Şimdi Ara

Hero Online (İncelikler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) 1st Cryptic Tale Questindeki Twine of Meeting , Twine of Farewell ve dier twinelerden daha fazla toplamak için questi vermeden twineyi bankaya bırakın. Yani misal olarak Twine of Meeting için Highlandsta Rogue kesin ve çıkınca doruca kasaya bırakın geline gene çıkarın gene kasaya bırakın sıkılana kadar yapın sonucunda her birisi 100k dan satılan twinelere sahip olursunuz veya Box Of Love yapıp 1m den satışa çıkarırsınız.

2) Binek tame lemek için uraşmayın 50 lvl üstü 2 tane arkadaşınızı bulun ve onlarla party yapın doruca wenom swampa itediniz bineğe gidin ve saldırın 3 ünüz hp sini 1200 ün altına çekin tameleyin tek başınıza tameleyemezsiniz veya tanımadığınız ise ona paylaşalım deyin her 3 binekten 2 si benim 1 tanesi sizin deyin sona vericem diyin 10 15 tane tameleyin ama vermeyin :D

3) sanıldığı gibi en basit tamelenen binek Reindeer deil Great Wolftur.

4)Craft için gerekli malzemeli para ile almayın sabredip hunteriniz ile kendiniz yapın ama çoq acil lazım ise alın.

5) pazarlık yapmayın itemleri turklerden alın ing bilmeyen arkadaşlar yabancılarla konuşurken zorlanabilirler ve turklerle pazarlık yapın daima yumuşarlar :D

6) oyunda ben turkum demeyin gevurlar direk ana avrat ve turklere kufur ederler siz paşa paşa taklılmanıza bakın

7) herhangi bi ezik size gelip kastırırmısın abi aga party plz abi para ani nolur gibi ayak çekerse hiç cvp vermeyin yada gevur ayağına yatın :D what ? flan deyin.

8) Silver Bar Gold bar bunları satarken event zamanları satmaya özen gösterin ve daima fiyatına %50 zam yapın.

9) sadece kullanacağınız silahın skillerini açın ilerde sp zorluğu çekersiniz ve istediğinizi açamazsınız hem bow hem swordu açmayın hangisini kullanacaksanız onu açın.

10) 40 - 50 arasını sprit spire - burning townda kasın.

11) 1000+ kill yapmaya çalışın ödülleriniz güzel olacaktır.

12) oyunda caseleri açmayın aksine satın Diyelim 810k ya açılan bir burning red caseniz var açmayın içinden çıkanları zaten 1m 2m den satıyorlar.

13) para için Hunter olun ve bol bol attack pet tameleyip satın yada üstte dediğim gibi yapıp mount tameleyin.

14) asla bi gevurla tartışmaya girmeyin tabi yanınızada sağlam bi ağzı laf yapan arkadaşınız varsa sorun yok gevurlar toplanıpta söverler.:D

15) item satmadan önce piyasaya bakın daima ucuza satın ama çoq indirim yapmayın 1m lik itemi en fazla 50k indirin hemen alınır.

16) full dex full str olayı safsata dır sakın denemeyin ben ayıcık seçtim axe kkullanıorum ful str gidem derseniz tekte alırlar ssizi Dex olmadan olmaz. Int ise block ve skill dmg yi artırır.

17) 1 lvl de 1k bulun ve sprite gidin orada girişteki sağdaki eve gidin ve oradaki beyaz tepeye çıkın ve party diye dilenin :D orada yaratıklar sizi göremez (bi nevi bug) ve rahat rahat kasılırsınız.

18) craft itemleri sakın + basmayın olduğu gibi kullanın yada en fazla +1 yapın yanarsa ağlarsınız.

19) meslek seçerken dikkatli olun her mesleğin + sı - si var araştırmadan seçmeyin.

20) ve son PARTY PLZ AGA gibisinden laflar etmeyin cevalayan olmicaktır... Seviyeli davranın...

• benim katılmadıım tek nokta 40 - 50 arası ..... dediin bence 40 lvl de seti de alıoz 36 da silahıda 40 da bide skill açılıo gidin southerne orda kasın çok daha ii exp geleecektir şimdi bence kendinden az yaratıkları seri kesceene kendinden yüksek yaratıkalrı(abartmadan) seri yapmaya çalışarak çok skill harcayarak kesin daha hızlı atlarsınız... hemde sıkılmazsınız daha heycanlı oluo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

1) 1st Cryptic Tale Questindeki Twine of Meeting , Twine of Farewell ve dier twinelerden daha fazla toplamak için questi vermeden twineyi bankaya bırakın. Yani misal olarak Twine of Meeting için Highlandsta Rogue kesin ve çıkınca doruca kasaya bırakın geline gene çıkarın gene kasaya bırakın sıkılana kadar yapın sonucunda her birisi 100k dan satılan twinelere sahip olursunuz veya Box Of Love yapıp 1m den satışa çıkarırsınız.

