış anlama ama bana 55 lvl de venom da spiritte southernde hala söylüyo =)) sanırım charımda bi uursuzluk var =)

ErTu kardeşim onlarda assasinlerden düşüyo rogue ve ranger mevkilerinde bi yerlerde görünmez şekilde durur onlar sen yanından geçerken çıkarlar hatta çok embesil bi gülüşleri vardır... umarım yardımcı olur bu bilgi eer olmazsa yazarsın tekrar nette olursam ss atarım ben (tabii nete gelebilirsem)

• quote:

ErTu kardeşim onlarda assasinlerden düşüyo rogue ve ranger mevkilerinde bi yerlerde görünmez şekilde durur onlar sen yanından geçerken çıkarlar hatta çok embesil bi gülüşleri vardır... umarım yardımcı olur bu bilgi eer olmazsa yazarsın tekrar nette olursam ss atarım ben (tabii nete gelebilirsem)

yaw ranger ler nerede hiçbi fikrim yok ama rogue lerin orda gülüşlerini duyabiliyorum ince sesli hahhahhaaa die gülüp duruyolar ama hiçbişi çıkmıyo vurucak kafayı yedim:S

oyunu ciddi oynayanlar eklerse yardımlaşalım lütfen foruma yazınca cvp gelmesi uzun sürüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XErTuX -- 12 Ocak 2011; 23:06:33 >
  • regenade kes her türlü lvl 15lik itemi çıkar
  • silov beni hatırladınmı ben ersel
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

quote:

yaw ranger ler nerede hiçbi fikrim yok ama rogue lerin orda gülüşlerini duyabiliyorum ince sesli hahhahhaaa die gülüp duruyolar ama hiçbişi çıkmıyo vurucak kafayı yedim:S

msn im ***

oyunu ciddi oynayanlar eklerse yardımlaşalım lütfen foruma yazınca cvp gelmesi uzun sürüyo.
    oyunda beni ekle nick im jincao seni götürürüm yanlarına

bu arada ersel tanımam mı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• benim gibi bilmeyenler için cok yararlı teşekkür ederim paylaşımın için
  • legend of ares nedir orda yazıyor ama
  • legend of ares dandik bi oyun (bana göre dandik polemiğe gerek yok).. hero yla kıyaslanamaz bile canınız sıkılırsa oynayın bile diyemem lvl 2 oldum çıktım ben ondan =)
  • beyler bu hero online güzel bi oyuna benzio ama nedense etrafta fazla oynanan bi oyun değil
  • artık fazlasıyla fazla oynayanı var hack olayına bile girdiklerine göre sen düşün... güzel oyundur ama yeni yeni öğreniyo millet.. yardım bulamayan bi çok insan ilk 15 lvl de sıkılıp bırakıyo... skill ve job işi biraz karışık.. statlar da karışık bi konu basit bi oyun olmadığı için millet pek dayanamıyo.. lvl kasması bile zor (party de yan gelip yatmayı sevenler için)
  • la madem öle bende indiriyom lan.bi bakam bakalım nası bişimiş.
  • resimlerine baktım sanki silkroadı andırıyo
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.