Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ersel.A

asyouwish olum bu forumda sen olmasan biz napardık

Bişiler yazarken kelimelerini dikkat etmini öneririm...
  • AsYouWish adamımsın evlat bilgilerin için sağol gözüm görüşürüz "Olm"
    Bir bayana "olm" demek ne kadar ironik bir durum deemi
  • WhiteRider abi hayatımda senin kadar eğlenceli birisini tanımadım diyebilirim.. Yani, beni güldüren istisnai kişilerdensin..
  • teşekkürler ama extra çaba harcamıyorum...Bilgiler ve kaynaklar ortada sadece araştırıp görmelerini sağlıyorum Ki görselerde gereksiz TOPİC açmasalar da beni tropikal meyve suyu gibi karman çorman etmseler tam süper olcak
  • La olm White acayip acayip konuşma...
    Atıcam kafana bişiler şimdi =))

Uyuz oldum sana peşini bırakmicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FckuStyLe -- 26 Ocak 2007; 12:22:52 >
  • Halada ögrenemediler AsYouWish in bi bayan oldugunu...
    Bide şu kafayı değiştirsin arkadaş bu forum sadece erkekler için deildir...
    Herkesin erkek olucagını düşünüp yazmasın...Karşısındaki insan kızda olsa erkekte olsa...Kimse ahbabın deil "olm" kelimesini kullanıcak....
  • Hitap karşılıklı sevgi-saygı ortamında en önemli unsurlardan biridir. Eğer hoş bir ortamın oluşmasını istiyorsak unutmamalıyızki karşımızdaki bizim ona seslenişimizden hoşlanmayabilir.
    Erkek ile erke veya bayan ile bayan sohbet içerisinde ise muahattap olunan kişi ile samimiyseniz biraz serbest olabilirsiniz.
    Ama bir erkek ve bayan konuşurken dikkat edilmeli, yanlış anlaşılma olabilir.
    Mesela bayanlar veya erkekler kendi aralarında konuşurlarken sıcak bir ortam varsa bir de (yaş sorunu yoksa) gidip:
    -Efendim siz nasılsınız?
    -İyiyiz sağolun, sağolun.. muhabbetinin geçmesi ne kadar garipse aynı şekilde erkek ile bayan diyaloğunda da:
    -Pşşt nasıl geçti hafta sonun, naber?
    -İyi be abi senden?(Tabi bunlar örnek) şeklinde bir konuşma geçmesi de hoş değildir...
    Olayları görgü kuralları çerçevesinde değerlendirmek lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: achılles

Hitap karşılıklı sevgi-saygı ortamında en önemli unsurlardan biridir. Eğer hoş bir ortamın oluşmasını istiyorsak unutmamalıyızki karşımızdaki bizim ona seslenişimizden hoşlanmayabilir.
    Erkek ile erke veya bayan ile bayan sohbet içerisinde ise muahattap olunan kişi ile samimiyseniz biraz serbest olabilirsiniz.
    Ama bir erkek ve bayan konuşurken dikkat edilmeli, yanlış anlaşılma olabilir.
    Mesela bayanlar veya erkekler kendi aralarında konuşurlarken sıcak bir ortam varsa bir de (yaş sorunu yoksa) gidip:
    -Efendim siz nasılsınız?
    -İyiyiz sağolun, sağolun.. muhabbetinin geçmesi ne kadar garipse aynı şekilde erkek ile bayan diyaloğunda da:
    -Pşşt nasıl geçti hafta sonun, naber?
    -İyi be abi senden?(Tabi bunlar örnek) şeklinde bir konuşma geçmesi de hoş değildir...
    Olayları görgü kuralları çerçevesinde değerlendirmek lazım..

+99999

Karşındaki kişinin nasıl olacagını bilemezsin...onun için daha dikkatli olması lazım Ersel.A arkadaşımız...

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!gerçektenmi?
    asyouwish bir kızmkı?
  • eet...Kız arkadaşım...
    Bi sorun olmaz inş.
  • ya siz hiç kişilerin profilinede mi bakmıyorsunuz ya bu kadar araştırma meraklısı insanlarsınız..!!! helal ne diyim

Bu arada evet asuwish FckUstyLe in kız arkadaşı ama fuckustyle erkekmi asıl bunu tartışmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteRider

ya siz hiç kişilerin profilinede mi bakmıyorsunuz ya bu kadar araştırma meraklısı insanlarsınız..!!! helal ne diyim

Bu arada evet asuwish FckUstyLe in kız arkadaşı ama fuckustyle erkekmi asıl bunu tartışmak lazım

Bu kadar mizahın ancak yetenekle olabileceği kanaatine vardım en sonunda..
    (Hayatımda çözemediğim meselelerden olmaya başlamıştı)

• quote:

ya siz hiç kişilerin profilinede mi bakmıyorsunuz ya bu kadar araştırma meraklısı insanlarsınız..!!! helal ne diyim

La White bulaşma bana çocugun olmaz valla

• quote:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!gerçektenmi?
    asyouwish bir kızmkı?

Bu arada Ersel.A, bahsettiğim görgü kurallarına göre "kız" kelimesi yerine "bayan" demen daha nazikçe olur..
    Yani olaya AsYouWish'in açısından bak, mesajını gördüğünde biraz garip olur herhalde..
  • abi acı banaaa
  • quote:

abi acı banaaa

Acımak yok olm sana =))
    çekicegin var benden dur daha ne bunlar eziyet edicem sana işkence yapıcam
  • quote:

quote:

asyouwish bir kızmkı?

Bu arada Ersel.A, bahsettiğim görgü kurallarına göre "kız" kelimesi yerine "bayan" demen daha nazikçe olur..
    Yani olaya AsYouWish'in açısından bak, mesajını gördüğünde biraz garip olur herhalde..

+9999

Benim yazmak istediklerimi...Sen yazıyorsun sanırım...Olanlar biraz sinir yaptıda bende
    Kafamda o kadar şey kuramıyorum sinirden dolayı

• Abi beni çarmıha geer,Elektrik buggi yap üzerimde,Çiğne beni
  • yok abi...çinlilerin yöntemini uygulicam sana...
    bi direge bağlicam seni kafayıda kazıtıcam...
    yukardan yavaş yavaş su damlatıcaklar...
    bi süre sonra o damlalar acayip baskı yapıcak kafada...
    ve çıldırcaksın...delirticem seni =)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: FckuStyLe

quote:

quote:

asyouwish bir kızmkı?

+9999

Benim yazmak istediklerimi...Sen yazıyorsun sanırım...Olanlar biraz sinir yaptıda bende
    Kafamda o kadar şey kuramıyorum sinirden dolayı

Ne demiş atalarımız aklın yolu birdir. Yani mantıklı olmak kaydıyla herkes sonuçta aynı görüşte birleşir.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.