2) Binek tame lemek için uraşmayın 50 lvl üstü 2 tane arkadaşınızı bulun ve onlarla party yapın doruca wenom swampa itediniz bineğe gidin ve saldırın 3 ünüz hp sini 1200 ün altına çekin tameleyin tek başınıza tameleyemezsiniz veya tanımadığınız ise ona paylaşalım deyin her 3 binekten 2 si benim 1 tanesi sizin deyin sona vericem diyin 10 15 tane tameleyin ama vermeyin :D

4)Craft için gerekli malzemeli para ile almayın sabredip hunteriniz ile kendiniz yapın ama çoq acil lazım ise alın.

5) pazarlık yapmayın itemleri turklerden alın ing bilmeyen arkadaşlar yabancılarla konuşurken zorlanabilirler ve turklerle pazarlık yapın daima yumuşarlar :D

6) oyunda ben turkum demeyin gevurlar direk ana avrat ve turklere kufur ederler siz paşa paşa taklılmanıza bakın

7) herhangi bi ezik size gelip kastırırmısın abi aga party plz abi para ani nolur gibi ayak çekerse hiç cvp vermeyin yada gevur ayağına yatın :D what ? flan deyin.

8) Silver Bar ****ar bunları satarken event zamanları satmaya özen gösterin ve daima fiyatına %50 zam yapın.

9) sadece kullanacağınız silahın skillerini açın ilerde sp zorluğu çekersiniz ve istediğinizi açamazsınız hem bow hem swordu açmayın hangisini kullanacaksanız onu açın.

12) oyunda caseleri açmayın aksine satın Diyelim 810k ya açılan bir burning red caseniz var açmayın içinden çıkanları zaten 1m 2m den satıyorlar.

13) para için Hunter olun ve bol bol attack pet tameleyip satın yada üstte dediğim gibi yapıp mount tameleyin.

14) asla bi gevurla tartışmaya girmeyin tabi yanınızada sağlam bi ağzı laf yapan arkadaşınız varsa sorun yok gevurlar toplanıpta söverler.:D

15) item satmadan önce piyasaya bakın daima ucuza satın ama çoq indirim yapmayın 1m lik itemi en fazla 50k indirin hemen alınır.

16) full dex full str olayı safsata dır sakın denemeyin ben ayıcık seçtim axe kkullanıorum ful str gidem derseniz tekte alırlar ssizi Dex olmadan olmaz. Int ise block ve skill dmg yi artırır.

17) 1 lvl de 1k bulun ve sprite gidin orada girişteki sağdaki eve gidin ve oradaki beyaz tepeye çıkın ve party diye dilenin :D orada yaratıklar sizi göremez (bi nevi bug) ve rahat rahat kasılırsınız.

18) craft itemleri sakın + basmayın olduğu gibi kullanın yada en fazla +1 yapın yanarsa ağlarsınız.

19) meslek seçerken dikkatli olun her mesleğin + sı - si var araştırmadan seçmeyin.

20) ve son PARTY PLZ AGA gibisinden laflar etmeyin cevalayan olmicaktır... Seviyeli davranın...
    aynen katılıorum da şu 17. de 1k bulmak ne amaçlı onu anlamadım yani 1k olmadan gitsek işe yaramazmıbide şu twine of meeting fln ben topladım ama satılmıo satmak için milenium scroll kullanarak kutuya mı dönüştürcez

cvplarsan çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 25 Ekim 2006; 20:23:20 >

• YA BİRAS SALLAMIŞSIN AÇIKÇASI....
  • sallamışşam bunu burada belirtmen gerek değil madem oyunu oynuyorsun bunlar başına hep gelecektir istersen bi yorum yapmadan denemeye çalış teker teker ondan sonra yorumunu yaz diğer arkadaş sölim ben exec.. kardeş 43 ten sonra sp de seri yapamazsın 6 7 tane mob gelir tek atarlar sana 48 olmada sp de düzgün kasamazsın bi git istersen sprit spire burning towna bak orada 43+ oyuncular nasıl kasıorlar. sp de 1 leopar 4.9k exp verirken spiritte tek vuruşta alabiliceğiniz akrepler ise 3.5 k exp verir. bu oyunda amaç en iyi yeerde kasmak değil bilinçli kasmakta. olayı bilmedende öle sallamışşın gibi laflar etmeyin hepsini ben diğer arkadaşlarada söylüyorum Box Of Love 1m yapar ama tabi millenium scroll lasım ve sadece 1 tane alabilirsin bundan ve o bir taneyi alın dc ye gidip bankanın orada Purchase olarak pazar açın ezikler her halukarda o scrolları size satar 100k karşıılığı koyun ve box of love ye dönüştürüp doruca 1m e satın yada açın craft olayını anlatacaktım ama madem tepkiler böyle gelecek onuda sallamış olurum.

