Şimdi Ara

HERO ONLİNE çok tatlı bi oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
25.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • open beta testi yeni başladı.http://hero.netgame.com/ burdan kayıt yapabilir ve oyunu indirebilirsiniz.silkroad kinght karışımı bişeye benziyor bence çok güzel ama çözemedim bi türlü skilleri nerede ne yapıyoz.bide kurtdan başka bişey kesemiyroum ama oyun genel olarak çok güzel bi deneyin derim.türksüz zevki çıkmıyo:)

• ya bnm 18 lvl charım wardıda sıkıldım bıraktım
  • bende bugun yeni basladım ama hep kyu artiyo dan hic artmıyoo nasi dan'ı arttırabilirm yardim lutfen bu arada nickim gorkemo123
  • güzelde bu oyun beta normal olunca para olcakmış bende onun için başlamadım
  • ss var mi ss
  • süper bir oyun bende yeni başladım bi kaç arkadaşım öğretti bana deli bişey .. eer sorucağınız soru warsa bana sorun size her türlü yardım edebilirim
  • beyler bu oyun paralı mı beleş mi??? onu söleseniz herşey hallolcak
  • OYUN BELEŞ SADECE SİTESİNDEN DOWNLOAD EDİOSUN O KADAR !
  • paylaşım için saol
  • biriniz SS koysun ya güzel deilse bosuna indirmeyelim
  • kardeş şu anda betayı kapadılar sanırım yarın ya full download koyacaklar yada direk patch olarak wericekler bende bilmiorum ama sana tawsiem KESİNLİKLEEEEEEE İNDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİR ben abimle SRO delisi olmuştuk ben bunu gördüm SRO aklımın ucuna bile gelmio İNDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİR ama yarınki downloada bakarak indir şu anda betayı şimdi kapadılar... gayet süper oyun beni sardı eer şimdiki kapanma ile ilgili bilgisi olan warsa hemen paylaşırsa sewinirim yarın yeni downloadmu yapıcas yoksa direk patch mi yapıcas anlamadım daha
  • Al kardeş ben sana SS gösteriyim resimde 3dan 2kyu (32lvl) yum şu anda 4dan 2kyu (42lvl) yum oyun gerçekten çok güzel lvl 20den at'a binebiliyorsunuz lvl23 de jop(işinize) bağlı olarak Geyik(hunter) Kurt(asasin) Kaplan (pschian) Aslan (warior) olarak değişebilirsiniz bunlar binebilceğiniz hayvanlar birde

Kurt(lvl11) lvl 10da kullanabilirsiniz
    Ayı(lvl31) lvl 30da kullanabilirsiniz
    Şahin(lvl41) lvl 40da kullanabilirsiniz
    Kaplan(lvl51) lvl 50de kullanabilirsiniz

bu kullandığınız hayvanlarda sizin gibi LVL atlayabiliyorlar LVL atlaması için sürekli kullanmanız lasım
    bütün hepsi genel olara lvl55 de 1 kadame lvl 83 de 2nci kademe lvl atlıyor sizlerin leveli 99 kadar çıkabiliyor (zor ama ) genel özellikler böyle eğer oynamak için oyun arıyorsanız çok harika bir oyun şimdiden kolay gelsin ha bu arada oyunda 2 adet türk clanı bulunmaktadır 2sindede türk bayrağı var gelirseniz görürsünüz...

ve ayrıyetten oyunun resmi sitesine girip gerekli bilgileri bulabilirsiniz biraz İngilizce lazım ama artık çözersiniz :D

http://hero.netgame.com/

HERO ONLİNE çok tatlı bi oyun

• resim ve bilgiler için saol kardeş bilmeyenler için iyi oldu !
  • oyunu indirmeye basladım
  • kardeş çok saol bilgiler için ama Skilleri nasıl kullanıp açtırıos onları bi açıklasan? !
  • oyuna girdim bana biraz bilgi verin lutfen
  • BENDE DAHA BUGÜN BAŞLADIM ADIM LordTaneR SERVER 8
  • neden butun online ounları japonlar yapar yani nebiliyim bizim boyle yapılmıs (hala oynanan boyle deli gibi) gavurların girdigi bir oyunumuz yok iyi bir grafik falan neyimiz eksik ya
  • baba bizde ekipman eksik bilgi eksik we bizde takım ruhu yok herifler bi yapalım dio en az 40-50 kişi bi görev 2-3 kişiye düşüo hal öle olunca daha ii şeyler buluolar ama bizde taş çatlasa 20-25 kişi kişi başı 1 görev olunca zor oluo ondan bizde eksik çok BLIZZARD FOREVER japonlar yapıo demişsinde walla WOW we Diablo en çok ses getiren oyunlardır ki bu nun yapımcısı Blizzard Blizzard'da amerikan şirketiydi sanırsam...
  • allah allah oyun kaç saatte inio yoksa sorun bnd demi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.