Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AsYouWish yanlız sen zhuangmısın yoksa Shaomusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

AsYouWish yanlız sen zhuangmısın yoksa Shaomusun?

zhuang
  • bende zhuangım istersen sana 10,000,000gold veririm
    ama guild kurup beni ve türk arkadaşlarımı alırsan
  • arkadaşlar 1 adet snow tiger 1 adette black wolf aldım ama bunlara güç veremiyorum nasıl güç wereceğim bunlara birtürlü bulamadım. + yeniyim biras 2dan 5kyu oldum.. teşekkürler
  • eğer hp ve chiyi kastediyorsan tavern dan yiyecek alırsın her hayvanın sevdiği yiyecek farklıdır o yüzden istersen bir tane al dene sora al daha fazlasını wolflar et yer atlar arpa ve ot yerler vs.
  • ahah walla onları ben hp alayım diye almıştım kullanamayıdoum onlar gene hayvanlar içinmiş :D aa teşekkür ederim cok sagolun.
  • AsYouWish neden kaç gündür cevap vemiyosun?
  • quote:

AsYouWish neden kaç gündür cevap vemiyosun?

kaç gündür foruma pek uğramadığımdan sanırsam =) zaten forumun bu halinden sonra bilmiyorum daha ne kadar devam ederim... +70 olduğunu söyleyenler bot olayı fln açmışlar bide başınıza.. hero dada böyle bot olcaksa ko oynarım daha ii ... ben bi süre hero ya ara verdim eer bi süre daha dvm edersem nefret edebilirim gerçekten çok güzel oyun ama kafamı dinlemeye ihtiyacım var sry...
  • Bu petleri nasıl doyuruyoruz acaba solermsnz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Relax4045

Bu petleri nasıl doyuruyoruz acaba solermsnz

tavernde ve at satan adamda petin canını dolduran potlar var onlardan alıyon
    not:onlar hem can arttırıyo hemde doyuruyo
  • ama her pet ayrı yemek sever örneğin kurta ot yediremessin et yedirirsin
  • Kısacası etobur hayvan et yer;
    Otoburlar ise arpa, ot vs ile beslenirler.
  • Slm Herkese aslında kayıt olmayacaktım ama başlangıç rehberinde verilen emeğe çok büyük bir saygı duydum o yüzden bunu okudum yararlandım cvp yazmazsam kendimi suçlu hissederdim Elinize Kolunuza Sağlık Oyunu Yeni download ettim Bu kadar emek verildi ise güzel bir mmorpg dur dedim bizim team oraya yüklenicez artık. TEk bir sorum var Hangi Serveri seçelim ?

İyi oyunlar
  • Bu oyunda server'ların hepsi aynıdır.. Sadece farklı oyuncular bulunur, server değiştirsen bile character'in filan aynen kazlır sadece farklı kişilerle oynarsın. Tek bir ağ üzerindedir..
  • beni bu cuma biri kasabilirmi lütfen
  • ya beyler su nda bunu okuyan bana cevap versınnn bu oyunda lwl kasmak cokmu zor bıde goruntuler sro dan ıyı mı??????
  • ilk 10lvlye 1 günde kesin geliyosun sonra level akladıkça zorlaşıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_

ya beyler su nda bunu okuyan bana cevap versınnn bu oyunda lwl kasmak cokmu zor bıde goruntuler sro dan ıyı mı??????

Valla görüntüleri sro ile karşılaştıramıcam ama ben begeniyorum...Pet olayıda sardı =))
    iyi kasarsan bi günde 20-25 lvl arasıda kasabilirsin...0'dan başlamak şartı ile =))
    lvl yükseldikçede lvl atlama olayı zorlaşıyor doğal olarak...

9 , 19 , 29 , .... gibi lvl lerde dier lvl lere göre biraz daha zor kasılıyor bunun nedenini anlamış deilim =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_

ya beyler su nda bunu okuyan bana cevap versınnn bu oyunda lwl kasmak cokmu zor bıde goruntuler sro dan ıyı mı??????

lvl kasmak isteyen çok rahat kasar... 1 günde 20 2. gün 35 3. gün 42-44 4.gün 47-49 arası kasabilirsin.. ama biraz paran olmalı birazda oyunu bilmelisin bunlar için ama 1 ayda lvl 60 bi char çıkarırsın ama dediğim gibi oyunu bilmek lazm.. ilk 10 lvl sıkıcı ve yavaş 10 dan sonrası kolay.. ne sro nede ko ile kıyaslanamaz.. sro çok oynamadım ama 2 günde anca 19 lvl char yaptım.. acemiyim bilmiyorumda belki ondan yavaş kastım o kadar... ko da ise lvl 50 den sonra 1 lvl almak pek kolay deildi (kosp suz tabiiki) bunda lvl 70 e kadr ii kasan biri günde 1 alıyo... bana bakmayın oynamıyorum hala lvl 57 =)

• quote:

ilk 10lvlye 1 günde kesin geliyosun sonra level akladıkça zorlaşıyor

EN ÇOK ÜZENDE O OLUYOR ZATEN,Bİ GÜNDE 9-10 LVL YAPIYOSUN SONRA AYLARCA KAS 40 LVL OL
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.