Şimdi Ara

Hero Online (İncelikler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oyunda gezerken öyle farketmişsiniz lvl kasmak çok zor
  • EVET DİĞER İNSANLARIN ÇÖZEMEDİKLERİ VE SADECE BİZ ZEKİLERİN ÇÖZEBİLDİĞİ BİR KEŞİF BECEREMEYENLERE LAFIMIZ YOK ZATEN OKUMAKTAN DA ANLADIKLARI TEK ŞEY BIDI BIDI POLEMİK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

bunlar sadece keşif

arkadas knıghtcı sanırım hazıra konmaya alısmıs. neresı zor be lvl kasmanın ? 4 gunde 45 yaptım bu mu zor ?
    sro ya gel de 4 gunde 45 yap yada baska bır oyunda. bılıncsız bılıncsız konusup oyuna baslayacak arkadasları da yanlıs yonlendırmeyelım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxTURKxxLADYxxx

quote:

bunlar sadece keşif

arkadas knıghtcı sanırım hazıra konmaya alısmıs. neresı zor be lvl kasmanın ? 4 gunde 45 yaptım bu mu zor ?
    sro ya gel de 4 gunde 45 yap yada baska bır oyunda. bılıncsız bılıncsız konusup oyuna baslayacak arkadasları da yanlıs yonlendırmeyelım...

ben knight online nı 5 ayda ögrendim
    sro geçmişim yok
    olmuyor yani ayı kesmekten başım agrıdı

• quote:

sro geçmişim yok

arkadasım sen bu oyunu oynama bosver :) sen gıt baska oyunlara takıl detaysız bu oyun cok sıradan (!) ayrıca kotan da bosuna dolmasın...
  • Hatta git kumdan kale yap canım benim bak lady de demiş basit bir oyun ne gereği var kumdan kale yapmak kadar zor bir iş varken HERO oynamaya...HAdi kolay gelsin sana...
  • quote:

sro geçmişim yok

ko da 15 - 20 lvl deru apost keserken başın ağrımamışmıydı??
    hadi bunu geç tek haritaya odaklanmışsın bence sen.. love takı setini almak için ben lvl 11 de story 1 i yaptım yapanlar bilir venomda kurbağa fln kesmen gerekiyor onun için.. sen ayılardan çıkamayacak kadar korkuyomusun ölmekten ? git rogue kes git ranger kes git spearman kes.. seçeneğin çok.. ama dersenki "ben ölmiim fazlada pot basmiim böle lvl imle denk yaratıkları keseyim" o zamn sıkılırsan tabiiki...

• sizde taktınız knight ben bıktım diye başladım sadece oyunda incelik yok ya da ben göremedim 1d5k oldum herneyse ben sorularımı sorayım skill sıfırlama gibi bir olay var mı
    ben belirli noktadan dragon castleye yada köye nasıl gidebilirim
    sword ve bow ustasında inti iyi ama dex mi kassam str mi
    benide guildiniz alırmısınız
    bi de başta çıkan kız çok güzel
    bu kadar herne yaptıgımı bilmiyorum ama özür
  • Öncelikle şunu söyliyim gerçi seni ne kadar inandırır bilemem. Bana göre oyun 35 lvl dan sonra başlıyo statlarda çok fazla yanlışlık yapmadığın sürece yaratıkları hızlı hızlı kesersin. Özelliklede toplu toplu kesmeye başladıgın zaman yani alan dediğimiz büyüler oyuna nedense ayrı bi hava katıyo. Ben Spirit Spire a geçtikten sonra zevk almaya başladım. Bide demişsinki LvL kasmak zor. Bak kardeşim herkezin görüşüne saygı gösteririz ama sen bu kadar iddialı bi şekilde yeni başlayanlara kötü örnek olucak şekilde ......... ............ şeklinde söylersen bunu herkezi bir anda karşında bulursun. Bana göre lvl kasmak çok zor deseydin sade bir şekilde burdaki tecrubeli insanlar sana bi kaç püf noktasından bahsederlerdi vede bi sorunun kalmazdı. Ben lvl 40 olana kadar hiç konuda bildiğim konu bile olsa Hero da ne yardım ettim nede yorumlara katıldım. Nedeni Playerlara yanlış birşey söyliyip yanlış yönlendirmekten korktum sen bence hızlı hızlı lvl ını atlamaya bak statlarını düzgün ver skilllerini düzgün ver bunları düzgün yapabilmen forumda detaylı bilgiler var. Oyun zaten seni bir süre sonra alıp götürecek. Her oyuna bir şans vermek gerekir. O zorlandığın bölümlerde oyun galiba sınıyo bizi diyerek hırs yapmaya bak...

SAygılar... İyi Oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 8 Aralık 2006; 20:54:39 >

• Arkadasın yası galiba daha kücük sürekli aynı yerde takılıp kalmıs oyüzden fazla sallamayın yabancı ayagına yatın
  • Vatz Ap Meeeyn ?

Gidelim Gaffur.....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.