Şimdi Ara

#######HERO ONLİNE######****Bu Oyunu Biri Bana Güzel Bir Şekilde Anlatsın*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım sevdim ama!!!!!!Oyun çok karışık ya birisi oyunu baştan sona kadar anlatsın yada ben merak ettiklerimi soriyim.
    1-Mesela ben kayboluyorum arada sırada towna nasıl gidecem.Bi item gerekiyosa nerden alacam tam olarak anlatın
    2-Skill açma işlemini skill kitaplarını tam olarak anlatın.
    3-Oyundaki Pvp sistemini doğru düzgün anlatın.Knighteki gibi CZ,Savaş falan varmı.
    4-Oyundaki önemli npclerin ne sattıklarını.
    5-Vede en önemlisi sizden bir ricam olacak LÜTFEN BÜTÜN TÜRKLER Bİ SERVERDE TOPLANSIN BOŞ BİR SERVER OLSUN BEN DRAGON 7 DİYORUM Lütfen bu dediklerimi cvplandırın.
    Lütfen konu dışına çıkmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo6161k -- 12 Ekim 2006; 14:56:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo6161k

Ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım sevdim ama!!!!!!Oyun çok karışık ya birisi oyunu baştan sona kadar anlatsın yada ben merak ettiklerimi soriyim.
    1-Mesela ben kayboluyorum arada sırada towna nasıl gidecem.Bi item gerekiyosa nerden alacam tam olarak anlatın
    3-Oyundaki Pvp sistemini doğru düzgün anlatın.Knighteki gibi CZ,Savaş falan varmı.
    5-Vede en önemlisi sizden bir ricam olacak LÜTFEN BÜTÜN TÜRKLER Bİ SERVERDE TOPLANSIN BOŞ BİR SERVER OLSUN BEN DRAGON 7 DİYORUM Lütfen bu dediklerimi cvplandırın.

1. sana gm yoluyla sorulan basit matematik işlemlerinden çıkan kutuları açarak ya da tavern lerde satılan sar renkteki adları return of charm olan kağıtları kullanarak bulunduuğun haritanın tavern ine yollar
    2.skill açmak için ilk önce lvl 10 yani 1dan olman lasım 1dan olunca bookstore ... adında bi adam var dragon castle da bu adamdan kullandığın silaha göre uygun olan ktabı alıosun ama bişeye dikkat et kitabı kullanmak için int inin en az 15 olması lasım herneyse bu kitabı alınca üstüne gel ve sağ tıkla kitap kaybolucak daha sonra B tuşunu kullanarak skill ekranına geliosun ve en üstte bi kitap var bu kullanabiliceğin skillleri barındıran kitap bu kitabın yanın da + , - işaretleri var + ya basarak ilk skill i açıosun ama her arttırmak için belli sayıda skill point inin olması lasım kitabın seviyesini + ya basarak 1 e yükseltince ilk silah skillin açılıo ve skill e basılı tutarak aşşağıdaki slotlara koyuyoruz ve o slottaki rakama tıklayarak kullanabilioruz
    NOT=sp sayını görmek için B tuşuna basarsan çıkan yerin altında yazar
    3.pvp tam emin olmasam da anlatim dragon castle ın kuzey kapısındaki gurdlarda bounty list var bu liste sayesinde başına ödül konan adamları bulabilirsin ama onları öldürme imkanın olması için 250k yı gözden çıkarman lasım bu şekilde para kazanıosun birde lvl 40 da arenalara girerek savaşlara giriosun bir nevi pvp oluor bir çok oyuncu burda savaşıo
    4.bunu araştırarak örenmeni tavsiye ederim ama şöle diiim boookstore.... olarak gidenler skill kitapları , tavern..... olanlar can ve chi potları genelde ayrıca 1. de de dediiiim gibi ışınlanma kağıtları , ornoment... olanlar yüzük ve dier aksesuarları dier hepsi genelde aynı
    5. eğer türklerle aynı server da oynamak istiosan lvl 10 olduktan sonra U ya basarak forumda yazan nickleri eklersen onlar oyuna girdiğinde bilgi gelir ya da sen tekrar U ya basarak onların bulunduğu server ı , bulunduğu haritayı örenebilirsin ya da gene U ya bastııında gelen sayfada nick in üstüne gelip sağ tıklayıp contack dersen onunla konuşabilirsin

• Çok sağoalsın.Ben Cuma ve haftasonları girebiliyorum oyuna.Genelde D7.Tekrar Sağol
  • silov gayet güzel anlatmış,bize bişi kalmamış..
  • evet DoLZ, silov'un konuyu gayet güzel anlattığını gayet güzel bir şekilde anlatarak konuya derinlik katmış
    bana bişey kalmamış

