Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O da silah skill'i oluyor işte. Verdiğim linke bakarsan çözersin.
  • [Çözüldü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 19 Nisan 2007; 17:50:58 >
  • arkadaslar öncelikle slm ya ben sadece bir seyi bulamadım oda otamatik pot basma.sürekli kendim basıyorum int potu ile str potunu ama bu seferde kasma işi yavaslıyo bu oyunda otamatik pot basma nasıl oluyor
  • Bu oyun SRO gibi değil. Bunda bot denen bir olay var, o da izin verilmeyen bir şey. Yasal değil yani.
  • oyunda aşağıda ortada 1den 8ekadar olan sayılar var potları o sayıların üzerine koyuyon ve savaşırken hangi sayının üzerine koymuşsan o sayılara basıyon
  • MükemmeL oLmu$ saqoL
  • teşekkürler paylasımın için; ama grafiklerini daha güzel yapabilirlerdi.
  • kardes helal olsun valla ne dokuman olmus hıc sıkılmadan okudum valla tekrara helal olsun denek lazım oyunu gercı ogrendıgım gec oldu ama olsun denıcem 1mayısta kota sıfırlansında ındırıyım
  • nolur çabuk yardım edin ben oyunu indirdim paketlerden 106.yı yüklerken ben direk 137yi indirdim yeniden açtım ilk baştaki yeri play game dedim kenarda bişey çıktı sonra yok oldu oyun açılmadı bunu nasıl halledebilirimmm
  • yada nasıl üye olcam anlatın pls
  • türk clanında herkes veletmi ya yokmu büyük biri

bu arada iki tane çarım var kolekraldogujan ve dogujans die
  • Slm RichRich.Kısaca Rich Diye Bilirsiniz Bu Arada Hero Online İle Bir Sorunuz Warsa Sorabilirisiniz

Nick:DeHseT
    Level:3dan 1kyu
    Dragon:4-6-1-
  • POLEMMARCH MSN VERİRMİSİN Plz....
  • BuNa Üye Olamadımm..!!
  • bende sro oynuyodum ama 2 gündür oyuna giremiyodum

indirdim bu oyunu ama yarım saattir update ediyo.. bakcez nası acep...
  • güzel oyuna benziyor
  • ya biri benim yeni charı kasabilirmi eski charı satatleri yanlış verdim diye sildim
  • rich bu arada bende bişi tam bilmiyom başka bir adama saldırmak için ne yapmak lazım
  • blacksmith ne işe yarıyo anlatsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Ya iyi güzelde hangi chara hangi stat pointi basıcaz??

ewet ya ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.