Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darks n man

Yahu o bu değilde ben bir türlü acc alamıyorum! Bi türlü adresime mail gelmiyor...

Arkadaşım E-mailine gelmiyecek zaten direk giriceksin oyuna Bknz:Üye olduktan sonra en son sana bütün bilgileri gösteriyor onları kopyala sakla! ...ben saklamamıştım sonra ne oldu şifre değişemedim..sorun yoktu da zati kimse şifremi bilmiyordu ban yiyen charım yani....2. charda herşeyi sağlama aldım artık cafeden girmiiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

sen cok zekisin ya seni bizim üniversiteye alalim öğretim üyeliği yaparsin.....

biz capulcu değiliz anlamayan biri hic hiç değiliz biraz düzgün konusursan sewinirim...

sen çok daha zekisinki hiç bişiyi okumamışsın.. ideal char ne die sorduklarında şöyle bi yazı geçiyordu "herkes örnek verdiğini char için; nedenlerinide yazarsa yeni başlayan ark lara daha çok yardımı olur" en ii stat sorulduğundada str dex ve int neye yarar anlatıldı ve defalarca denildiki "ne işe yaradıklarını bildikten sonra siz karar verirseniz daha ii olur".. yeterince açık deil heralde bu ibareler yada siz okumamışsınız...
    biz bu nedenle bıraktık forumu çünkü OKUMUYOSUNUZ biz aynı şeyleri herkese özel defalarca yazmak zorunda deiliz... yeterince yardımımızı yaptık senin gibi üşengeçler yüzündende bıraktık.. sonrasını kendiniz çözün nede olsa geçmiş konuları okumayı akıl edemiceksiniz..

Herkese KO dan ve KOculardan uzak eğlenceli ve seviyeli oyunlar dilerim..

• quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

sen cok zekisin ya seni bizim üniversiteye alalim öğretim üyeliği yaparsin.....

biz capulcu değiliz anlamayan biri hic hiç değiliz biraz düzgün konusursan sewinirim...

Sadece anlamak yetmez, okumak gerekir.. İstersen beyin kıvrımların Einstein'ınkilerin iki katı olsun ama okumadıktan sonra...
    Yaşı boş ver ama öğretim üyeliği yaptırma bana. Senin gibiler yüzünden de lâkabım inek zaten..

• arkadaşlar oyunda bir ıd den dier ıd ye maille item ve para aktarılıyomu(eski ıd den yeni ıd ye)
  • arkadaşlar bir ıd den dier ıd ye para ve item aktarılıyorumu???(eski ıd den yeniye)

Nick:LostMan
    Level:2Dan8Kyu
    Server:Dragon 1-3-8 takılırım
  • Aktarılıyor fakat ikisi de o sırada oyunda olursa. Ama Knight Online'daki gibi posta atamıyorsunuz. Sadece Carrier Pigeon(Posta Güvercini) adı verilen ve Tavern Clerk'lerden alınan kuşla mesaj iletebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 6 Şubat 2007; 21:16:24 >
  • BEN BU OYUNU SİMDİ YUKLUORUM SİZCE HANGİ SAWASCIDAN OLAYİM?
  • ACHILLES ABİ BANA YARDİM EDER MİSİN BENDE YENİYİM MSİM: kazuya.gs@hotmail.com
  • slm Arklar bana yardım edebilecek bi ark warsa hero onlie ile ilgili bu adresi eklesin forumdaki bazı acıklamaları okudum ama bir kac sorunum war=)
    adresim>>>jjejeje@msn.com yardımınızı beklıyorum
  • tşkkürler
  • Oyun şuanda açılıomu bilen varmı Bende Weekly Maniancty gibi bişeyler yazıyor.
  • her cuma günü bakım olur öğlen 12 ye doğru açılır bebekali sen hiç ko oynadınmı abysste nicki kazuya olan biriana avrat küfrediyoduda başka soriyim dedim dediğim 1 yıl öncesinin olayı tabi nerden kaldıysa aklımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

her cuma günü bakım olur öğlen 12 ye doğru açılır bebekali sen hiç ko oynadınmı abysste nicki kazuya olan biriana avrat küfrediyoduda başka soriyim dedim dediğim 1 yıl öncesinin olayı tabi nerden kaldıysa aklımda

yardım için saol.ko oynuyordum ama abysstede değil ares serverindaydım. lvl 45lık varı mage sattım şuan sro ve heroda at koşturuyoum
  • sana değil bebekaliye sordum edanada abyss te taklıyordu 3 kattı yanılmıyorsam
  • bende indirdim patchleri yüklüo daha 8/25 devam edio hadi bkaalım
    beni etkileyen ücretsiz olması ve de cabal online gibi skill efektlerinin olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

bende indirdim patchleri yüklüo daha 8/25 devam edio hadi bkaalım
    beni etkileyen ücretsiz olması ve de cabal online gibi skill efektlerinin olması

Sro ya 10 Çeker
  • valla güzel 1 dan 0 kyu şuan yani 10 level 2 tane wolf bi tane bear war yani itemler felan güzel suan yani levelime göre en iisi skillerimide açtırdım spear skili ne güsel
    canım çekti bi girem bide o dragon castledeki o müziğe bayılıyorum Çin Çan Çon
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

valla güzel 1 dan 0 kyu şuan yani 10 level 2 tane wolf bi tane bear war yani itemler felan güzel suan yani levelime göre en iisi skillerimide açtırdım spear skili ne güsel
    canım çekti bi girem bide o dragon castledeki o müziğe bayılıyorum Çin Çan Çon

sen silent valley müzigini görmedin
    ya da bamboo mountain

• Hero Online bölümünün artık zevki kalmadı.. Her ne kadar kurallar koyulsa da... Buraya moderatör getirilse ancak olur bu iş ama artık eski halini alır mı bilmem.. Başlangıç rehberinde sorulan sorular ne kadar komik..
    Artık forumu diğerleri gibi ben de bıraktım. Ta ki araştıran, seviyeli kullanıcılar gelirler foruma o zaman ben de gelirim, ama.. Bana yardımcı olan herkese teşekkürler.. Kendinize iyi bakın..
  • bb diğer forumda görüşürüz
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.