not: hızlı yazdığım için imla ya dikkat etmiyorum hoş görün arkada oyun çalışıyor. great tiger imi kasıorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 26 Ekim 2006; 16:59:31 >

• Shodow sana bişi sorcam ben 34 oldum biraz zor kasiom bi de benim kastıım yere 40+ adamlar gelio ben fazla kasamıom(bi kere beyaz armorlu bi adam görmüştüm üstünde bandit mi ne yazıodu o kesiodu alanla)
    sen ben ii bi eyrde kasabilirmisin slayerin ile(slayer hayranıyım ama hunterim)
    kasabilirmisin rica ediyorum kas charımın adı lizard06Emre sana neresi uygunsa orda olurum ben buraya yaz nerde takıldığını
  • quote:

1) 1st Cryptic Tale Questindeki Twine of Meeting , Twine of Farewell ve dier twinelerden daha fazla toplamak için questi vermeden twineyi bankaya bırakın. Yani misal olarak Twine of Meeting için Highlandsta Rogue kesin ve çıkınca doruca kasaya bırakın geline gene çıkarın gene kasaya bırakın sıkılana kadar yapın sonucunda her birisi 100k dan satılan twinelere sahip olursunuz veya Box Of Love yapıp 1m den satışa çıkarırsınız.

8) Silver Bar ****ar bunları satarken event zamanları satmaya özen gösterin ve daima fiyatına %50 zam yapın.

12)oyunda caseleri açmayın aksine satın Diyelim 810k ya açılan bir burning red caseniz var açmayın içinden çıkanları zaten 1m 2m den satıyorlar.

bence oyunda burning red leri açmak daha mantıklı.990k ya bir b.red açıyorsunuz.250k da satış fiyatı koysanız hadi 1.3m diyelim toplam.Ben açıyorum ve çıkan silahları 1.5m ve üzerine sattım hep.8m ye sattığım da var...(1i hariç 2m yerine 20k ya satmıştım bi silahı aceleden 2 sıfırı koyamamışım :D ).810k ya açılan flowing red leri ise açmak biraz daha riskli ondan da armorlar çıkıyor.ama ben şanslıyım sanırım ondan genellikle +4 yada +5 çıktı bana.Ama gidipte piyasadaki b.red leri falan toplamam.ucuza bulursam alırım ve de kendime çıkanları açarım.Ama Flowing red den aşağısını sakın açmayın pişman olursunuz.bir kazansanız 2 kaybedersiniz.

Elinizden geldiğince kendiniz kasın ve sp(skill point) biriktirin.10 ve 25 skill booklarına fazladan sp vermeyin.skillerin hepsini açıp bırakın.sonra 40 skill ini açınca seviye 8 e kadar getirip durun.burdan sonrasını siz hesap edin artık.oyunun sitesinde hangi skill book hangi seviyeye kaç sp ister yazıyor.sp ler sizin için çok önemli.

sadece craft itemleri değil normal itemleri bile +4 +5 falan yaparım sevdasına girmeyin.+3 ü bile yaparken iki kez düşünün.Ama normal itemleri +2 yapmakta pek sorun yaşamazsınız.

pazarlık yapma konusunda ise piyasanın genel olarak altında ise hiç uğraşmayın.satan adam da piyasayı bilmeden satmaz onu özellikle altında fiyat vermiştir.piyasanın ortalamna fiyatı ise birazcık aşağı çekebilirsiniz ama şansınızı fazla zorlamayın.

ayrıca 40 lı levellerde ss de kasın sözün çok doğru.bir leoparı öldürmek için harcadığınız zahmete karşı 4-5k falan bi exp alırsınız.ama beachte yada burning town da daha az uğraşarak 10k exp alırsınız.fazla pot harcamazsınız.ölme riskiniz sıfıra yakındır(hatta sıfırdır yaratıklar 2 dmg veriyo)