:?
  • eet ya bize annatacak bişi kalmamış
  • guzel anlatmisn arkadasim saol ... faydali oldu ! ve bu arada dedigniz Turk guildi hangi serverda takiliyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: faim(PuLse)

guzel anlatmisn arkadasim saol ... faydali oldu ! ve bu arada dedigniz Turk guildi hangi serverda takiliyor ?
    hangi türk guildi shaolardaki mi zhuang lardaki mi ???? gerçi hepsi dağınık oluo guild üyelerinin ama benden tavsiye yardım almak için guilde girceksen hiç yorulma direk kendin kasmaya devam et
    ben guilde girmeden lvl 37 dim guilde girdim lvl 39 olmuştum yardım alamıosun anlican herkes kendi derdinde oluo ama kesin yardım etcek birini bulursan guild üyesi kaçırma derim belki silah at vb şeyler verirler

• quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: diablo6161k

Ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım sevdim ama!!!!!!Oyun çok karışık ya birisi oyunu baştan sona kadar anlatsın yada ben merak ettiklerimi soriyim.

1. sana gm yoluyla sorulan basit matematik işlemlerinden çıkan kutuları açarak ya da tavern lerde satılan sar renkteki adları return of charm olan kağıtları kullanarak bulunduuğun haritanın tavern ine yollar
    2.skill açmak için ilk önce lvl 10 yani 1dan olman lasım 1dan olunca bookstore ... adında bi adam var dragon castle da bu adamdan kullandığın silaha göre uygun olan ktabı alıosun ama bişeye dikkat et kitabı kullanmak için int inin en az 15 olması lasım herneyse bu kitabı alınca üstüne gel ve sağ tıkla kitap kaybolucak daha sonra B tuşunu kullanarak skill ekranına geliosun ve en üstte bi kitap var bu kullanabiliceğin skillleri barındıran kitap bu kitabın yanın da + , - işaretleri var + ya basarak ilk skill i açıosun ama her arttırmak için belli sayıda skill point inin olması lasım kitabın seviyesini + ya basarak 1 e yükseltince ilk silah skillin açılıo ve skill e basılı tutarak aşşağıdaki slotlara koyuyoruz ve o slottaki rakama tıklayarak kullanabilioruz
    NOT=sp sayını görmek için B tuşuna basarsan çıkan yerin altında yazar
    3.pvp tam emin olmasam da anlatim dragon castle ın kuzey kapısındaki gurdlarda bounty list var bu liste sayesinde başına ödül konan adamları bulabilirsin ama onları öldürme imkanın olması için 250k yı gözden çıkarman lasım bu şekilde para kazanıosun birde lvl 40 da arenalara girerek savaşlara giriosun bir nevi pvp oluor bir çok oyuncu burda savaşıo
    4.bunu araştırarak örenmeni tavsiye ederim ama şöle diiim boookstore.... olarak gidenler skill kitapları , tavern..... olanlar can ve chi potları genelde ayrıca 1. de de dediiiim gibi ışınlanma kağıtları , ornoment... olanlar yüzük ve dier aksesuarları dier hepsi genelde aynı
    5. eğer türklerle aynı server da oynamak istiosan lvl 10 olduktan sonra U ya basarak forumda yazan nickleri eklersen onlar oyuna girdiğinde bilgi gelir ya da sen tekrar U ya basarak onların bulunduğu server ı , bulunduğu haritayı örenebilirsin ya da gene U ya bastııında gelen sayfada nick in üstüne gelip sağ tıklayıp contack dersen onunla konuşabilirsin

evt güzel anlatmıışın ama atladığın bir nokta var.pvp ile ilgili.şimdi pvp sadece bountyden ibaret değil cz gibi bir mudo ıslandımız var.orası aynı cz gibi ama herkez tek(ben öyle biliyorum).şimdi oraya gidebilmek içinde önce zhuang yada shaolu olman gerekiyo sonra southern plainse gidiyon.orda shao dist.. ve zhuang dist.. var hangisindeysen onunkine git ışınlan gittiğin yerde haritayı büyüt orda mmudo ıslanda giden kapı var.ordan geç sonra town çekkendni savaş alanında buluyon zati.
    NOT:BU KONU BİRAZ GEÇ AÇILMIŞ YANİ ŞİMDİKİ GÜNLE BU KONUNN AÇILIŞ TARİHİİ BİRAZ UZAK GİBİ.
    O YÜZDEN ŞAŞIRMAYIN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.