Şimdi Ara

hero online patchlerini indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bu hero onlineyi tekrar kurdum ve birde baktım 74 patch kuracak benim nette arada gidip gelior ben bu patchleri ineternet cafeden indiricem ama nereden indirilecegini bilmiyorum bunun bi sitesi varmı? mesela knightonline ın pacthlerini flaan indiriyorumda bunu kini bilmiyorum????Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ??????LUTFEN!.

• HERO'NUN İSTESİNE GİR ORDA DOWNLOAD YAZAN YERE TIKLA "CİLENT" (BUNUN GİBİ BİŞE) YAZIO ORDAN İNDİREBİLİRSİN 34 PACK WAR TOPLAM BOYUTU DA 140 MB BİŞE
  • sagolasın ama kalan 40 pacthı nerden bulacam baska bir site onerebilirmisiniz?
  • zaten 140 a kadar yüklü olarak kuruluyo oyun +34 tane sen indirince 174 olacak
  • harbiii! o zman bendeki surum eskimi yani ben 2 yıl once indirmiştim patch101 den baslıyor ilk oynayanlardanım saten ben bu oyunu am a araya okul falan girdi bende yazdan yaza oynuyordum demek yeni client gelmiş şimdi onudamı indireces yoksa ben patchleri yuklesem olurmu? cunku patch 106 dan 174e kadar btun pacthlerin linkini elde ettim belki ihtiyac olur vereyim linkleri

http://games.softpedia.com/progSearch/hero%20online,1,2,0,0,0,0,0,0,1,6 sayfanın altlarına dogru sayfa sayısı var orada 1 den 7ye kadar hepsi hero patchleri arkadaslar belki clienttenindirmeye ugrasmazsınız diye soyluyorum sahsen ben patchler usbye atacagım oyle daha kolay oluyorda yalnız bu pacthleri pcye atınca winrardan extract yapıp C:\Program Files\Hero_Online yada sizinpcnizdeki klasör neredeyse onun icine acıyoruz ve tumune evet diyoruz boylece patchlerimiz hazır ve nazır olarak yuklenmiş oluyorlar.FAKAT BEN OPTİONSTAN KNİGHT GİBİ PATcHLERİN NUMARASINI YAZILDIGI Bİ YER BULAMADIM DOGRUSU BEN PATCHLERİ DAHA İNDİRMEDİM İNDİRİNCE DENİCEM EGER pcsinde kurulu olan bi arkadas options un resmini buraya atarsa daha rahat gosterebilirim PATCH NOSUNUN NEREYE YAZILACAGINI....KUSURA BAKMAYIN TAM OLARAK ANLATAMADIM AMA OYUNU KURMADAN BU KADARI GELDİ ELİMDEN

• http://www.resimupload.com/ds791886698_ÖÇÖ.html

r e s i m u p l o a d YAZ ARAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3Z4RC1 -- 6 Ocak 2008; 19:48:46 >
  • 3-5'in hesabını yapma ya.bu patchler yüzünden oyun oynamayadın kaç zamandır bu başlık duruyor böyle.kaldır heroyu kur baştan zaten ilk çalıştırdığın gibi patchler inmeye başlayacak.bağlantın zırt pırt kopuyorsa,zaten oyunun kendi lagından ötürü char sürekli ölüp durur.ortasını bulman lazım.patchleri dışardan indirip tek tek kurmayı becerebilirsen ne ala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Dosyaları !
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaf baglantım kopmuyorda netim boyle patch download ederken cok yavas nedense..BABAMMI bşi yapıyo ne neyse pacthleri kuruyorum yaf saten onlar problem olmuyor simdi yeni clientide indirdim.artık patchleri bi flashga atıp her oyun kurudugumda winrardan rahat rahat yaparım nolcak BİLGİLENDİRMELERİNİZ İCİN SAĞOLUN!!!...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.