Gayet güzel yazmışsın eline sağlık.Sen o sallama falan diyenleri takma arkadaşım emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 26 Ekim 2006; 19:35:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Online Oyun
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda beni anlayan çıktı destek için saolasın arkadaşım..B. redler hakkında yorumun doğru fakat hep güzel şeyler çıkacak diye bi garanti yok tabi ama yükseltme şansın var bbunuda 2500+ kill yani yaratık keserek sağlayabilirsin. Deil b.redler normal gm quizlerden bile çıkan fortunelerden +5 item düşürmen mümkün oyun tamamen pvp ve pvm olarak düzenlendiğinden caseleri kill yapmadan açmayın ben şahsen her oturduğumda 2500 ü rahat geçerim bunuda kendi lvlimden düşük yaratıkları kesmekle elde ederim. Kill yapmak her zaman avantajlıdır...
  • Orjinalden alıntı: silov

şu twine of meeting fln ben topladım ama satılmıo satmak için milenium scroll kullanarak kutuya mı dönüştürcez

cvplarsan çok makbule geçer

soruma cvp verebilecen mi masifflütfen acil bide bi legend ya da story di millenium görevi olmuo neyse yeri bura diiil sen şu twine of meeting nası satılcak bi zahmet izah edermsiin
  • tüm twinelerden istediğin kadar toplarsın dediğim gibi ama millenium scrolldan sadece bi tane alabiliorsun ve her twineden 1 er tane ve 1 de millennum scroll koyup bs de composition yani craft sekmesine girip tüm materyallerti koyucan basıcan %100 dür şansı patlamaz sonunda Box of Love yaparsın ister aç ister sat
    daha fazla love box yapmak istersen millenium scroll alman gerekli bilmeyen çoq oyunda aç purchae stand satsınlar sana.
  • ya beyler bende yenı basladım bırı bana oyunda yardım etsın ne bılıyım lwl kasalım brb .. en azından 30 oluyım bee :D Varmı sızde lwl 30 yada ustu bıraktıgınız bi char ? varsa verırmısınız lutfennnn !!
  • quote:

tüm twinelerden istediğin kadar toplarsın dediğim gibi ama millenium scrolldan sadece bi tane alabiliorsun ve her twineden 1 er tane ve 1 de millennum scroll koyup bs de composition yani craft sekmesine girip tüm materyallerti koyucan basıcan %100 dür şansı patlamaz sonunda Box of Love yaparsın ister aç ister sat
    daha fazla love box yapmak istersen millenium scroll alman gerekli bilmeyen çoq oyunda aç purchae stand satsınlar sana.
    ok saolasın tek bi soru daha ben o millenium scroll veren görevi yapamadım senden 100 adet çay istio veriorum benden alıo ama etki etmiodu sora atladım daha da bakmadım
  • sana psychian soru sorucak şimdi burda yapacagın sorulara doru cvpları vermen. Buyur:

1. soru : Abolishment
    2. soru 2. şık
    3. soruda 1. şık :D
  • quote:

sana psychian soru sorucak şimdi burda yapacagın sorulara doru cvpları vermen. Buyur:

1. soru : Abolishment
    2. soru 2. şık
    3. soruda 1. şık :D

ben o görevi yapmak için 800 tane pot yitirmiştim
  • Shadow arkadaşım 3,4 ve 13 maddede yazdıklarını daha detaylı açıklayabilirmisin..Ben hunter olmayı düşünüyorum ve pet tamelemek, kendimiz silah nasıl yapabiliyoruz bunları açıklayabilirsen çok sevinirim..Birçok arkadaş da bilgilenir diye düşünüyorum...Şimdiden teşekkürler....
  • "yabancı ayağına yatın" a koptum
  • 5.sine katılmıyorum cogu uckagıtcı dolandırıcı
  • ben burayı yeni gördüm siz sandıktan bulup çıkarmışsınız :D
    bencede burning red leri fln açmayın.. özellikle parasızken ama dielimki gb düştü havadan 10 milyonunuz varsa tmm derim ben açtım son paramla lvl 36 silahı düştü =(( sizde şans olabilir ama bende yok 57 silahından yukarı bişey çıkmıyo oda zaten satılmıyo.. direk npc ye satıp ne zamn ne para kaybetmemeyi seçiyorum ben (cafeden oynadığım için stall açma sorunum var)..
  • bende 270K ya bir case açmıştım..yeni olduğum zamanlarada bilmediğim için açmıştım..ve case den lvl 71 +2 Balde çıktı....Fiyatıkonusunda bilgim yok bunu kaça satabilirim acaba....?
  • Ben bilmiyorum marketplace işim olmadıkça uğramadığım bi yer ama şunu söyleyebilirim 65 de "flying tiger" kullanırlar özellikleri ne kadar ii bilmiyorum ama craft item belki bu yüzden pek alan olmayabilit çünkü ft yapması çok da zor olmayan bi silah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 8 Aralık 2006; 11:20:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.