Şimdi Ara

Hero ve Item Karmaşası (Vayne)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Neyi alacağımı bilmiyorum 3150 lik heroların hepsini aldım zaten 4800 lerin azbi kısmı var 6300 lüğüm yok denecek kadar az.

Mainim (zevk verenler)

Jungle (Evelynn)
    ADC (Vayne)
    Support (Janna,Karma,Morgana,Blitzcrank,Zyra)
    Mid (Sadece Annie)
    Solo (Irelia)

Vayne de ise item karmaşam var 120k vayne var ancak aldığımdan beri sürekli item karmaşası yaşadım.Hepsi iyi ama artık bir tane sabit durması gerkeiyor.Yardım lütfen.

Solo Maini adc de denesemmi acaba diye düşünüyordum ne iyi olur bilgi lütfen.

Önceden çıktığım itemlerin hepsi iyidi ama arasından en iyisini bulamadım hep iyi skorlar çıkarıyorum zaten.Bana sabit bir tane lazım.Bu sezona göre varmı fikri olan?

• Kötülemek değil amacım ama bunlara zevk veren herolar demişsinde asıl zevk verenlerden mahrum kalmışsın

En basit örnek supportta Thresh'in verdiği zevki diğer supportlarda alamazsın gibi :D

Wayen'e çıkacağın build şuan ki haliyle full krit dostum

Bunu özelleştirmek sana ve rakibin durumuna kalıyor

Guinsoo'da bulundurabilirsin aşırı tank bi takımsa mahvolmuş ile son fısıltıyı tamamlayabilirsin gerisi full krit olabilir üçlüde çıkarsın herşey gider heroya kendini kesinlikle sabitleme build konusunda çünkü bu saçma güçlü halindeyken daha fazla build ile zevk almaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mainim adc yaklaşık 2-3 yıldır ve ilk defa bu sezon böyle lanet bir şey görüyorum o suikastçı metasından bile beter şuan herkesten tek yiyiyorsun. Eskiden bir adc ölmezse korunursa adcde pozisyonunu alırsa o oyun kazanılırdı artık böyle bir şey yok oyun tamamen kule al bitir haline döndü herkes eşşek gibi pushlamaya çalışıyor her yeri. Adc main yapmayı düşünüyorsan sana tavsiyem yapma. 2. bir koridor bul gidecek top olur mid olur ama bot lanede ne yazık ki ipler elinde değil. İlk defa bir oyunda adclerin yerinin olmadığını görmüştüm ben rezalet haldeydim kimseye damage atamıyor ve anında ölüyordum aynı şekilde karşı adcyede baktım salak salak birbirimize gülüyorduk

Ama yok ille oynayacam diyorsan ie-shiv sonrası opsiyonel gidiyor bu ara. Karşıda çok tank varsa belki hala botrk guinsoo alınabilir.

• 2017'de adc oynamak çok sıkıntı.Ama yine de,klasik kritik buildi hemen hemen tüm adcler için iş yapıyor.
  • Core eşyalar: ebedi, statik, hayalet dansçı, saldırı hızı ayakkabısı.

Mümkün mertebe ilk base de amk kılıcı almaya çalışıyoruz, sonraki base atışımızda kazma veya coşku alıp ebedi statiği çıkıyoruz.(bu arada ayakkabıyı alman lazım tamamlamasan bile)

Ebedi statikten sonra ayakkabıyı tamamlıyoruz ve acilen qss almamız gerekiyorsa qss, yoksa hayalet dansçı alıyoruz. Son iki eşyayı, seni yok edecek bir ap yoksa kanasusamış ve civa yatağan çıkıyoruz. Korkutucu bir cc yoksa, qss e gerek yoksa ama tehlikeli bi mage varsa kanasusamış ve malmortius. hem cc hem mage varsa mecburen qss ve malmortius. Farklı roller veya karşındaki takıma göre de değişebilir eşyalar. (çok tanky bi takıma karşı guinsoo buildi yapabilirsin mesela)

Ama bu kritik buildi kırılganları yok etmeye ve genel olarak vayne in lategame deki gücünü ortaya çıkarmaya birebir. Ne late i hatta ebedi statik varsa yok ediyorsun. Lane de safe kalıp karşı takıma ölmediğin.sürece bir problem yok. Safe pick yapıcam diye takım oyunu gerektiren şeyleri alma solo q da. Vayne açıksa yapıştır direk.

• Gözümü bir an ayırsam adc yok oluyor ciddiyim
  • Benim vayne'e hala botrk rushlayasım geliyo. O şekilde bi build de yapılabiliyo hala.

• Nereden görüyorlar bilmiyorum ama şu adclere full kritik çıkmayın.Geçen oyunum da adamın çıktığı build.Hayalet,statik,runan,bombardıman adamın hasarı yok hala saldırı hızı çıkıyor

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Şuan yapacağın en kötü şey olur. Artık bot Lane early game metasi. Ziggs, malzahar, brand zyra oynanıyor botrk almak çok saçma.

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Bunlar bana zevk verenler :D Thresh oynayamıyorum zaten :D En çok zevk aldığım Evelynn.Support ise Zyra.Adamın işini bitiriyor bitkiler sen sadece izliyorsun çok güzel oluyo :D TF de çok iyi zyra bana yeni gelmişti.3 şampiyon kristali birleştirdim skarner çıktı en sevmediğim herodurkendisi çünkü oynayamıyorum :D Ve şuana kadarhiç oyun taşıyan skarner veya hiç bu zamanlarda hiç skarner görmedim.Skarner iyi mi?
  • Bir çok kişi adc nin bu sezon oynanamayacağını veya dayanıksız olduğunu söylemiş.Soloda irelia hoşuma gidiyor bu aralar.Ve neredeyse hep support oynar oldum.Ama adc oynamayı bilen çok az.
  • wayene ad itemi olarak çivili saldırı hızı olarak nashor dişi gerisi full tank kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Şuan yapacağın en kötü şey olur. Artık bot Lane early game metasi. Ziggs, malzahar, brand zyra oynanıyor botrk almak çok saçma.

Eskiden scale i hızlandırdığı için alınıyordu zaten. Kritik buils oyun sonunda daha güçlü. Hem botrk zyra ziggse karşı falan lanede durmayı kolaylaştırır sustainle falan.

• kötüçekirgezix kullanıcısına yanıt
    ?
  • Eskiden vayne için mahvolmuş çekilirdi ilk. Şimdi statik alıyorlar sonra ebedi tek atıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion007

Eskiden vayne için mahvolmuş çekilirdi ilk. Şimdi statik alıyorlar sonra ebedi tek atıyor zaten.

Vayne şuanki Buildlerim:

Normal:Mahvolmuş,Bot,Ebedi,Statik,Hayalet, (duruma göre koruyucu melek veya tank fazlaysa son fısıltı)

Alternatif:Bombardıman Topu,Bot,Ebedi,Mahvolmuş (veya kanasusamış),Hayalet,(duruma göre koruyucu melek veya tank fazlaysa son fısıltı)

Son fısıltı dediysem eşyasını tamamlamaya vaktim varsa, dominik veya fani hatıratı yapıyorum onu.

Rün olarak 18 saldırı gücü ve 9 zırh giriyorum. (saldırı hızı olarak değiştirmeyide düşünüyorum)

Kabiliyet:Yıldırım (önceden savaş şevki girerdim ama hasar için yıldırım)

İşte benim vayne hazırlıklarım bunlar.Sizce bir yerde hata yapıyor muyum? Bu buildle çok iyi skorlar çıkardım ama daha iyisi varmı :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.