düzeltemezsin ama 30dolara hero tavernde skill sıfırlama kitabı var kredi kartı çek veya bankamatik kartı geçiyo yanlız telefon numarasından tut açık adrese kadar her şeyi soruyo
eline saglık kerdeşim benim
Sağol,güzel bir oyuna benziyor.İnsin başlıcam oyuna
Lvl 40 ım ve 7 lvl tame skillim var.Kartal yakalayabilir miyim?
İndirdikten patch istemiyor değil mi?
Cabal indireyim dedim. 4 patch indirmen gerekiyor. Patchin tanesi tam 8 saatte indi!!
slm ben yeniyim bişey sorucam lütfen yardım edin konuyu orta yerden kesmek gibi olmasın da , kusura bakmayın ben the ruthless blade açtım,dex isteyen kılıcı kullanmak istiyorum hangi jobu seçmeliyim ,statları nasıl dağıtmalıyım,olmak istediğim şey iyi mi lütfen cevaplayınız ha bi de cevap verecek olan kardeşler skilleri de olmak istediğim şeye göre nasıl dağıtacağımı söyleyebilir mi (ama tabi isterse)
sorduğuma pişman oluyom kardeşler kimse yardım etmicek mi
GERCEK GUZEL COK SAOL
cok guzel anlatmısın ben 0dan 7 kyu :) ama skılı acamadım yaaabıde erkek savascı str sword gıyıom genelde str veryıom her level up da 2str 1 dex 1ınt gbazen 2str 2ınt verıyom dogrumu yapıyom
ben 1. charı seçtim str mi dex mi yoksa int mi vrcem
ya of babam bilgisayarı kaldırdı şimdi kafeden yazıyom hazirana kadar foruma ve oyuna girmem çok zor morelim çok bozuk ya şu notlarım iyi olsaydı da keşke bilgisayar kalkmasaydı
quote:
ben 1. charı seçtim str mi dex mi yoksa int mi vrcem
Kullandığın silaha göre.. Mesela, Strength gerektiren silah kullanıyorsan, slah kadar Strength gerisini Dexterity ve İntelligence.. Ayarlıycaksın.. Eğer Dexterity silah seçersen, tersini..
Öncelikle merhaba...
İlk defa mmorpg türü bir oyun oynuyorum ve hiç alışık olmadığımdan açıkcası pek birşey beceremiyorum.
1 dan oldum şimdi ne yapacağım acaba biri açık ve net şekilde tarif edebilirmi ?
Ayrıca messengera birilerini ekleyemiyorum yada ekliyorum fakat yazamıyorum biraz detaylı bilgi lütfen.
Hayırlı günler.
Nickim aranelx bu arada.
baba sen mükemmelsin bende bu oyun var şu anda yeni başladım ben fazla bilmiyordum anlattığın çok ii oldu eline emeğine sağlık ben dan nedir onu bilmiyordm senden öğrendim çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: aranelxtr
Öncelikle merhaba...
İlk defa mmorpg türü bir oyun oynuyorum ve hiç alışık olmadığımdan açıkcası pek birşey beceremiyorum.
1 dan oldum şimdi ne yapacağım acaba biri açık ve net şekilde tarif edebilirmi ?
Ayrıca messengera birilerini ekleyemiyorum yada ekliyorum fakat yazamıyorum biraz detaylı bilgi lütfen.
Hayırlı günler.
Nickim aranelx bu arada.
Hoşgeldiniz aranelx...
1 Dan olduysanız yapacağınız iki iş vardır. Meslek seçmek ve kullanacağınız silah için skill'i belirlemek. Meslek seçimi vs konular için,http://forum.donanimhaber.com/m_11513093/mpage_1/key_upgrade%252Cskiller%252Cmeslekler//tm.htm#12253253 bu konuda anlatılmış şeyler var. ondan sonrası ise malum, canavar keseceksiniz level atlayacaksınız. Oynadıkça alışıyorsunuz zaten öğrenirsiniz bir kaç günde. Anlamadığınız yer olursa yazabilirsiniz.
Çok teşekkürler fakat bi sorunum var kitap aldım meslek olarakta warior seçtim bana skill verdi sanıyorum buff bunun kullanımı hakkında bilgim yok tıklamaya çalışıyorum tıklanmıyor. Knight onlineı kısa süreliğine oynamıştım onda tıklayarak kullanabiliyordum ama bunda tıklamayı bulamadım dediğim gibi ayrıca guilde nasıl katılacağımıda bilmiyorum ve tabi son olarakda questler. Daha önce hiç mmorpg oynamadığımdan (3 günlük ko macerası hariç) bilgi sahibi değilim.
Daha önce MMORPG oynasanız da zor çözersiniz çünkü bu oyun diğerlerinden farklı. Özellikle KO'dan..
Warrior skill'i bell bir süreliğine attack ve defans artırır. Skill'in yanında bulunan "+" tuşuna basarsanız, seviyesi yükselir. Tabi bir o kaadar da SP(Skill point)'iniz gider. Onu tut sürükle hareketi ile, ekranın altında bulunan bardaki kutucuklardan birisine yerleştirin. Sonra sağ tık ile skill'i kullanabilrsiniz.
Guild daveti geldiğine kabul ederseniz guild'e girmiş olursunuz. Quest'leri öğrenmek için "q" tuşuna basın, oradan ne yapmanız gerektiğini okuyun.
Warioru seçtikten sonra verilen skilli oradaki 1 numaralı yere yerleştirdim fakat dediğim gibi basılamıyor.
Warrior skill'inin yanında "+" tuşu yok mu yani? Eğer yoksa oyunu silip tekrar yükleyin -ki vardır- var olduğu halde basılmıyorsa Skill Point'iniz yoktur.
Hallettim tekrar sağolasın.
Bu arada bide kitapçıdan skill almıştım acaba ne işe yarıyo o ?