Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey sormak istiyorum.Bazı kişilerde ateş şeklinde,bazılarında mavi-beyaz bi ışık şeklinde bazılarında da yeşil şekilde parlayan silahlar var.Ama yanlış anlamayın.Silah parlamıyo da etrafında kırmızı vb. parçacıklar uçuşuyo.O nasıl oluyo?
  • Legend:1 görevinde çıkan silahlar. Özelliği ise 1 level'da bile kullanılabilmesi. Min dam.: 50 Max dam.:55 gibi bireşydi sanırsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

Legend:1 görevinde çıkan silahlar. Özelliği ise 1 level'da bile kullanılabilmesi. Min dam.: 50 Max dam.:55 gibi bireşydi sanırsam.

Yardım için çok sağol.
  • bu kadar şeyi gördükten sora oyuna baslamaya karar verdim
    oyunda trade gibi bişi var mı yani yardım edebilir misiniz
  • zip code ne nerden bulcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

Parti iptal:
    Kendi adamının üzerinde, Ctrl+Click => orada parti sözcüğü geçen bir ifade olması gerek, ona tıkla.

Trade atma:
    Tekrar kendi adamının üzerinde Ctrl+Click => Trade'e tıkla.

Trade penceresinde alıp verme:
    Orada senin item'larını koyduğun küçük karelere bölünmüş kutuya vermek istediğin item'larını koyarsın. Eğer para vereceksen orada bulunan altın simgesine tıkla para miktarını gir. Sonra "ok" tuşuna bas. Karşı tarafında basmasını bekle, gerçekleşir. Umarım yardımcı oalbilmişimdir.

İyi akşamlar..
  • Bilgiler için teşekkürler savulun geliyorum
  • ben statlar1 yanl1s wermisim skill acam1orm yard1mc1 olabilirmisiniz ??
  • anca stat sıfırlama kitabı alırsan olur oda para ile satılıyo
  • tSkLEr kitab1 buLmaya calscam 2dan 6 kyu oldum skill acamad1m heal felan ac1k :(
  • süpe bilgiler eline sağlık
  • hiç bu oyunu oynamadımda silkroad gibi mi bu oyun
  • Oynayanların sayısı az. Ben şahsen Silkroad'daki lag'ı dahil etmezsek ikisini de eşit görüyorum. Burada fazla lag yok. Çok kalıp bir oyunda değil, kendi zevklerine göre oynayabiliyorsun.

Saygılarımla..
  • polemarch bilgi için saol oyuna yeni baslıyorum ve işime yaradı ii oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cNYs

Ben oyunu oynamıorum ama böle detaylı açıklamalar yapanları gerçekten uraşları için canı gönülden kutluyorum. Tebrikler...

aynen
  • POLEMARCH DOSTUM ELİNE SAĞLIK.
    BEN WARRİOR OKCUYUM LVL İM 46
    SKİLLERİ STATLARI EN İİ NASIL VEREBİLİRİM
    VEYA EN COK HANGİSİNİ VEREYİM.
    BİRDE MADENCİ OLMAK İSTİYORUM GEREKLİ BİLGİLERİ YAZARSAN SEVİNİRİM.
    CEVABINI BEKLİYORUM BY.
  • oyunu yukledım girdim şifremi ıd mi yazdım dragon 5 e tıkladım... create charactere tıkladım 1. adamı seçtim snra adamı anlatan bi ekran geldi sadece select cracter ve previus var basabilecek ne yapcam ... previuısa basıorum game starta basıorum char açın dio yardım edermisiniz
  • hala cvp yok hll
  • Yaaa ben şimdi oyunu indiriom orada telefon no,birde adress istio yazcam mı sanki ?
  • selam arkadaşlar
    bende hero online a yeni başladım şu an 21 lvl im
    skillerimi hep sword a verdim şimdi okçu olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
    bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.