Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " KARAYA" kardeş özellikle sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum herkesle bu kadar ilgilendiğin için. hörmetler. örnek ola...
  • AsYouWish süpersinnnnnnnnn baboliiiiiiii. devam. saygılar bizden. ilk selam verene saygımız sonsuz. yüzbaşılık sana yakışıyo..
  • =)) anlamadım sry yanlış bişiymi yaptım tüm gün bambooda book düşürdüm burayı atlamışım sanırsam =)

edit: bu arada abi baba aga gibi hitaplara uyuz oluyorum beni tanıyanlar nedenini anlamıştır dimi karaya ? =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 27 Aralık 2006; 23:51:27 >
  • 1. o sondaki işareti yanlışlıkla koymuşum. oraya 1 numara işareti koyacaktım
    2. sadece memnuniyetimi belli etmek isterken o anki coşkuyla parmaklarımın yazdığı bişi idi.
    3. istersen bundan sonra "AsYouWish BEY" derim
    4. ALINMA SAKIN sadece ben alındım biraz
    5. AsYouWish=How do u like=how do u expect=however u want=like ur intend and bla bla bla...
    6. yoksa beni beğenmiyormusun?
    7. Uzadı. çok uykum gelmiş yatayım bari

• Yok be takılıyodum =))
    Bide yanlış anlama bey tabirine uymuyorum char ımla aynıyım gerçek hayattada.. dedimya anlayan anladı diye ismimi bilseydin anlardın eminim =) ii eğlenceler
  • Bidaha söyliyeyimö bilmeyenlere AsYouWish Bir bayan arkdaşımız(benim yaşımdakiler göre ablamız:d)
    bilemmeniz veya şaşırmanız normal:d. bide bu akdar hörmete gerek yok biz görevimizi yapıp yardım ediyoruz. bi tşkkür yeter bana. iyi oyunlar
  • =)) ben demiştim bilenler anlar diye.. saol rospi sen olmasan bitmiştim ben =P
    sana katılıyorum bi tşk yeterli =) bende burdan öğrendim oyunu ve şimdi görevimi yapıyorum.. ii eğlenceler herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynxes

selam arkadaşlar, öncelikle sorularımla ilgilenen herkese teşekkür ederim oyunu nerdeyse çözdüm. yalnız heyecandan olcak ayıya 5k dan fazla vermeyin demişitiniz ama ben 3.0 olunca aldım hemen. 60k verdim valla. clan buldum bi tane türk clanı değil usa clanı olsun dedim ve girdim. en azından clan dimi. o bahsettiğiniz küfür olaylarını bende gördüm türk arkadaşlar arasında ve çok üzüldüm. yani bazıları illa ne olduğunu belli edecek. tabi bu herkes için geçerli değil. questleri yaptım ama şu 1sr criptik taleyi veriyorum herife almıyo şartellerim attı bende vermiyorum dedim. bide artis artis işim gücüm var yaylan gibi bişiler yazıyo. gel len teke tek kapışalım dedim gelmedi neyse tırstı heralde şaka bi yana oyuna baya ısındım. bu arada lvl 3.4 oldum iyi gidiyorum. bide şu bankada 2 odadan fazla kullanaöıyorum. bende yeni çarlar açtım onlara dizidm itemleri. üstleri full ama benim banka yine doldu. satmal istemiyorum o case leri falan çünkü açtırınca ii itemler düşüyo. ama şaştım kaldım çünkü karakterimin de üstü dolu ve ve o 2 odada dolmak üzere. işte soru size "BU BANKADAKİ DİĞER ODALAR AÇILIYOMU, AÇILIYOSA NE ZAMAN" SORU2. "PASSİVE SKİLL BOOK'U ALDIM SKİLLERİ VERDİM AMA HİÇ BİŞİ AÇILMADI. ACABA NEDEN?"
    şimdiden ilgilenecek arkadaşlara selamlar. ve aranızda olmaktan çok mutluyum. herkese saygılar ve ii, dürüst ve saygılı, ks'siz oyunlar :)

o kitabı alınca ne olduğunu biliyorum
    hala bulamadıysan söleyim
    hızlı koşmaya yarıyo
    yanlız acayip chi harcıyo

• Öncelikle Slm benim bir sorum olcak

Atak petlerini nerden alıoz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: F.3.A.R

Öncelikle Slm benim bir sorum olcak

Atak petlerini nerden alıoz?

zzz.......
    Hunter oluyosun. lvl 10 da gidiyosun artık kurt mu istiyon ayımı gidiyon canını %10 un altına çekip Hunterin Tame skilini kullanıyosun. yada 1k ya marketPlaceye gidip 10 k ya kurd veya 20k ya ayı alıyosun okey?
  • Okey
  • Elimde 4-5 tane five elemet chest(yanlış olabilir)die bişi var para eder mi
  • onları 15k ya açarsın ki içinden daha pahalıya açılan caseler çıakr ya ileriye biriktir ya npc lere 5 kdan sat tyada Martekplacede 10k dan koy. seçim senin
    o daha fazla pra ile açılanlardanda iyi şeyler düşebiliyor ama kesin değil:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

onları 15k ya açarsın ki içinden daha pahalıya açılan caseler çıakr ya ileriye biriktir ya npc lere 5 kdan sat tyada Martekplacede 10k dan koy. seçim senin
    o daha fazla pra ile açılanlardanda iyi şeyler düşebiliyor ama kesin değil:D

Saol
  • Ve bugünlük son sorum

İyi bir para kasma yöntemi sölermisin(case hariç)

Bide ben 20lvl(bladeyim) olcam ama hala job seçmedim sence ne olayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khorne -- 28 Aralık 2006; 20:50:08 >
  • özeliklerini bir kaç topicte yazdım. kendin seç bence. ona karışamam kişisel zevk o.
    paraya gelince elindeki itemleri usanmdan pazrada sataak bi 1m kadar para ele geçirmye çalış sojra piyasyı su gibi ezberle ucuzdan kolulanları biraz daha pahalıya koy.50 dede madenden bolca kazanırssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynxes

1. o sondaki işareti yanlışlıkla koymuşum. oraya 1 numara işareti koyacaktım
    2. sadece memnuniyetimi belli etmek isterken o anki coşkuyla parmaklarımın yazdığı bişi idi.
    3. istersen bundan sonra "AsYouWish BEY" derim
    4. ALINMA SAKIN sadece ben alındım biraz
    5. AsYouWish=How do u like=how do u expect=however u want=like ur intend and bla bla bla...
    6. yoksa beni beğenmiyormusun?
    7. Uzadı. çok uykum gelmiş yatayım bari

bende ilk zamanlar böyleydim
    ama geçti AsYouWish bey mi 0.o Abla deme Beth de
    bende ilk zamanlar pf

• bu gün 32lvk oldum
  • Five Element Case'yi kırdırdım burning white fortune chest die bişi çıktı onu kırdırmayı denedim 405k istio

Bu chest para eder mi

Bi sorum daha var(cahilliğime vurun)

Job petleri nerden alınıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khorne -- 29 Aralık 2006; 15:51:56 >
  • job petleride attack petler gibidir venom swamptadırlar gene hunterlar tameler yada markette en az 250k ya bulursun tanesini.
    o chseti 100k dan satmayı dene almaslarsa giderek indirirsin
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.