Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FckuStyLe

yok abi...çinlilerin yöntemini uygulicam sana...
    bi direge bağlicam seni kafayıda kazıtıcam...
    yukardan yavaş yavaş su damlatıcaklar...
    bi süre sonra o damlalar acayip baskı yapıcak kafada...
    ve çıldırcaksın...delirticem seni =)))

benim bildiğim başka bir çin işkencesi var onuda hem sana hemde şu gereksiz Topic açıp POLEMARCH,AsYouWish,Shadowmastif ve daha nice insanların vermiş olduğu bilgilere hakaret nitelğini taşıyan geereksiz topic açanlara uygulıycam ama sana acıyorum arada tanıdıksın yabana gitme sen bana gel ben o işkenceyi 1vs1 yapacam sana
  • abi durun o zaman asıl bu konuda konuşmuyalım asıl asyouwishe bi soralım fckustyle onu üzüyomu yoksa iyimi davranıyo?
    not:kesin üzüyosundur kızı
  • 1.Olarak üzmem yada üzmemem seni hiçmi hiç alakadar etmez...
    2.Olarak saçmaladın ve saçmalamayada dvm ediyorsun bence daha fazla konuşma çünkü ii niyetimi kaybedicem...
    3.Olarakta daha fazla AsYouWish ile konuşma...

Keşke imkan olsada Forum +18 yada +20 yapabilseler....
    Düşünemeyen , konuşmasını bilmeyen insanlarla konuşmak zorunda kalıyoruz...

D.N : Bunu AsYouWish sölüyor (telefonda konuşuyoruz-sen salaksın anlayamazsın die özellikle yazdırdı)
    Bu senin üstüne vazife deil...Ne seni ne de başkasını ilgilendirmez...Sen şimdi bunada inanmazsın gece 1 den sonra kendi nickimle msj gene atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FckuStyLe -- 26 Ocak 2007; 20:03:57 >
  • +20 yaparlarsa ben gıremem yaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

+20 yaparlarsa ben gıremem yaaaa

Zeka yaşı olarak yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

+20 yaparlarsa ben gıremem yaaaa

Senin için Özel oylama yaparız kafanı yorma sen

• @ Ersel.A

bak dostum öncelikle benim hayatım seni ilgilendirmez hatta kimseyi ilgilendirmez!!! bu söylediğinede işin aslı fazlasıyla kızdım... burası Hero Online topic i Paparazi deil.. sakin olmaya çalışıyorum ama gerçekten zor benim için.. eğer beni üzüyo olsa -ki öyle bişiy yok- hem seni alakadar etmezdi hemde bu konumda olmazdı.. bi daha hakkımızda bi yorumda bulunursan bu kadar sakin olamayabilirim.. ÖZEL HAYAT adı üstünde özeldir karışılması da sinir bozar.. şaka kaldıramayacak bi durum... buna dikkat et!
  • tamam ya kızmayın
    hem foruma girmek zeka yaşı ile olsa forumdaki en yaşlı adam olurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

tamam ya kızmayın
    hem foruma girmek zeka yaşı ile olsa forumdaki en yaşlı adam olurdum

Yazdigin şeylerden zeka yaşın belli oluyor...
  • senden daha zeki olduğummu belli oluyor?
  • quote:

senden daha zeki olduğummu belli oluyor?

He ya çok zekisin anlatamam...
    Herkes anladı ne kadar zeki oldugunu bence daha fazla yorma kendini...
    Okuma , yazmayıda bilmek kolay deil senin için buda bi başarıdır...
  • quote:

senden daha zeki olduğummu belli oluyor?

Ersel Eğer 1 bir kere daha cevap yazarsan seviyemi koruyamicam kapa çeneni sorduğun soruyada dikkat et.. sadece aklı dedikoduya basan insanlar böyle bişiyi düşünür(eski msj ın için söyledim).. zeka durumunu sen düşün artık başarabilirsen.. ve sen deil ondan zeki olmak onun tırnağı bile olamazsın... tanımadığın insanlarla ilgili pek konuşma.. bizde seni tanımıyoruz haklısın ama sorularından belli oluyor ve bizimkilerden de belli oluyor! tekrar düşün lütfen ve başka bişiy yazma..

bu konudaki son iyimser msj ım 1 cevap daha verir BİZİ rahatsız edersen bu kadar sakin cvp vermem...

• ben clienti indirdim fakat şöle bir hata veriyo halen var olan dosya oluşturulamaz :(
  • nasıl bır hata ss koyarsan yardımcı olabılırım sanırm..
  • ersel sen kimsinde onlara karışıyorusun gerçektende adı üstünde özel hayat ben sana aynı şey desem sen nasıl karşılardın empati yap biraz yani senin anlayabileceğin şekilde söyliyeyim(zeka yaşın seviyesinde yani)kendini başkasının yerine koy bana kalırsa bu yazdıklarından anlaşılan zeka yaşı olarak sen doğmadın bileve asyouwish doğru söylüyuor bu bir forum sitesi Papa-razi'nin forumu değilbu yüzden laflarına dikkat et bu forumdaki arklara bi laf diycek ken bu lafları 4-5 defa düşün

• Düşünmek hel bide HERO ONLİNE forumunda yok abi yılın bomba esprisi bu
  • haklısın düşünen var ama forum ortalaması olarak kimse düşünmüyo denilebilir düşünenlerin hakkını yemeyelim bare
  • tabiiki cnm onların yeri ayrı zaten onlarda aynı fikirde birlik oluştururlar kanımca
  • ooo çok saol süper döküman
  • tamam o konuyu kapatalım ama inşallah sorularıma yanıt verirsin asyouwish
    1.bu sitede forum nasıl açılıyo?
    2.benim üzerimde unkwom(tam hatırlamıyom)-novice yazıyo ama bazı kişilerde namaless-citizen yazıyo neden?
    3.daha 50lvl olmadım ama 50lvlde 2değişik assassin çeşitinden birini seçicekmişim kimden seçicem?
    4.assassin çeşitlerinde hangisinin ne tür özellikleri var?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.