Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SithMASTER

quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

çok teşekkürler peki oil nerden bulunur?

oili southern plainsteki hill deki yaratıklardan bulabilirsin

düzeltiyim sp deki venom clan valkyrie dan bulunur spear lı gacılar yaneonlardan düşürdüm 1 tane

• arkadaslar burada klan sahibi varsa sesleniyorum adım oyunda MsbSholl benide aranıza alırsanız cok sevinirim 2 günde 15 lwl oldum oyunda neredeyse hic Türk görmedim 1-2 kisi dısında onlarda pas vermediler yardımcı olursanız cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msbsholl -- 1 Mart 2007; 13:48:14 >
  • hill neresi oluyor?
  • bence güzel bir topic olmuş ,eline sağlık
  • Arkadaslar bu meslek secimlerini nerden yapiyoruyz.Hunter assasin falan?????????????
  • quote:

hill neresi oluyor?

sp de haritada bi ev görcen git oraya
  • ya kardeşler heroyu indirdim bütün herşeyi kurdum oyuna giriorum daha charım yok serfver a giriorum charackter açacam küt oyun kapanıo xtrap hata verio biriniz bi yardımncı olun plsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarizmatiQ

ya kardeşler heroyu indirdim bütün herşeyi kurdum oyuna giriorum daha charım yok serfver a giriorum charackter açacam küt oyun kapanıo xtrap hata verio biriniz bi yardımncı olun plsss

http://forum.donanimhaber.com/m_12318078/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

quote:

Orjinalden alıntı: KarizmatiQ

ya kardeşler heroyu indirdim bütün herşeyi kurdum oyuna giriorum daha charım yok serfver a giriorum charackter açacam küt oyun kapanıo xtrap hata verio biriniz bi yardımncı olun plsss

http://forum.donanimhaber.com/m_12318078/tm.htm

kardeşi tşk ederim ama onuda yaptım :D olmuo yine aynı hata

• arkadaşlar yeni üye oldum.oyunda 40lwl deyim.ingiliscem olmadığı için hiç bir şey anlamıyorum buraya kadar körükörüne gelebildim. bana yardımcı olursanız çooksevinirim soru1,prty kabulettiğimed nasıl iptal edebilirim?2,basen benden birşeyler isetyorlar veya vermek nasıl alabilirim veya verebilirim?.
  • Parti iptal:
    Kendi adamının üzerinde, Ctrl+Click => orada parti sözcüğü geçen bir ifade olması gerek, ona tıkla.

Trade atma:
    Tekrar kendi adamının üzerinde Ctrl+Click => Trade'e tıkla.

Trade penceresinde alıp verme:
    Orada senin item'larını koyduğun küçük karelere bölünmüş kutuya vermek istediğin item'larını koyarsın. Eğer para vereceksen orada bulunan altın simgesine tıkla para miktarını gir. Sonra "ok" tuşuna bas. Karşı tarafında basmasını bekle, gerçekleşir. Umarım yardımcı oalbilmişimdir.

İyi akşamlar..
  • abi skill sıfırlamam ve stat sıfırlama gitabını resimle gösterirmisiniz?
  • SS filan varmı
  • dalga mı geçiyosun
    http://forum.donanimhaber.com/m_11856589/tm.htm
    resim bölümü var arasan(bu video kıyak hee)
  • quote:

abi skill sıfırlamam ve stat sıfırlama gitabını resimle gösterirmisiniz?

cevap yokmu???
  • bir konu acılmıstı oyle araştırırsan bulabılırsın arkadasım !
  • peki 1dan 0kyuda yani lvl 10 da eqer meslek secmediysek tekrar secebiliyomuyus daha sonra ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesy12

peki 1dan 0kyuda yani lvl 10 da eqer meslek secmediysek tekrar secebiliyomuyus daha sonra ?

istediğin zaman seçersin ama lvl ilerledikçe job skillerine ihtiyacın olabilir
  • tüh ben bu oyunu oynamak istiyordum fakat kota dolmasın diye gittim arkaşın bilgisayarından direk aldın hero online klasörünü..tabiki çalışmadı.şimdi kim beklicek o kadar.....
  • ben de indiriyorum şimdi %46 ama bayağı yavaş iniyo
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.